Dag 335 - 30 dagar kvar

Söndag igen, helgerna går för fort. Men ja, jag tänkte att jag skulle ge en liten resumé av helgen medan det är paus i The notebook (som för övrigt är världens mest sorliga film). He built her a house!!

Fredagen var helt crazy. Det börja med att jag och Linda åke in till D.C och mötte upp en av Lindas gayvänner och hans vänner på värsta najsa resturangen. Jag och Linda kände oss lite malplacerade i våra rutiga skjortor och slitna jeans. Iaf, så blev vi bjudna på sushi och drinkar, Lindas gayvänner känner viktiga personer ;). Sedan åkte vi till Phase 1 som tydligen är värsta coola placet för flator. Jag tyckte att de va mest nakna bröst överallt, men ja Linda sa att de va för att de va slutnight. De visa tom mjukflatporr på TV:n...synd bara att man inte tänder på brudar då.

På lördagen så började jag jobba kl 8...mindre lyckat men iaf. Jag tog med barnen till zoo för att se pandan innan den flyttar. Första gången jag vart där med alla 3 tror jag, och ja...de va minst sagt en utmaning. Men vi kom hem hela och rena iaf. Sedan var det tänkt att jag skulle gå ut men jag var så sjukt trött att jag spenderade kvällen med familjen istället. Somna vid 11 och det va riktigt skönt!

Söndagar har jag vigt åt att hinna med allt som jag inte har hunnit med detta år. Idag skulle de va National museum of american history och arlington cemetarys tur..men ja, museumet hann jag med men sen blev det pentagon city istället..och lite födelsedags shopping till syster.

Rarrghh..an Tiger!

Vart så himla kär i dem här dvärgåsnorna så jag funderar på att köpa hem än. Verkar vara sjukt lugna djur också..rörde sig inte allt för mycke.

Mina sötnötar till barn checkar in aporna på zoo

En liten bild från min washington tur.


Nu ska gråta vidare och fundera på varför jag aldrig fått ett hus av en kille än!


- Tell me about the letters-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0