Sega Lördag!

Åh jag älskar att vara ledig på lördagar. Dock vore de roligare att vara ledig i en stad där det faktiskt händer något. Jag har tråkigt, patetiskt tråkigt faktiskt. Så tråkigt att jag frivilligt följde med till Storheden bara för att köpa ett dataspel...Oh that is low!

Sedan har jag spenderat dagen med att titta på Everwood och dregla över Ephram Brown. Märk att jag aldrig faller för personer utan roller.

Igår var desto roligare. Jag, Ida och Klara hade tjejkväll, gjorde middag, såg film, åt kladdkaka, drack Rosé och åt mer kladdkaka. Sådant är underbart.

Nej, nu ska jag inte depremeras mer av denna tråkiga vardag och vädret...nu ska jag hitta en fancy restaurang och spendera mina pengar och dränka min soger i mat och sprit! (eller cola med tanke på nacken, tror inte den gillar för stor alkoholkonsumtion).


Friidrott

ÅHH! Vad less jag blir...när Linus Thörnbald äntligen har lite flyt i hoppningen så har han oflyt i låret. Jag tycker synd om honom. Men jag väntar med spänning på VM istället...Mmmm.

Just ja, jag har ju gjort illa nacken. Iaf, så var jag ner till sjukgymnasten igår och hon klämde och hon tryckte och hon knåda och hon lekte med laser. Ja jag vet inte allt hon gjorde. Men idag gör de iaf skitont, ser det som ett bra tecken. (min mamma sa alltid att något håller på att läka när det gör ont). Men sen fick jag tejp hela nacken/ryggen också....så jag kan ju inte visa mig bland folk. Men jag hoppas på en frisk nacke snart.



Sexigt va?

Grey's anatomy!

Ingen kan få mig att gråta som Shepherd och Meredith, och ingen kan säga det som Meredith.

When I met you, I thought I had found the person that I was going to spend the rest of my life with. I was done. So all the boys, and all the bars, and all the obvious daddy issues, who cared? Because I was done. You left me. You chose her. I'm all glued back together now. I make no apologies for how I chose to repair what you broke. You don't get to call me a whore.

Gosh, jag älskar Greys Anatomy


Åska

Åh vad jag hatar det här!
Jag blev väckt av åskan imorse, fy fan det finns inget värre.
Jag avskyr åskan och är livrädd för den,
och självklart är jag helt ensam utan någon som kan skydda mig!
Nä, lika bra att gömma sig under täcket igen. USCH!




Robyn!








Somebody told me
You got a new friend
Does she love you
better then I can?
Yeah I know It's stupid
But I just got to see it for myself


Inga barn, ingen semester...jag är törstig!

Ja, nu är alltså semestern över. Två hela veckor har fått sitt slut.
Men nej, jag är inte den som surar ihop, det är ju i höst i Luleå ändå så det är väll lika bra =)

Just ja, jag gjorde ett test på en tidnings hemisda. Ni vet ett sådant där, "Vilken tidning är du?"
Jag antog ju att jag skulle bli typ vecko revyn eller fitness eller nåt sånt  häftigt.
Men internet ville annorlunda, jag blev Se&Hör! Snacka om Epic fail, jag måste verkligen tänka över vilka rubriker som tilltalar mig.

Nej, nu ska jag väcka Andreas och sedan äta frukost. Åh jag vill sova!



Jump!



Hösten verkar vara på väg tillbaka

Lovely!

..Remember..

Can we pretend that Airplanes in the nightsky are like shootingtars?
I could really use a wish right now...



Addiction!

Okej, det här är lite pinsamt..eller jo väldigt pinsamt är det.
Jag och Andreas har fastnat i ett beroende. Nej, det är inte alkohol, droger, godis, cola eller något sådant.
Vi har fastnat för Dr Drew och hans Celebrity Rehab.

Att det kan vara så otroligt beroendeframkallande att se kändisar gå igenom dessa plågor och hemskheter som avgiftning innebär. Jag vet att man inte ska skämta om rehab men jag kan inte hjälpa det. Hur kul är det inte att Dennis Rodman tyker han är så mycket bättre (lägre) än alla andra? Eller att Mike Starr säger "man" efter varje mening? Fast det bästa är ändå att se Dr Drew sympatiska uttryck, med plutande mun.

Och i senaste avsnittet kom ju Kari Anne in och retade gallfeber på alla andra. Åh I löv it!

Om jag borde skaffa riktigt hobby? Jo jag ska, när jag börjar som lärare ska jag. Men tills dess ska jag gotta mig i andras olycka.


Tillbaka!

Äntligen är jag hemma efter en veckas åkande genom hela sverie, och halva Danmark. Vi började med att åka ner till Göteborg och hälsa på Nathalie, mysigt..men alldeles för lite tid. Jag och Nathalie spenderade hela dagen i slottsskogen. Morgonen efter tog jag och Andreas båten över till Danmark och hälsade på min familj från USA. Vi promenerade på Ströget, åt god mat i Nyhamn, hälsade på Sorens släktingar och såg lilla sjöjungfrun på bildskärm (ja, vi upptäckte att hon tydligen va utlånad till Shanghai)

Efter två dagar i Köpenhamn åkte vi tillbaka till Göteborg för att umgås med min syster. Jag passade också på att träffa Ida och Linda. Besökta naturhistoriska museét och sträcksåg Varuhuset då vädret var lite dåligt.

Efter Göteborg åkte vi till Julia i Stockholm. Sol, bad och fest. Som alltid med Julia =)

































Dagen efter födelsedag!

Jaha, då är man alltså en dag äldre =) och dessutom halvvägs till 50...jag känner åldern komma krypande med alla dess krämpor. Tänkte investera i en rullator snart!

Iaf, igår var en svinkul dag. Jag jobbade natt så jag kom hem på morgonen och då hade Andreas fixat frukost. Sedan cyklade vi till stranden och hängde där hela förmiddagen, åt lunch på MAX och for sen hem och fixa tårta. Sen blev det tårtkalas och film. En jättemysig kväll och dag!













just ja, vet fortfarande inte vem som skicka den mystiska nallen. Jag dör snart av nyfikenhet alltså!

Rödhåriga!

Idag när jag var och träna så såg jag samtidigt på Doctors (ja, tv när man tränar är bra!) och då prata dem om rödhåriga. Nu är alla läkare i Doctors väldigt virriga och pratar inte så värst sammanhängande..men jag fick dock fram ur samtalet att rödhåriga tydligen har en gen som ger dem högre smärtgräns än andra människor med normal hårfärg..ehh va! Ja, det vore ju toppen om nån berätta de för huden under ögonrbynen varje gånge jag plockar dem!! Det gör skitont!

Jag tror allt som sägs av icke rödhåriga om rödhåriga är falskt! Allt vi rödhåriga säger om varandra är däremot helt sant!




Allt som jag är Julia Roberst säger om varandra är sant!

Sommar, sommar, sommar

Åh, vad det är härligt idag! Äntligen har sommaren kommit!
Dagen har jag spenderat på¨Arcus, vid poolen. Och det är bästa är att det var jobb. Det är undertbart att jobba som personlig assistent ibland :)
Sen när jag kom hem har jag bara slappat på balkongen.
Sommaren är underbar! Bara den håller i sig nu!


I could really use a wish right now!

Åh herregud, det känns som jag bor på jobbet numera. Avslutade ett 24 timmars pass imorse, så lyckligtvis är jag ledig ikväll. På min lediga dag tog jag med mig Andreas på stan och letade efter presenter, har ju sjukt många som fyller eller ha fyllt den senaste månaden.

Btw så funderar jag på vars sommaren har tagit vägen? Har helt stört väder, varmt på kvällen med sol och sen regn och kallt på dagen. Whats up with that lixom?

Dagens kap, en orgamsmatron på lagerhaus för 19 kr. Lovely! Bör dock inte används i ansiktet...

Eminem!

Ibland hittar man texter som är så..ja fina.


Just gonna stand there and watch me burn
Well that's all right because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
Well that's all right because I love the way you lie
I love the way you lie



 


Åh fredag igen!

Alltså, vars tar dagarna vägen? Nu är det fredag igen. Jag kom precis hem från min journatt och ska snart laga frukost till min herre som fortfarande sover. Han var så söt imorse när jag kom hem, låg där i sängen och kramade Simon. Men ja, nöden har tydligen ingen lag hahaha.

Imorse när jag vakna upp (om än på jobbet) så tänkte jag "åh himlen är blå, det är sommar, det är sol..jag ska bada och äta glass"..när jag sen kom ut från lägenheten och märker att det blåser nåt så fruktansvärt och är kallt så dör mina drömmar. Jag börjar faktiskt starkt fundera på om det är så att Luleå blir utan sommar i år. Jag vill tillbaka till varma USA!


Händelserik Onsdag!

Yes, äntligen hade jag en ledig dag och kunde njuta av vad Luleå har att tillföra som sommarstad. Efter mycket velande fram och tillbaka över alla dessa sommaraktiviteter som luleå har... (en bok med hela 22 sidor!)..bestämde vi oss för minigolf och VIP på MAXöppningen. You gotta löv life!

Men nu kallar åter verkligheten och jag har två dagar med jobb att se fram emot. Jobbar kväll/natt två dagar i rad så lär vara lagom mör på lördag!







RSS 2.0