Dag 248 - 117 dagar kvar

Nu sitter jag här i mina mys kläder och känner hur humöret än en gång är på topp =)
Underbara mamma och pappa skickade lite koftor så att jag inte ska behöva frysa..har ju letat här men inte hittat någon bra, så det är tur man har kontakter i sverige.

Äntligen är det fredag, helst skulle jag vilja slänga mig i soffan och sova med en gång...är så himla trött. Men ja, jag har ju köpt choklad från Godiva och den måste ju bara ätas upp ikväll..hehehe. Har match imorgon..ska bli så himla kul att spela igen, har varit frånvarande i typ en månad nu..ja jo jag har hängt på Mcdonalds istället.

Hitta några roliga bilder från helgen på Åsas blogg också...äntligen är bilden med Christer Björkman här!



Ja, jag är egentligen längre i verkligheten..hrm



Lite svettig efter att ha sprungit efter kändisarna hela kvällen...puh..men tillslut fick vi na



Åsa och jag sjunger nationalsången...väldigt bra om jag får säga det själv



Champange på toaletten....hehehehehe




- I love so much that I'm ready to let you go -

Dag 247 - 118 dagar kvar




I and Love and You!

Dag 246 - 119 dagar kvar

Haha, kom precis hem från middag med Katya, Jessica och Rosie..loggar som vanligt in på fejjan och då har jag fått en mejl från en kille som heter Ryan. Hahaha, han tog en bild tillsammans med mig och Åsa..och tydligen tyckte han att vi va så snygga att han nu har den som bakgrundsbild på sin telefon...Haha btw Åsa.han säger att vi var Awesome..YEAH!



mn ser ju helt klart vem som gillar uppmärksamheten mest...hahaha. Allvarligt jag dör, det här är så himla roligt, ja nu får jag sluta skratta och gå och lägga mig istället.



- superhuman -

Dag 245 - 120 dagar kvar

Okej, se upp mespropp för här kommer ett personligt inlägg...

Har precis tittat klart på Greek, jag får en sån härliga känsla i själen av den serien, den är allt jag skulle vilja leva. Jag menar, jag har iaf tre gånger skrivit att jag vill ha en egen Cappie.

Iaf, nu kommer det personliga, inga skämt inga snuskigheter..ren och skär sanning;
Jag satt och funderade på den nya Aupairen idag (ni vet hon som ska komma istället för mig i februari) och som vanligt när jag tänker på henne och barnen så blir jag svartsjuk. Och så är det ofta i mitt liv, jag hatar när någon annan ska komma och sno det som är mitt, Det kan handla om nya spelare i innebandylaget, exens nya flickvänner eller bästa vänners nya kompisar (och nu hon som ska sno mina barn). Jag känner mig alltid hotad av andra, om jag fick bestämma skulle hela världen stå stilla och vara precis som den alltid varit, med det undantaget att jag får utvecklas. Så idag frågade jag mig själv varför det är så? Varför är jag alltid svartsjuk på alla andra? Ja, inte koma jag på något svar på den frågan iaf, men den fick man istället att tänka vidare. Jag lever mitt liv och andra lever sitt liv, okej jag måste lämna familjen och världens sötaste barn i februari - men jag har fått ett helt underbart år med dem och även om dem glömmer så kommer jag aldrig glömma. Jag måste inse att man inte kan få allt här i livet, vissa saker måste man ge vidare och andra saker måste man kämpa för att behålla. Även om mina vänner skaffar nya vänner betyder inte det att de glömmer bort mig. Och det här med gamla pojkvänner måste jag verkligen skärpa mig med - det som är över är över och framtiden är det man får satsa på.

Så summan av kardemumman blir att jag ska lära mig uppskatta det jag har och inte vara rädd att förlora det som försvinner - det kommer alltid upp nya möjligheter.

Just ja, bakade mina första american cupcakes idag också.







- Baby are you down? -

Dag 244 - 121 dagar kvar

Nyss hemkommen från College och jag är så trött att jag stupar snart. Vi har kommit in på Baroque eran nu och det innebär Bach och Mozart och annat skoj...känns som att Finals kommer vara roligt.

Detta kommer bli ett väldigt kort inlägg, men jag kommer lägga ut två bilder från kostymmötet i söndags. Det var ju Aupair möte med obligatorisk utklädnad.








- In my sleep -

Dag 243 - 122 dagar kvar

Jag ber återigen så fruktansvärt mycket oim ursäkt för dålig uppdatering, men ja det har hänt så sjukt mycket det senaste dagarna.

Kom precis hem från Ida, jag spenderade natten där efter en av de roligaste kvällarna i DC så här långt. Det var schlagerkväll på svenska ambassaden och Mia trivdes som fisken i vattnet. Jag stod och sjöng med till Sahlene och pratade med Christer Björkman och drack gratis champange..ibland är livet bra härligt och okomplicerat. När jag (såklart) skulle ta ett kort med Sahlene också så sa hon att hon tyckte de var roligt att jag kunde alla hennes låtar...jag skyllde på pappa.

Fredagen spenderades i sockerkoma hemma hos Ida, vi satt och spela spel och åt milky ways till typ 2 på natten. Att man skulle upp och jobba kl 8 morgonen efter tänkte man inte på då...och det fick man äta upp sen. Jag tog med barnen till puppetshow på dagen, de hade svinkul och jag kunde vila.

Självklart glömde jag min kamera, men få inte panik..självklart tog Åsa en massa kort med mig och schlager kändisarna istället, det kommer upp när jag kan sno dem från hennes blogg.




- Tornero -

Dag 240 - 125 dagar kvar

Hallå där blåbär, inga varma leende - ingen betalning! Sådeså!

Idag gick ju inte alls som planerat. Hade bokat in en msn dejt med min heta pojkvän. Den lilla stackaren satt uppe till kl 2 svensk tid för att vänta in mig. Jag va ute på min joggingtur och vi skulle prata efter den. Men ja, då ringer ju Katya och vill äta middag i Rockville. Nu är det så att jag är här för att ha roligt - och jag lovade mig själv att jag skulle inte vara en av dem som sa Nej, jag ska toffla med min pojkvän. Underbar som Andreas är så förstår han det...du förtjänar bättre!
Iaf, jag, Katya, Mattias och Jessica for till Rockville och åt på ett helamerikanskt Inn...så himla mysigt. Världens godaste chokladkaka hade dem också. Weehoo.

Min outfit (ja vi kör på dagens outfit så kanske jag vinner pris vid nästa Bloggawards..*hoppas, hoppas*

 

- Is there a reason why? -


Dag 239 - 126 dagar kvar

YES! Alltså jag borde ju bara skita i det här med Halloween och gå och lägga mig istället. Ja, fick ett hett tips av Åsa att åka in till Bethesda och köpa min Halloween kostym..tinkerbell då alltså. Men så klart så fanns det ju bara storleken L kvar...nej inte min storlek. Så ja jag tänkte ge upp när jag får se en annan kostym...Fun leaf fairy..AKA Cannabis fairy. Tydligen tycker jag att det är en otroligt bra idé och köper hem den kostymen. Lite senare..hemma med kostymen..kommer jag på att jag ska ju vara utklädd tillsammans med mina barn på dagen på Halloween. Pojkarna ska vara björnar, flickan prinsessa..och jag ska vara ett cannabis blad??!! Amen gud..och jag ska vara lärare? Måste ju allvarligt ha nåt fel uppe i huvudet...

Apropå ingenting så är Greek fortfarande världen bästa serie, alltså jag vill också gå på College och vara med i en förening. Jäkla Montgomery college som inte har sånt...inte ens ett fotbollslag har dem.

Nä, nu ska knark fairy gå och sova





- I just wanna be happy -

238 - 127 dagar kvar

Jag som trodde att college oh midterm skulle vara svårt! Inte för att skryta men jag fick ju lätt ett A på detta också...YEAH!
Har alltså precis kommit hem frå midterm, är som därför jag varit frånvarande ett tag..jag sitter med näsan i boken och såklart så var allt i onödan. Provet var busenkelt...man skulle bara matcha förklaringar med ord och sen lyssna på 4 låtar och beskriva dem. Jag menar, antingen ligger den svenska skolnivän waaaay over this one..eller så är jag en ren naturbegåvning i klassiskmusik. Nej, jag tror inte att jag valt en extra lätt kurs..skullle jag ? ALDRIG!

Så nu sitter jag här och har ingenting att göra ikväll..vänner snurrar på TVn så det är väll lika bara och kolla på det.

Just ja, helgen. Efter att fredagen var mindre rolig så åkte jag till Eva på lördagen och umgicks med henne. Skulle ut med de svenska flickorna men eftersom mjukisbrallorna va på kändes det mindte lockande. Jag får ju inga ragg i vanliga fall och med mjukisbyxor lär jag ju gå minus. På söndagen åkte vi och leta halloween kostym, men jag hittar ingen. Jag vill vara Tinkerbell (tingeling) men ja, får väll sy min satans kostym själv då!

Just ja, skulle shoppa en födelsedagspresent idag, men råka handla mer till mig själv. Oooops. hehe


P.S Blogg.se gillar inte mig och laddar upp inläggen dagen efter..SUCK!



- Just as you are -

...Just because I can...



If you could only see, your heart belongs to me

Dag 236 - 129 dagar kvar



Åhhhh, jag som trodde dett skulle bli en bra kväll. Jag är för fan för gammal för sånt här, småtjejer hör hemma på lågstadiet...man lämnar det stadiet efter 14 okej?
Istället förstörs min middag av tjejer som borde vara mogna, men startar catfights och gör min kväll till..tanttid! Ut med språket, gör upp, kom tillbaka och glöm det sen.

Nä nu ska jag börja umgås med killar istället, eller hålla mig till mina svenska brudar! Jag döööör!

Dag 235 - 130 dagar kvar

Har blivit helt tokig i låten Watcha say med Jason Derulo..helt underbar låt..den går repeat hela hela HELA tiden! Synd bara att han inte är snygg...på tal om en annan som inte är snygg så läste jag idag att Lil Wayne har 4! Barn..hur fan gick de till? Det första fick han när han bara var 15 år...funderar på om jag ens visste hur man gjorde barn vid den åldern..antagligen inte. Ja, snygga var tjejerna iaf...kanske är tatueringarna som lockar vad vet jag.

Var ute och sprang idag..för första gången på undra år. Det här med träningen går verkligen åt helvete. Och fotboll har jag inte spelat på en månad heller..får ta tag i det till helgen.
Helgen ja. ser ut att bli middag imorgon med Katya och Jessica. På lördag ska jag antagligen på bio med flickan och sen på football om det vill sig väl. Kanske utgång också. Söndagen måste ägnas till plugg...har ju för fasiken midterm på måndag! AH!

Nä nu får det bli sängen.



Sitter i min Harvard tröja och funderar på varför jag inte har nån karl i min säng...jag är på myshumör...




- I used to be lovedrunk, but now I'm hungover -

Dag 234 - 131 dagar kvar

Är det verkligen bara onsdag?

Sitter med mina musikböcker och försöker plugga...går sådär eftersom nya The Hills avsnittet låg ute på Internet, Glee går på FOX och så har vi vänner CW. Hur tänkte ni att jag skulle kunna plugga när sånt går på TVn? Försöker lära in de 6 elementen av musik, har ju redan gjort det en gång och trots det så sitter det inte. Blir ingen musikprofessor av mig alltså.

Idag va vi på puppetshow...mina pojkar är så duktiga, satt som små änglar och tittade på showen. Jag blir så stolt över dem, mina barn ska vara exakt som dem.

Annars har det inte hänt så mycket skoj. Nu tänkte jag sova och göra ett nytt försök med träning imorgon bitti. Får se hur det går.





- What about your ten thousand promises? -

Dag 233 - 132 dagar kvar

Idag prata jag med den (antagligen) nya au-pairen...kändes sjukt jobbigt. Jag vet att jag vill hem, av många anledningar...och jag vet att jag måste få igång mitt eget liv, göra svåra beslut om framtiden som inte längre går att skjuta på. Men samtidigt älskar jag barnen här så mycke att det gör ont ibland, jag mår dåligt när jag tänker på att jag inte får se dem växa upp, jag kommer antagligen inte hinna höra deras först ord och jag kommer missa mycket annat viktigt. Jag vet att det inte är mina barn men ibland känns det så...och det är en stor anledning till att jag måste åka.

På tal om svinigt så läste jag om svininfluensan idag, det är ganska roligt det där. Jag läste om symptomen i en tidning som kom i brevlådan. Om man har flera av följande symtom bör man vara säker på att man har svininfluensan:
- Feber
- Hosta
- Ont i kroppen
- Huvudvärk
- Rinnande ögon och näsa
Någon mer än jag som känner en likhet med vanlig influensa? Tror jag för säkerhetsskull måste gå till doktorn och se efter om jag brås på svinen.

Har precis kollat klart på Greek...underbar serie det där. Jag skulle göra mycke för att spendera en natt med Cappie...tur att jag har en egen där hemma



Om du är min Seth är jag din Summer


...even though I shoulden't...



The misstake I made is clear; We never should have been together



But baby I don't feel no stress, I'm to fly to be depress



I'm only gonna play the fool one time..


Bästa låten ever!

Dag 232 - 133 dagar kvar

Ibland är det svårt, ibland önskar jag bara att du kunde säga saker rätt ut, ibland önskar jag att du kunde sluta prata med mig...alltid allltid vill jag att du ska hålla dina armar runt mig...

Så nu har man lättat på hjärtat också..puh!
Kom precis hem från skolan...hann med en sväng till Target också och köpte en locktång! nu är det adjöss med det raka...nej skämt å sido..fast alltså jag köpte en locktång..på riktigt! Måste bara säga att Target i Rockville ligger väldigt skumt till...vet man inte vart man ska så har man inget där att göra iaf.

Idag har varit en sjukt bra dag, alla har varit glada och det har kramats hit och dit. Men min lilla pojke är sjuk...han skakade så mycket att jag va tvungen att linda in honom i duntäcket och sen gunga honom i famnen tills han somna...plutten min!

Annars har inget märkvärdigt hänt...är ju bara måndag.



Så här såg jag ut innan jag åkte till skolan...nu är det kallt så då åker nya mössan på!



- Well of course you did -

Dag 231 - 134 dagar kvar

Hemma från Pittsburgh..eller ja, jag har varit hemma ett tag och försökt plugga (läs sett house) men tänkte ta en paus och blogga lite.

Så ja, jag har alltså spenderat det föregående dygnet i den charmerande staden Pittsburgh. Eller ja, den var inte så charmerande..ganska ful faktiskt. Människorna där va inte så vakra heller...mina fina blonda svenska flickor fick mycket uppmärksamhet. Är man rödhårig bland dem så får man snällt stå lite på sidan om..haha.
Iaf vi kom till Pittsburgh sent på lördagen...bilresan tog ca 4 timmar och eftersom mina svenska flickor var lite sega i starten så kom vi fram vid halv 4. Vi checkade in på hilton och började med att hoppa i sängen. Har aldrig bott på ett sådant fint hotell förut så jag kände mig ganska lyxig.
Efter hoppandet i sängen så gick vi ut på sightseeing...det var då vi upptäckte att varken staden eller männsikorna var särskilt vackra. Fast staden va ganska charmig och hade många rosa fontäner och broar (ej rosa)...har tydligen runt 400 st broar. Det var ganska kallt också och eftersom jag glömt jackan så frös jag hela tiden. Illa!
Efter våran sightseeing så åt vi middag på en mycket fin italiensk restaurang med mycket god mat...och bara pensionärer. Det var så himla roligt när vi gick och bara såg 60+ vart vi än tittade. Så himla bäst!
Efter maten åkte vi tillbaka till hotellet och gjode oss iordning..eller ja jag sov mest. Kvällen spenderades på South side där en öl kosta ca 2 dollar...woohooo...varför finns inte sådana priser i DC? Det var mycket bra klubbar med awesom music. Och när vi skulle hem hände det bästa på hela kvällen. När vi skulle åka till South side så åkte vi med en mycket trevlig taxichaufför....och när klubbarna väll hade stängt och vi försökte (utan framgång) få en taxi hem så kommer samma taxi chaufför och hämtar upp oss igen....det var nästan som att man skulle tro att han kom för att plocka upp oss medvetet. Och det behövde vi...jag var rädd ibland att nån skulle hoppa på och döda oss eller skjuta oss genom bilfönstret.
Imorse åt vi frukost på hotellet och åkte hem...

En riktigt mysig helg...tack tjejer!




På vägen till Pitt...(höhöhö)



Transformers...



Vårat lyxiga hotellrum..



Det fanns massa rosa fontänder i Pitt...




I Parken...

















På en av klubbarna...

Nu ska jag sova och försöka glömma...



- Mmm what you say? -

Dag 229 - 136 dagar kvar

Å herregud, idag har varit fullspäckad. Dagen börjar med en bamsefrukost för herrarna som fyller 1 år..Hurra! Massa paket och mys. Sedan sticker hela familjen iväg på barnens playdate...ja med fem vuxna och tre barn hamnar mest utanför så jag har mest lekt med andra barn.
Efter playdaten så stod städning på schemat medan småttingarna sussade och sen bara vällde det in människor, unga som gamla, män som kvinnor...ja ni fattar. Paket i massor och barn som gråter. Återigen lite malplacerad då ingen bryr sig om en ung aupair som kutar runt.

På kvällen flydde jag fältet och åkte på Rocky Horror show med Ida...kan ju sammanfattas med SEX. Hardcore rakt på sak och väldigt oblygt...ja det ska va amerikanare det va. Kul att skriva avhandling på det...hum. Efter denna smått pinsamma upplevelse så drog vi vidare på bio och såg couples retreat...feelgood movie med roliga och charmiga Vince.

Imorgon blir det Pittsburgh..så nu blir det sova





- 911 -

Dag 228 - 137 dagar kvar

Nej nu får jag bannemig ta och ta mig i kragen...fy så dåliga uppdateringar...om jag inte är försiktig kan ju förlora alla mina miljoners läsare jag har.

Är fortfarande sjuk och är fortfarande besviken på mig själv, eller så skäms jag. Hursomhaver så tänker jag inte skriva ut vad som hänt det senaste dagarna...det är så pinsamt att jag inte ens säger de till er. Hallå jag är ju inte anonym hur skulle de gå....kanske man skulle satsa på en anonym blogg istället...lugnt självklart låter jag er veta adressen i så fall.

Annars snurrar väll livet på som vanligt, har fortfarande en underbar pojkvän, gnällig hostmum och dotter...(vet ibland inte vem som är värst, eller vuxen för den delen), rolig hostdad, underbara pojkar och sjukt stlriga fosterkatter. Livet är på topp men grädden fattas. Skulle åkt på hockey idag, men ja eftersom min hostdad hade ett sen möte så får jag se matchen på TV...tack för den du!

Imorrn är det kalas...underverken blir 1 år...skulle köpa värsta saken..slutade med tröjor från Old Navy. Jaha nu kom morföräldrarna...bäst att gå och va trevliig..de har ju alltid choklad med sig till mig :D



Vi hör imorrn (lovar)



- No need to worry-

Dag 226 - 139 dagar kvar

Ledsen att jag inte uppdaterat...men sjukare än sjukast är man här. Igår efter skolan så däckade jag snabbare än snabbast..

Idag stod tandläkare på schemat...var så sjukt nervös innan...men gud vad bra det gick. Amerikanska tandläkaren är hundra gånger bättre än alla svenska jag haft. Man ligger i en massagestol, tittar på TV och är mer bedövad än för en operation. Kände inget och bedövningen var borta klockan 3 idag...pannkaka!

Just ja, har blivit en straight A Students också...woooho A+..det högsta man kan få.



Ja, jag får satsa på det här med klassiskmusik...eller inte!

Imorgon väntar en het vanlig dag...inga överaskningar här inte...varför om man kan leva ett förutsägbart liv.

Dagens citat får Goffy från Greek stå för (eller Rusty som vanliga dödliga kallar honom;
- The things you do for the ones you love and then they just say - so long! Is that what I get for being a good boyfriend..then I'm rather not.
Självklart har jag en baktanke med allt...ta det inte personligt (eller jo gör det föressten..blir roligare så) men jag behöver space..förvirrad kan man kalla det. P.S facebooka mig inte!




- Even if the sky is falling down -

Dag 224 - 141 dagar kvar

Jag är så trött att jag stupar snart...måste verkligen sova...och så börjar Brothers and Sisters om en timme...vilka besvärliga val!

Kom hem halv sju imorse...antar att jag inte behöver säga så mycket mer om gårdagen än det...inte för att jag orkar det heller







Bilder säger mer än tusen ord!




- What you need, baby I got it -

Dag 223 - 142 dagar kvar



Nu kör vi...party med svensk brudarna!

Dag 222 - 143 dagar kvar

Ja, ni får ursäkta att det har varit lite sådär med bloggandet..vad ska jag säga...jag har för roligt helt enkelt.

Idag är det fredag, och jag börjar gilla fredagarna..de blir roligare och roligare. Jag slutade halv tre och bestämde mig för att spring en runda efter jobbet. Min träning har sjunkit helt och jag kan inte komma ihåg sist jag tränade så lite som jag gör nu, så den där löpningen satt som en fläskläpp...ont gör det men man förtjänar det. Efter löprundan så åkte jag iväg till Shady Groves bowling ally med Jessica, Rosie, Katya, Alaina och Matthias. Sjukt roligt...och jag vann om man räknar från botten.

Nu ska jag sova så jag har mycke energi imorgon.



Jag och Matthias jämför skor...han vann med längst...



Söta Katya och jag



Jag vann dock tävlingen dagens monkey face...



Jag och mitt klot...inte bästa vännder ikväll...



Så glad blev Rosie efter sin strike...



The Crew...



Underbara Katya och Jessica...



- Shame on me if you fool me once, shame on me if you fool me twice -

Dag 220 - 145 dagar kvar

Oj, nu har det ju gått sådär med bloggandet ett tag...aja får skylla på allt roligt som händer. I måndags sa jag hejdå till Kristin så då kom jag hem sent och orkade inte blogga, och igår var jag hemma kl 2 från konserten.

Ja, U2 konserten...den jag inte skulle gå på var det ju..hehe. Katya ringde mig igår imorse och sa att hon hade en biljett över, jag tänkte att jag har ju inga andra planer så det är klart jag kan hänga på. Haha, och jag som inte ens är ett sådant stort fan av U2..men men. Trafiken var omöjlig och showen fantastisk...ibland är det skönt att vara människa.



I bilen på väg till U2! Katya och Angelica...



Hel gänget..eller ja tre av oss plus den fjärde ben...







Jag och Bono..Astighta om du frågar mig...



Jessica och Katya visar sin kärlek till U2



Eftersom vi kom hem 2 och jag skulle upp 7 och jobba så måste jag säga godnatt nu...



- I still haven't found what I'm looking for -

RSS 2.0