...Even though I shoulden't...

10 bevis på att jag nu lever i Washington och har tagit till mig den amerikanska vardagen:

1. Cheetos (det överlägset bästa med detta land) kan vi äta när som helst och hur som helst...trots att det varken är bra för kropp, humör eller hud.
2. Inskriven på amerikanskt college (säger väll sig självt, ett plus att det dessutom går bra också)
3. Bryr mig inte längre att radiostationerna spelar högst 3 olika låtar per dag, varav två är av Lady Gaga. Vi sjunger glatt med i bilen ändå!
4. Tycker poolkillen är sjukt snygg
5. Bryr mig inte längre om att vara världens smalaste, mat går före utseende.
6. Säger "Oh my god" eller "you gotta be kidding me" varannan mening.
7. Cheddar cheese funkar till allt!
8. Tror alla med turban är terrorister, och så fort nåt händer skyller jag på mellanöstern!
9. Shoppar konstant!
10. Kör med playdates för att få dagen att gå snabbare



Dag 151 - 214 dagar kvar

Har precis kollat på never been kissed...sån himla fin film. Åh jag är verkligen en sucker för romantiska komedier, har alltid velat leva i en film. Jag menar, vem vill inte bli kysst av drömprinsen medan hela världen tittar på..riiight. Nej men jag är ju den där personen som gråter mig igenom dess filmer också, ganska rolig kontrast till min hostdad som hela tiden satt och skratta åt dem där "fulla tonåringarna som skadar sig".

Idag har varit en bra dag, vi åt lunch med Jenny och Evangeline i parken. Fast dem här fabla ungarna på camp (och ja de finns antagligen en miljon olika camp som alla ska vara exakt vid den lekparken jag och flickan råkar befinna oss vid) förstör ju leken...de tar ingen hänsyn till mindre barn och hälften av dagen går åt att trösta flickan som blir nersprungen av större barn, som om hon inte gråter nog mycket ändå! Sedan lekte vi med Melina och Adeline, och då höll vi hos hemma hos dem eftersom en förmiddag med gråt är mer än vad jag klarar av!

Nu ska jag försöka plugga en timme och sen gå och sova.





- Hold me for a while -

Dag 150 - 215 dagar kvar

Alltså snart kommer jag slå nån på MWA. Jag var dit igår (igen!) och denna gång hade jag alla papper som de frågade efter, vilket jag inte haft de andra gångerna. Så vi blev visade till ett väntrum och fick sitta där i 3 timmar, för att höra att nej Maria kan inte göra körkortsprovet idag eftersom Homeland security inte matchar hennes Visa nummer. Ursäkta?!
   Så ja, nu måste jag vänta på att dem ringer och ge mig klartecken på att detta är ett stort misstag och så får ja sitta ytterligare 3 timmar där och vänta på att få göra provet! Detta är ett helvete, snart skiter jag i körortet!

Annars var det en bra dag igår, jag fick tillbaka min bokrapport...ett C+ vilket jag ser som lyckat då jag inte ens läste hela boken :S. Jag tror jag kommer få antinge ett C eller ett B i denna kurs..och det är bra!

Annars händer inte så mycket just nu, jag försöker spara pengar så jag har lite när min sötnos kommer hit. Hela dagarna går jag bara runt och önskar att tiden gick lite fortare.





- We were always meant to say goodbye -

Dag 148 - 216 dagar kvar

Åh, nu är det bara 18 dagar kvar!

Idag va en bra dag. Dagen började med att jag träffade Ida och vi gick på puppetshow och hade picknick i lekparken. Supermysigt om man tar bort den lilla detaljen att det var så varmt att man höll på att smälta bort. Idag var ju solen framme så eftermiddagen spenderades vid poolen..så nu kanske jag är ännu lite brunare. Just ja, det har jag glömt att säga...tomat Mia är ett minne blott och numera blir det lite färg.

Sen har jag fått tag i biljetter till Real Madrid - DC united den 9:e augusti. Japp det blir fotboll på lite bättre nivå än vad jag är van vid. Nu är det ju iofs bara en vänskapsmatch men ändå!

Sitter och pratar med min älskling...det är så svårt att va utan honom. Jag är så himla glad att jag har honom...han är den absolut gulligaste i hela världen. Jag har aldrig träffat nån som bryr sig så mycket om mig som han gör.

- Nu har jag verkligen fått veta hur hemskt det är att vara utan dig.
Trots att det värker i magen ibland så är mitt hjärta starkare än innan.

(Är han inte den sötaste? Han skrev detta när jag frågade om det inte var elakt av mig att flytta ifrån honom. Och den underbara människan svara bara att han älskar mig ännuu mer.)


Men nu får det vara slut på gulligheterna!




- Cause I'm in love, with a beautiful boy -


Dag 147 - 217 dagar kvar

Alltså det här med nedräkningen går ju sådär måste jag säga...är iofs ca 10 dagar efter. Hur vart de så? Jaja...vi kör på mitt race!

Så idag fick jag tillbaka min uppsats: Det blev ett B. Inte så illa va? Ett B i amerikansk historia..de ni! Tror dock att professorn rättade lite snällt..men ett B är ett B alla dagar på året.

Usch vilken hetta det var idag. Det jag inte gillar med det här landet är att de värsta dagarna är då det är mulet. Molnen gör att luftfuktigheten blir värre än när det är sol...så det enda man gör är svettas. Så himla jobbigt. Jag tog med barne till parken på förmiddagen men vi va tvugna att gå efter typ 20 min eftersom jag höll på att smälta bort.

Nej, nu ska jag sova igen. Känns inte som jag gör annat än sover, äter och jobbar. Men annat blir det om ca 2.5 vecka då sötnosen kommer...då blir de inte mycka sova hehe




- You'll the prince and I'll be the priness -

Dag 145 - 219 dagar kvar

Jävla skit väder! Bara för att jag hade bestämt mig för att dumpa Geroge Washington denna kväll och istället satsa på att svänga mina lurviga tillsammans med Ida och Åsa så ska det bli storm! Så himla typiskt.

Jaja, ännu en kväll med läxor då. Hann ju iaf ligga lite vid poolen idag och så introducerade jag glass för tvillingarna. Som tur va var det för kallt för dem så jag fick äta upp deras glass också.

Nu ska jag sova.






- I can't take my eyes from you -

Dag 144 - 220 dagar kvar

Idag stod kickboxning på shemat...så himla skönt att slå bort all frustration. Eftersom det är en ganska liten lokal så boxas vi inte med varandra (i par) utan man får boxas med en säck...vilket jag föredrar för då kan man låtsas att man slår en riktig person. Jag tänker på en och samma person när jag slår..kommer ju självklart inte säga vilken..men det är ändå ganska kul att jag alltid tänker på samma. Finns kanske bara en enda person i hela världen som jag vill så....haha as if!

Vi var och åt på en Irländsk pub idag också..jag åt tonfisk BLT...min absolut första råa tonfisk..smakade ganska bra måste jag säga. Är ju alltid lite speciellt att gå ut och äta med denna familj eftersom de har en massa småbarn...ingen rast ingen ro.

Kom precis hem från Eva, va och kikade lite film. Btw måste jag säga att jag är värdelös på att välja film. Förra helgen såg vi kanske världens sämsta film och idag lyckades jag välja en som jag redan sett. Men suck! Jaja tredje gången gitl heter det jue.

Måste bara avsluta med att säga att jag fick världens sötaste överasskning idag...en liten mini chokladkalender som räknar ner dagarna tills min sötnos kommer. Naaw!



- Romeo, stay away from Juliette -

...Just because I can...



Åh, nu åskar det och mullrar!
Jag är inte rädd för åska och blixt, men det är sådana här gånger jag önskar min älskling va hos mig
Finns det något mysigare än att krypa tätt tätt intill nån och lyssna på regnet och mullrandet?
Men nej, istället får jag ligga här helt ensammamen...inte ens Simon finns här att krama.
Kom hit älskling, jag längtar efter dig!





Dag 143 - 221 dagar kvar

När man äntligen tror att man kan få en ledig kväll utan plugg så blir man dragen i svansen. Nu måste jag ju panika inför nästa prov, halva kursen bra räcker inte...här ska allt va toppen betyg. Nja kanske inte men jag måste ju klara denna del också...som dessutom är den svåra delen eftersom alla svåra ord kommer nu :S.

Idag har jag haft en ovanligt lugn dag. Eftersom det regna hela dagen så var vi i stort sett inne hela tiden..jag och flickan gixk dock ut en sväng när det regna som värst och lekte. Det är något speciellt med att gå ut barbent och barfota med bara regnjackan som skydd och hoppa i en massa vattenpölar.

Men som sagt, nu åter till Amerikas underbara historia. Jej







- What if I had never let you go -

Dag 142 - 222 dagar kvar

Jajjamensan fattas bara!
Nu sitter jag som bäst och hårdpluggar inför det här provet. Det konstiga är att det inte känns som att jag pluggat speciellt mycket inför provet (Jag menar jag obbar 45 timmar/veckan) men ändå kan jag ganska mycket. Eller rättare sagt, jag kan lite om mycket...jag vet vilka presidenterna är men kanske inte så detaljerat. Men ändå känner jag mig mer hemma i ämnet än nåt jag någonsin läst på LTU...så vi hoppas på minst D men helst A.

Annars har dagen varit ganska lugn förtom att jag var tvungen att åka till Colleget och för färde gången i ordningen visa vem jag är och bekräfta att jag faktiskt är Aupair. Jag börar nästan tro att dem på allvar börjar misstänka att jag är terrorist eller nåt...antagligen för det där med P-pillerna.

Jaja åter till George Washintgon och hans underbara liv.







- Tell your boyfriend, that if he got beef...that I'm a vegetarian and I ain't fucking scared of him -

Dag 141 - 223 dagar kvar






Nämen vad? Var Benjamin Franklin inte president? Ooops...så har även historiakursen råkat ut för mina blonda moments. Ja ne men det här provet ska nog gå bra...vi kör på ett A.











- beautiful disaster -

Dag 140 -224 dagar kvar

Jag lovade att jag skllelägga pp lite bilder från igår, vi hade det spermysigt. Jag gillar verkligen att man får chansen att träffa såmånga olika männsikor och lära sig en massa nya saker.








Jag känner att jag faktiskt måste lägga ut en bild på Evas hus...det är så sjuukt stort. Sa jag att den har hiss?


Idag har vi myst hemma hos Eva och kollat på film, Kathya den nya tjejen från Mexico var med också...nu får jag ju snart sluta umgås med spansktalande brudar...kommer antagligen prata flytande spanska när jag kommer hem :D




- Isn't she lovely? -

...Just because I can...

I don't want to talk
About things we've gone through
Though it's hurting me
Now it's history
I've played all my cards
And that's what you've done too
Nothing more to say
No more ace to play

The winner takes it all
The loser standing small
Beside the victory
That's my destiny

I was in your arms
Thinking I belonged there
I figured it made sense
Building me a fence
Building me a home
Thinking I'd be strong there
But I was a fool
Playing by your rules

The gods may throw the dice
Their minds as cold as ice
And someone way down here
Loses someone dear

Tell me does she kiss
Like I used to kiss you?
Does it feel the same
When she calls your name?
Somewhere deep inside
You must know I miss you
But what can I say
Rules must be obeyed


Dag 139 - 225 dagar kvar

Åh hej och hå...hur ska det här gå?
Haft en supermysig kvällmed många olika nationaliteter...mexicanare, koreaner, kineser, österrikare och så lilla jag (som tydligen ser ut som en prinsess =P ) åt middag hemma hos Eva.

Hinner inte skriva mer...ska iväg till Eva igen och sova där.



Måste bara visa hur snyggt mitt hår är när det är krulligt...och jag som aldrig gillat mitt stora hår! Nu gör det inget att jag inte längre är nöjd med min ojämna klippning...för med krullet så syns det inte.




- Oh yes -

Dag 138 - 226 dagar kvar

Kom hem sent igår och orkade som inte skriva någonting. Eftersom Pauline åker hem idag (hon har nog redan åkt) så träffades vi i Laurel igår och åt lite middag och spelade spel för att säga hejdå.
Laurel ligger ca 30 min bort, det är där Åsa och Niels bor. Jag tror att det ligger ganska nära Baltimore. Iaf så åkte jag först och hämta Sara, sen Niels och så åkte vi och träffade Åsa och Pauline som redan var vid restaurangen.

Middagen var sådär, jag var inte jättehungrig (tror det beror på värmen) men beställde ändå en stor fet hamburgare...den smaka väll bra men de va ju mindre lyckat då jag inte va så hungrig. Spelandet var däremot roligare. Man satte in 10 dollar på ett kort och så fick man spela i en massa olika roliga automater...min favvo var en där man skulle dra en orm längs en bana, väldigt svårt med väldigt roligt. jag trodde ju att jag var duktig som fått till 150 biljetter (man får biletter varje gång man vinner) och skulle lösa in dem, men icke...för att få bra saker skulle man ha minst typ 1000 poäng. Surt sa räven.

Nu kommer min helg mest bestå av plugg...suck! Det var ju detta jag inte ville skulle hända...men men.




Snor en bild från Åsa eftersom jag inte tog egna bilder :P



- There's no light at the end of the tunel tonight, just a bridge that I have to burn -

Dag 136 - 229 dagar kvar

Visst är det konstigt ibland hur man kan sakna någon så där sjukt mycket?
Ni vet hur man i filmer ser folk som blir kära...och så kan dem inte tänka på någon annan än den personen..ni vet, dem missar skolan..missar att äta..o.s.v. Jag har aldrig riktigt trott på det där, men idag har jag bara gått runt och tänkt på min sötnos hela dagen.

Jag har tänkt på hur bra (bäst) det kommer bli när han kommer hit..hur mycket jag ska pussa på honom. Och så mycket roligt vi ska hitta på tillsammans. bara vi två i två hela veckor...de kommer vara de bästa veckorna!

Ibland saknar min vissa personer så mycket att det bara gör ont...och då måste man låta det göra ont...iaf ett litet tag. Sen tänker man på hur kul man har det och att det är dumt att sakna!






- There's nothing else I can say -

Dag 135 - 230 dagar kvar

Oj idag har det hänt grejjer!

Dagen började med att jag och flickan åkte iväg till Zoo. För en gångsskull så hade flickan ingenting inplanerat på förmiddagen (brukar vanligtvis ha en massa klasser vid den tiden). Så vad passar bättre än en liten liten utflykt? Vi hade tur med vädret också...det var inte så där sukt varmt som det kan vara här just nu. Vi strosade runt hela dagen och fick en himla massa bra bilder :)

En rolig sak som hände precis innan vi kom in på Zooet var att när jag stannade bilden för att vänta på min tur i biljettkassan så kommer det en man och knackar på bilrutan. I handen har en navkapsel, tydligen min navkapsel som jag råkade "tappa" vid ingången så jag tog en kurva lite för snävt och slog emot kanten på gåvägen. Att jag har körkort är ju helt otroligt.



Lejonhonorna brukar faktiskt vara duktiga på att vara långt fram så man får en bra bild. Och så hade vi tur med gorilorna också, dem brukar inte vilja vara med på kort annars. Men bäst tur hade vi med pandorna...så nära har jag faktiskt aldrig sett dem.

 

Sen kan man ju alltid låtsas att man bor i en jätte exotisk del av USA :)

Det roligaste på hela dagen var nog att jag fick se himla massa Amish people...ni vet såna som annars bara ser i amerikanska komedier. Och vet ni? Dem ser verkligen ut som i filmerna



Var tvungen att ta ett smygkort på dem...hehe

Resten av dagen spenderades vid poolen...flickan börjar bli väldigt duktig på att simma nu, eller ja hundsim iaf. Jag kan inte annat än bli stolt.

Nu ska jag fortsätta läsa lite och sen sova..



- You think you know, but you have no idea -

Dag 134 - 231 dagar kvar

Jag har fått paket!
Av min bästatste Ida...ett väldigt bra paket som innehöll mitt favorit godis från Sverige. Sura bläckfiskar är det bästa som finns...tack Ida!

Idag var jag en på min andra lektion på college...och just nu känns allt lite lättare än det gjorde efter första lektionen. Jag ligger i fas med läsandet (tror jag?) och fick min professor att godkänna en bok på 50 sidor som bok för min andra bokrecension. Det ger mig lite mer andrum...för trots allt så är jag ju inte i det här landet för att plugga utan för att ha lite roligt och upptäcka saker också.

Nu ska jag sova...





- Sometimes you just have to figure that if he dosen't care, you're missing out on someone that does -

Dag 133 - 232 dagar kvar

Idag har jag verkligen varit duktig! Vakna klockan 6 imorse av att det var dödstyst i huset (var antagligen därför jag vakna eftersom det annars brukar låta som ett 3:e världskrig därute...men som alla andra under krigstider så har jag som vant mig). Tänkte då försöka somna om men det gick ju självklart inte...så då tog jag mig i kragen och for på en springtur istället. Inte så långt dock eftersom det var världens hetta ute..kom hem efter 1 tim sjöblöt.

Efter löpturen så började jag läsa i boken Washington Crossing...ni vet den där boken på 600 sidor som jag ska skriva om. Faktiskt är boken väldigt intressant och jag har redan läst ca 150 sidor. Bra va! Efter läsningen kom Eva och hämta mig och vi åkte in till DC för lite souvenir shopping och mat. Eva åker ju till Mexico om 19 dagar så hon skulle ta med lite saker hem till sin nära och kära..

Efter det så fortsatte jag läsa i boken...jag tycker att dem är som lika bra att läsa så mycket jag kan när jag ändå har tid.



Mat från Chipotle (?)...här i USA så bryr dem sig inte så mycket om uppläget som ni ser. Ser ju ehm smaksigt ut. (va ganska starkt så alltså ej okej i Mias värld)



Dagens skörd...Lilla Mia måste ju lära sig det här med att shoppa skor. Är ju faktiskt inte okej längre att ha sneakers till precis allt. Vi börjar med dem här från H&M



Och dagens boktips: Måste faktiskt erkänna att boken är intressant och jag kommer antagligen kunna amerikas historia bättre än min egen!



- But now you got your crown back-

Dag 132 - 233 dagar kvar

Åh typiskt! Tackvare skitvädret så vart de inge Ibiza ikväll...surt som surkål! Men det blir bio istället...får ta och dregla över Johhny Depp istället ( han från Batman är ju tydligen med också men hur snygg är han?). Men nästa helg så blir det utgång, det har iaf jag bestämt...antingen med mina svenska brudar eller mina mexikanska (plus ryska). Har lite trubbel i paraduset också, men det tar vi en annan dag.

Annars har det inte alls hänt mycket idag. Jobbade till 1.30...var på gymclass och fick typ en utskällning av ledaren för att pappan inte kom med flickan...I think someone has a crush on my hostdad  :D

Nä nu kommer Eva så nu blir det Public Enemies...och popcorn! Plus oceaner av dreggel över Johhny eller nåt!






- You look at me and you see you past, is that the reason why you're running so fast? -

Dag 131 - 234 dagar kvar

Snacka om tråkfredag! Eva ringde mig nyss och frågade om jag ville följa med på Barbeque...a lot of food and beer..låter ju supermysigt. Men nej, icke, Mia måste sitta hemma med sina historieböcker om hon ska klara den här jäkla kursen. Jag har bara pluggat i en vecka och det är redan trist, inte alls lika inspirerande som det var första timmen av plugg. Men ja nu ska vi sluta hänga läpp och istället koncentrera oss på morgondagen...då ska Mia svänga sina lurviga och ta en ny tur till Ibiza..woohoo.

Sist jag var på Ibiza så var det inte alls roligt, killar som tafsa och allt möjligt äckligt. Man kunde ju inte vara på dansgolvet mer än 5 sek innan det kom nåt äckel. Men jag är villig att ge stället en ny chans...och då är det bästa att musiken är bättre!

Nu väntar mina böcker....




- Just when I thought you were different -

Dag 130 - 235 dagar kvar

Nu sitter man här nyduschad och kunde i vanliga fall softa framför teven, men icke! Min kväll ska istället tillbringas tillsammans med historiböckerna....oh joy. Har ju bara en sisådär miljon sidor att läsa på fem veckor...men det klarra vi väll? Plus 45 timmars arbetsvecka på det...som smäcken!

Men varför sura? Jag har ju faktiskt valt allting själv och kunde ju hoppa av om jag känner för det. Men jag tror att dragit lite förhastade slutsatser av kursen, den är nog faktiskt ganska bra ändå (fastän fortfarande jobbig och skrämmande). Men om man tänker efter så kommer jag antagligen lära mig mycket mer genom den här kursen än de historiekurser jag haft i sverige. Att skriva en uppsats om ett ämne under lektionstid kommer antagligen göra mer mig fördjupad i ämnet och samtidigt göra att jag får en helhetsbild! Perfekt!

Nu ska jag ta tag i pluggandet. Vi hörs imorgon!



Myser i mjukisbyxor (eller pluggar i mysiga mjukisbyxir...vilket som)



Så detta är allt jag ska ta mig igenim...sa jag att jag bara hade två veckor? De två tjocka böckerna till höger ska det göras en bokrecension av...oh joy. Lägg gärna märke till alhgrens bilar med husvagnar..(fruxo smak)...som mamma så vänligt skicka. Ska det pluggas få tandvärken lida.





- And the reason is me..lalalala -

129 dagar - 236 dagar kvar

Hej och hå födelsedag!
Vilken undebar dag det blev tack vare mina älsklingar!
Morgonen börjar med att jag öppnar paketet jag fått av Andreas...en ram med digitala foton på honom och mig. Så himla fint, den är så perfekt. Jag kan ha bildspel eller frysa en bild. Du är bäst sötnos,finns ingen annan som ens kommer i närheten!
Av mamma och pappa fick jag tvåpar mjukisbyxor..kanske inte så vällbehövligt nu i värmen men till hösten...och jag har ju letat i 4 månader efter ett par. Av min söta syster fick jag en jeanskjol...mycket vacker! Och det bästa av allt var att Eva överasskade mig och kom över med en present...hon är ju för söt. Kommer bli jobbigt att åka från henne. Väntar dock fortfarande på paket ifrån min Nattiz...hoppas hoppas det kommer imorrn! Känner jag henne lika bra som hon känner mig så kommer de va en toppenpresent det också!

Nu måste jag leta böcker till min historiakurs. Vi hörs.




- Not even a little bit-

Dag 127 - 238 dagar kvar

Min första lektion på ett amerikanskt college är avklarat! Och jag kän säga att de va skräckinjagande! Jag har valt att läsa en kurs i amerikansk historia från colonial time to 1865. Grejen är bara att det känns som att jag går en kurs i engelska. Jag har två prov, som båda ska skrivas i uppsatsform under dagen (jag har 4 timmar på mig) och min lärare är ett grammatik freak och gav ut papper på grammatiska övningar och saker som man absolut inte får göra (då drar han av poäng). Dessutom ska jag lämna in två bokecensioner på böcker skrivna av amerikaner och som behandlar USA innan 1865. Jag tänker bara - Ja det blir nog att betala flygresan hem för det här funkar inte! Hoppa av då täker ni! Aldrig tänker jag...jag är ingen quiter! Jag biter ihop och hoppas på det bästa. Föreläsningarna är hur som helst väldigt intressanta och jag kommer ju alltid lära mig någonting!

Nu ska jag gå och lägga mig och försöka att inte stressa upp mig över den här kursen!




- You forgot, again! -

Dag 126 - 239 dagar kvar

Härliga söndag!
Spenderade dagen på Montgomery mall med Eva, hon är den bästa att gå med på Montgomery Mall. Hon vet vars alla affärer ligger och så är hon sådär snabb i affärerna som jag. Jag hatar att gå och titta på kläder i flera timmar i samma affär, jag kollar en snabbis ser nåt jag gillar eller går därifrån.

Men det bästa med hela dagen var att jag faktiskt klippte mig. Jag har ju inte klippt mig på typ ett millenium så det var verkligen på tiden! Och frisörskan sa hela tiden hur torrt mitt hår var och att jag behövde alla hårprodukter i hela solongen typ..så nu har jag spenderat ännu mer på mitt hår. Herregud!

 

 

Och så här blev resultatet! Bra va?




- I can't for you forever -

Dag 125 - 240 dagar kvar

Fjärde juli! Idag firades fjärde juli med allt var det innebär! Jag började dagen med lita shopping, mitt hår har fått ett eget liv här borta så jag va tvungen att köpa en massa hårprodukter för att hålla det plats. Shit så här mycket tjejgrejjer har jag aldrig haft i mitt badrum...om jag inte passar mig snart kanske jag blir en kvinna. Efter shoppingen la mig vid poolen för att få lite färg...lyckas fortfarande inte få bort den där linnebrännan men vi jobbar på det.

På kvällen mötte jag upp Eva, Laura och Dasha för att ha lite picknick inne i DC och sen kolla på fyrverkerier. Vi kom in väldigt tidigt eftersom vi hört att de lätt kan bli kaos på såna ställen. Efter picknicken träffa vi svenska maffian och hängde med dem under fyrverkeriet..det var jäkla snyggt fyrverkeri måste jag säga.
Efter fyrberkeriet skulle vi iväg på klubb och svänga våra lurviga, vi tänkte Georgetown medan Georgtown bara tänkte barer...så vi tänkte om och tåg tunnelbanan hem kl 2 på natten. Ja, innan vi åkte hem satte vi oss såklart på en bar och tog några drinkar.




























Det var gårdagen det! Nu ska jag iväg och klippa håret...




- Miss independent -

Dag 124 - 241 dagar kvar

Jag är "such a grandma" som Eva skulle säga. Ikväll är jag alltså barnvakt till tvillingarna medan de andra är ute på skojigheter. Mia tänkte då att denna kväll (eftersom tvillingarna däckar vid 19 och sen inte säger ett pip förrns imorrn bitti) skulle vara en perfekt myskväll med sig själv. Pyttsan! Det Börjar bra, jag gör en gör go pastasallad...kollar på the replacements och poppar popcorn...har sådär supermysigt med mig själv. Tills kl 21 så jag däckar! Amen va är det här 21?! Det är ju inte ens lite kväll då! Ja nu har jag (40 min senare) iaf vaknat och ska ta igen den härmyskvällen..har ska inte sovas nåt, här ska det bli kvalitetstid.



Imorrn väntas det grejjer. Då ska det firas 4th of july!! Men på morgonen ska jag hinna med en löptur och sen jobba på solbrännan...plus en chans att spana in alla snyggingar som jobbar vid poolen ;)

Hörs imorgon!





- I'm saving all my love for someone who's loving me -

Dag 123 - 242 dagar kvar

Fy fasiken vilken dag alltså...ville bara sätta mig ner och gråta på eftermiddagen. Men nej, sånt sysslar ju inte vi med..vi biter ihop och hoppas på en bättre morgondag! Imorgon ska jag jobba extra...ska ta ahnd om tvillingarna medan resten av familjen åker ut med en båt och kollar på fyrverkerier..gött. Tvillingarna somnar vid 7 så det betyder att resten av kvällen kan jag mysa med mig själv.

Idag var jag på födelsedags middag isch..men tårta och grillat. Lilla Pauline fyllde 20. Hela hennes familj var här. Jag åkte till hennes pool där maten serverades. Tyvärr stängde poolen så tidigt (jag hann inte ens bada) så vi fick åla hem till hennes värdfamilj och äta tårtan. Att se hennes ha son familj på besök och att se att Åsa har besök av sin lillebror får mig att sakna min familj. Men jag har fått födelsedagpaket av mamma och pappa redan...så det stilade saknaden litegrann...materialist som jag är.

Nu ska jag sova! Jobbig dag..puh.



Så här kände jag mig idag efter mitt pass...ibland skulle jag kunna döda för att bara behöva ta hand om ett barn!

122 - 243 dagar kvar

Ibland vet man inte vad man förrän man förlorar det. Det finns ett ordspråk som går ungefär så, och jag börjar verkligen förstå det. Just nu när jag sitter en miljon mil ifrån min älskade och tänker på allt jag saknar...och det är konstigt vad det faktiskt är som man saknar. Jag saknar den där känslan av att ha någon brevid mig när jag sover, någon som håller om mig och pussar mig mjukt på halsen. Jag känner mig så trygg när han ligger med sina armar omkring mig. Det är faktiskt det jag saknar allra mest. Självklart saknar jag allt annat också, men det är något speciellt med att känna honom brevid mig på natten. Ni vet det där, det sista man ser innan man somnar och det första man ser när man vaknar.



Tagit sommaren 2008 - en helt underbar sommar!


I'm sorry if I made you cry
I'm sorry if tears fell from you eyes
I'm sorry if I hurted you
Cause that was not at all what I intended to do
But just remember,
for every tear that falls from your eyes
two tears fall from mine

Dag 121 - 244 dagar kvar

Vilken helt underbar dag! Det är så roligt när man ser hur kidsen utvecklas..jag får ju inte skriva hur mycket som helst om barnen efter familjens regler..och det respekterar jag. Men jag måste ändå säga att det är härligt att se att man lyckats ändra på ett dåligt beteende. Det gör en glad inombords.

Idag fick jag lite chans att fixa till min otroligt fula bränna...var vid poolen hela eftermiddagen och det var i princip klarblå himmel och strålande sol. Det är ganska bra att jobba samtidigt som man solar, har man hand om tre barn under 3 år så blir det en hel del spring i poolen...både på gott och ont...och det ger en sån där snygg och jämn bränna. Ni vet sådan som barnen får på sommaren för att de inte kan sitta stilla.

Fick reda på att mammas och pappas paket med födelsedagspresenter antagligen inte kommer komma fram heller. På min begäran stoppade mamma ner resterande av mina P-piller hemma (jag orkar inte skaffa recept i det här landet) och tydligen klassas det som receptbelagd medicin och då stoppas det i tullen. Saken är att om jag har tur så skickar det bara tillbaka paketet till mina föräldrar så kan mamma skicka om paketet utan pillren, men i värsta fall så förstör dem paketet och med det mina presenter :(....

Och idag är det mindre än 50 dagar innan min underbara älsling kommer hit. Vi bokade klart alla resor igår och nu är det bara för läckerbiten att skynda sig hit. Det kommer bli bäst!



- Because I said so -

RSS 2.0