Fredag!

Är det bara jag eller Enrique sjukt het?


Fotboll är livet! Fotboll är bäst!

Jaha, oj va jag inte gillar tisdagar! Först en massa lektioner, sen en massa möten och sen en massa träning på det! Palla liksom.

Okej, det här är ganska kontsigt faktiskt. Jag älskar sport, jag skulle kunna hålla på med alla sporter som finns om jag kunde (nu nöjer jag mig dock med fotboll och innebandy) men jag hatar faktiskt att träna! Det är så sjukt jobbigt och omotiverande att träna. Inget blir lättare och speciellt inte jag. Idag är det träning och det ser jag inte det minsta fram emot, en massa löpträning och fys...fy bubblan! Ibland önskar jag att jag kunde vara mer som kuratorn på vårt jobb...hon äter en massa choklad dagarna i ända och ser ändå ut som en modell...taskigt? eh ja!

Men men, nu får jag snällt pallra mig ut och vänta på Jenny och vara med på den där sabbla träningen. Bara för att jag råkar gillar att jaga bollar!

Peace out!





Fotbolls oufit med tillhörande fotbolls posé (eller hur det stavas)

Låt den rätte komma in!

Hm, såg precis låt den rätte komma in (en svensk vampyrfilm typ) och jag har nog aldrig kännt mig så korkad förut. Jag fatta typ ingenting, alltså jag var som ett stort frågetecken hela familjen. Visst visst, jag fatta att han var mobbad och att hon var vamapyr men sen då? Vad ville filme säga? Vad ville filme förmedla? Bara att hon dödade eller? Som sagt..stort frågetecken här alltså.

Annars har det varit en mysig dag, jag och Andreas har umgåtts och tvättat och ätit plockmat =) Helt okej lördag med andra ord. Dessutom så började ju dagen med glass tillsammans med Jenny och söta Jack...då kan ju dagen bara bli bra =)

Btw, såg Thor igår på bio. Eh ja pax för Thor säger jag!


Mysfredag!

Äntligen fredag, som jag längtat alltså! Sista timmarna på jobbet har bara segat sig fram och nu äntligen får jag åka hem om ca 20 min. =)

Provmiddagar har styrt min dag, båda åttorna har visat sig från sina bästa sidor och kokat ihop riktigt smaskiga rätter. Dessutom har jag blivit betraktad som gangster idag (eller mansmisshandlad beror på hur man ser det). En av mina elever frågade mig om jag hade slagits med någon nyligen. Jag kollar förvirrat på henne och svarar naturligtvis nej. Då pekar hon på min arm som är full med blåmärken...hm..och jag vet inte ens hur de har kommit dit.
Förhoppningsvis tror mina elever numera att jag springer runt i uddevalla och slåss med folk, typ som en modern batman. Ja naturligtvis måste dom ju tro att jag bara bråkar med dumma folk eller??

Nä, nu måste jag packa ihop. Det är dags för mysfredag med min sötnos

See yah!

Kläder inför Danmark!

Den 19-22 åker jag iväg på Cup till Danmark...och nej alla kan va lugna, det är ingen karriär i fotboll som kommit igång utan denna gång ska jag syssla med Innebandy och på så sätt förhoppningsvis inte göra bort mig.

Iaf, åkte hem till Jenny igår för att pimpa min snygga matchtröja. Den är rosa och går ända ner på knäna, stört snyggt alltså! Och bakpå har det skrivits Snubbbel - Mia, ja det är nog inte för alla mål jag gör antar jag.

Hoppas verkligen ingen jag känner kommer vara i Danmark för tröjan är sjukt ful...eh jag menar snygg...eh ja.


Utvecklingssamtal och kakor!

Åh herregud, de här utvecklingssamtalen tar ju aldrig slut! Först ska man skriva en miljon omdömen och sen ska man sitta i en miljard utvecklingssamtal. Ja tur att det är sommarlov snart iaf säger jag!

Annars rullar allt på som vanligt, spela fotboll i lördags och kom hem med en orörlig arm efter att jag krokat med en alldeles för lång spelare. Och med tanke på att jag missade öppet mål och upphävde offside titt som tätt så blir det nog inga fler matcher i fotboll för mig...=) Men tur då att Innebandy är den sporten jag satsar på hrm...

Har sakta men säkert börja gå ner i vikt igen och se hyfsat normal ut efter påsken frossande...ligger väll på en 5 ton nu skulle jag gissa. Och föressten, det skyller jag utvecklingssamtalen på...eftersom jag har så många och blir kvar så sent på skolan på dagarna så måste jag äta kakor för att orka med serrni...just så är det...inte alls mitt fel..inte det minsta faktiskt.

Ger en liten mysbild!

 



RSS 2.0