Dag 61 - 304 dagar kvar

Snacka om ett uppvaknande...

Det är lika bra att ta det från början....
I måndags när min hostmum kom hem från jobbet så ville hon visa mig en artikel om vaccinering. Artikeln var skriven av Jim Carrey som dejtar en kvinna som har ett barn med autism, och denna kvinna är helt säker på att barnet får autism genom vaccineringen. Struntprat tänkte jag, vem skulle inte vilja vaccinera och skydda sitt barn? Min hostmum som är doktor hade en helt annan syn...hon berättade om allt skit som finns i vaccinen och att vaccinen ibland ger mer skada än nytta.
   Jag tänkte tillbaka på när jag vaccineras och jag tror att jag bara vaccinerades mot ca 5-6 saker om ens det, men här i USA vill man ge barnen 36! olika sorters vaccin mot olika saker, sjukdomar som det inte ens finns en chans att barnen kan få och allt handlar bara om pengar.
   Jag tänkte att naturligtvis, detta är ju USA, så här funkar det inte Sverige! Men där hade jag fel...jag började göra lite research och fick reda på att man i sverige har ökat vaccinen. Idag kan man vaccinera barnen mot helt sjuka saker som t.ex. vattkopper! Hallå vattkopper? Lite kliande på huden i högst en vecka, vem har dött av det? Och om nån skulle ha dött av det så kan jag garantera att fler dött av bilolyckor eller vanliga influensa.

Jag ska ta reda på lite mer om det här för det har verkligen gjort mig intresserad. Tur att jag har något att fylla huvudet med och inte bara serier och skvaller.



- You made my day -

Dag 60 - 305 dagar kvar!

Något att tänka på för vissa;

Fast jag inte sett dig på så länge
Tänker jag på dig ibland
Det var nånting som fastnat på mig
nåt som aldrig helt försvann
Fanfanfan det skulle varit du
Fanfanfan det skulle varit du

Fick jag spela om partiet
Fick jag chansen en gång till
Fick jag vrida tillbaks tiden om dom gav mig en ny giv
Fanfanfan det skulle varit du
Fanfanfan det skulle varit du

Fast det var så kort romans
var det nåt jag borde ha förstått
Såna chanser kommer en gång bara
Aldrig att dom kommer två
Fanfanfan det skulle varit du



Ibland är valen man gör för lätta, för tillfälliga och bara för fel. Oftast måste man kämpa för det man vill behålla, offra för det man vill ska fungera. Ibland måste man inse att ens ego är lite för stort..ibland handlar det inte om popularitet eller vad som är lättast..ibland handlar det om kärlek och om att växa upp. När man gjort ett val och ångrar det så får man hoppas att det inte är för sent....




- Lucky Lucky girl -





Dag 59 - 306 dagar kvar

"Now where's your picket fence love, and where's that shiny car?"...lalalalalalala"

Ah, vilken underbar dag det var igår. Ingrid ringde mig klockan 4 och tyckte att vi kunde åka downtown eftersom det var så bra väder (Ja, hon kommer ju från Chile så det är klart hon gillar värmen). Jag var lite tveksam till den början men gav tillslut med mig och det var tur, det blev en riktigt mysig kväll. Vi gled runt våra häftiga brillor och chillade i gräset. Passade också på att titta in hos Abraham Lincoln eftersom vi missade han sist vi va downtown. Nu tror jag faktiskt  att vi snart bara har museum kvar innan vi gjort DC...eller vem försöker jag lura, DC är ju typ lika stort som hela Sverige. Passade på att prova en Slurpee och jag måste säga att det var kanske det vidrigaste i år, usch och fy, bara socker och is.

Idag har jag försökt mig på att träna i hettan, insåg efter 5 sekunder att jag gett mig ut alldeles för tidigt på dagen och att om jag ska hålla på med löpning så ska det nog ske vid midnatt. Blev jagad av Ankor också...fasiken va dem är läskiga, speciellt när de fått barn. Men ja träning då, eftersom min kondition har gått från hyfsad innebandypuls till helt värdelös fotbollspuls så inser jag att en träning i veckan inte kommer göra sitt. Så imorgon blir ett nytt försök och då ska jag ut senare på kvällen.














- I wonder what would have been if you were different -


Dag 58 - 307 dagar kvar

Nu är det fixat, man ser ut som ett babianarsle efter bara en dag i solen...måste verkligen hitta bra solskydd för känslig hud. Om det fortsätter så här kommer jag ju få bännskador och läggas in på sjukhus.
   Spelade fotbollsmatch igår i mördarvärmen (33 grader varmt!) och naturligtvis spelade vi på en plan som inte hade skugga, det var helt klart det jobbigaste jag gjort i min idrottshistoria. Tillsut hittade vi ett skuggparti i halvtid och jag satsade allt krut på att kyla ner mig, hade ispåsar över hela kroppen. Fick också lära mig att om man ska kyla ner sig själv snabbt så är det bäst vid handlederna eller nacken. Första halvlek var ingen fotbollsmatch, mer pinpong med bollen - ingen orkade ta tag i bollen och ingen ville ta tag i bollen heller. Varken vi eller motstådarlaget klarade av att fixa bra fotboll. Efter halvtid var dock vårat lag friskare, efter behandling i skuggan med ispåsar så satte vi fart. Och tro det eller ej men lilla Mia gjorde det enda nålet på hela matchen - man kan alltså säga att det var jag som gjorde att vi vann! Woohooo

Tidigare på dagen hände någonting väldigt spänannde, lilla Mia blev utfrågad på date, sådär väldigt amerikanskt och välsigt osvenskt. Jag och flickan var på museum (hon har lektion där) och en av lärarna är i min ålder. Efter lektionen så kom han fram till mig och fråga om jag ville gå på date med honom. Sånt händer ju aldrig i sverige!



- I've never been so sure before, you make me lose it all -

Dag 57 - 308 dagar kvar

Så himla varmt!

Idag var det sommar på riktigt, eller ja om man räknar svensk värme iaf. Det är försommar här och temepraturen är redan uppe på typ 25 grader (i skuggan)...puh. Har efter en dag i solen lyckats bränna..även fast jag har skyddsfaktor en miljard. ja jag fåpr bära filt över huvudet. Som grädde på moset läste jag i en skönhetstidning att den största boven till för tidigt åldrad hud är solen och att man bränner sig...toppen..kommer inte bara vara tjock utan se ut som 80 också...great! Men en sak som jag inte klarar med sommarne här är alla insekter, idag när vi var i parken hade jag ett helt moln efter mig...sjukt äckligt och irrierande. Måstre köpa bygspray!

Har gjort illa handleden också, har antagligen överbelastat den eftersom jag inte är van att bära bebisar så här mycket. Får se om jag ska  besöka min hostmums klinik eller härda ut smärtan.



- You are forgiven, for everything -

Dag 56 - 309 dagar kvar

Det är officiellt..har blivit mer TV-nörd än nånsin under mina 2 månader i staterna. Idag har jag varit här i exakt 2 månader och redan följer jag typ 8 miljoner serier...så får man ju räkna med Everwwod också..en gammal serie som jag följer genom datorn. Everwood är en underbar serie...jag är lite besviken att de bara var 4 säsonger. Jag minns att jag kollade på Everwood för ett par år sedan, men jag gillade inte serien då, den va som alldeles för djup...nu (efter att jag blivit en sådan djup människa) är den helt perfekt...den enda besvikelsen är att jag inte längre tycker Ephram Brown är snygg. Tro mig, jag var hel tokig i honom förut...tur att jag fått bättre smak när det gäller grabbar. Säsong tre är precis avklarad och jag har en känsla av att säsong 4 är minsta lika bra. Go Amy and Ephram!

Idag har jag varit väldigt produktiv, jobbar stenhårt för att min hostmum ska vara nöjd. Det är inte lätt att göra den kvinnan nöjd men jag gör så bra jag kan och får hoppas att det räcker. Känns ibland som jag städar mer än jag passar barn, men det är bara att bita ihop. Tur att jag älskar barnen så mycket, de är verkligen underbara. Inget går upp emot att se flickan skratta och sedan krama mig...underbart. Får mig att längta efter egan barn...men det får vänta ett par år.



- Leave me breathless just one more time -

Dag 55 - 310 dagar kvar

Igår satt jag och kollade på American Idol och då slog det mig igen hur mycket bättre American Idol är än den svenska versionen...den svenska versionens deltagare kunde ju inte ens sjunga, än mindre dansa..och igår på American Idol så fyrade deltagarna va värsta dansnumret ala Paula Abddul, och de gjorde det riktigt bra. Har blivit lite beroende av American Idol eftersom min hostmum kollar på det, som tur är hejjar vi på 2 olika personer. Jag vill alla Allison ska vinna och hon vill att Adam ska vinna, så vi får se vem som vinner i slutändan.

Nu är det verkligen sommar här, ska ha världens största playdate på fredag. Alla nanys och au-pairs ska åka till lekplatsen tillsammans och ta med massa lunch och godsaker...det kommer bli awesome. Något som jag lärt mig som au-pair är att playdates är det som får tiden att gå fortare, bådeför mig och barnen.





- Even when you're not with me, you know how to read me -

Dag 54 - 311 dagar kvar

Sitter och tittar på Fringe...sjuukt bra serie..missade förra avsnitet...lite surt eftersom jag väntat så himla länge på det. Men iaf, jag är sjukt imponerad över att man kan göra en serie om VÄLDIGT onaturliga fenomen till trovärdig, jag förstår det bara inte. Vanligtvis avskyr jag science fiction (om man bortser från Harry Potter) men den här serien är kanske det bästa som sänds för tillfället..om man inte räknar One Tree Hill och Gossip girl.

Har haft en väldigt lugn dag idag, var på musiclass och lekte sedan i parken hela dagen. Det är sommar här, eller egentligen är det vår men det är som svensk sommar. Min hostdad brukar skratta åt mig när jag klagar över värmen och säger att jag sommaren inte ens börjat, det ska tydligen vara hög luftfuktighet också...hej Diana Ross burr i Mias hår.

Nej, nu ska jag se klart Fringe och sen sova, har fortfarande inte kommit ikapp efter helgen.

Gonatt och sov gott.




- Baby,could you blow my heart up? -

Dag 53 - 312 dagar kvar

I've been cheated by you since I don't know when
So I made up my mind; this must come to an end
Look at me know, will I ever learn?
I don't know why but i suddenly lose control
There's a fire within my soul
Just one look and I can hear a bell ring
One more look and I forget everything
Mamma Mia, here I go again
My my how can I resist you?
Mamma mia, does it show again?
My my just how much I miss you?
Yes, I've been broken hearted
Blue since the day we parted
why, why did I ever let you go?
Mamma mia know I really know
My my I could never let you go
I've been angry and sad about things that you do
I can't count all the times that I've told you we're through
And when you go, when you slamed the door
 I think you know, that you won't be away too long
You know that I'm that strong
Mamma mia, even if I said
bye bye leave me now or never
Mamma mia, it's a game we play
Bye bye dosen't mean forever


En bra sång med en sann text kan ge en minnen tillbaka som man trodde var begravda sen länge....




Dag 52 - 313 dagar kvar

Ja, vad ska man säga?..inte var det vackert..men ganska underbart

Igår var det altså the Navy ball. Vi åkte först till motellet där vi skulla sova över och fixade till oss....jag är ju inte så tjejig av mig så jag var kvar på 20 minuter medan de andra tjejerna tog 20 timmar på sig (kändes det som). Efter att alla tjejer såg strålande ut så åkte vi iväg till balen. Jag blev väldigt besviken när jag kom dit! För det första var balen i en gymnastiksal vilket fick det att kännas som mellanstadiedisco..sen kollade ingen biljettern, vilket betydde att jag egentligen inte ens hade behövt köpa en biljett...och jag som hade sådana problem med det! Om man ville sitta på balen fick man göra det på läktaren och känna sig som publik, annars kunde man ju dansa till husbandet som spelade dålig musik. Och alkoholen...sådana här kvällar när allt annat är dåligt så behöver man en bra bar..men inte ens det fanns det...bara ett bord med vitt/rött vin eller öl! Hmm, ja jag tar väl vitt vin då! Tur att man åkte med sådana underbara flickor att kvällen blev helt sjukt rolig ändå. Och Mcdonalds kl 2 på natten var pricken över i:et...eh mumma.

Idag spenderade vi dagen i Ananpolis, även om inte vädret var det bästa så var det otorligt roligt. Vi hamnade på en mystisk picknick där folk gick klädda som att de var I Hamptons på sommarlov, massa blommiga klänningar och cricket matcher hit och dit. Väldigt mysigt och väldigt kul att se alla i konstiga kläder.









Nu är jag äntligen tillbaka hemma och ser fram emot en mysig jobbdag med tvillingarna imorgon. Nu ska jag sova. Natti Natti.


- Ibland är det de minsta människorna som hyser den största kärleken -

Dag 51 - 314 dagar kvar!

Ojojoj...det här med att uppdatera bloggen går ju lite sisådär.

Idag är det i alla fall dags för Navy ball :) Jobbar 5 timmar till 1.30 och sen kl 2 så kommer Eve och hämtar upp mig och vi åker till Annapolis. Det här kommer bli awesome! Köpte nya skor igår också...svarta helt vanliga tråkiga klackar...jag måste verkligen bli bättre på det här med kläder, tur att jag inte skriver en modeblogg...det hade ju varit den sämsta modebloggen ever. Iaf, så hittade jag en liten skoaffär innan min fotbollsträning igår, och det va tur började tro att jag skulle va tvungen att gå barfota. Kunde ju självklart inte låta bli att köpa lila converse också...jag menar, de va ju så söta :)

Igår var det fotbollsträning och myskväll med Ingrid och Monica. Vem har sagt att man behöver äta mat till middag när man kan äta chips och godis? Fotbollsträningen va sisådär...slutade med att vi spelade match mot överviktiga spanjorer och förlorade. Fantastiskt att man kan bo i detta land och endast prata spanska...jag förstår inte hur dem gör det. Inte ett ord engelska kunde dem...awesome. Men men...fick bevittna puppy love också...så himla gulligt.

Nej nu får det vara nog, börjar jobba om en timme och jag har inte packat än, måste ta tag i det här.



- When you're looking like that -

Dag 49 - 316 dagar kvar

Nu är biljetten bokad....Navy ball here I come :) Hade ingen aning om att det faktiskt kommer vara Navy killar där, trodde som bara att själva namnet var Navy. Så jag ser fram emot att se en massa gulliga killar i uniform...woot woot. Jag måste bara försöka hitta skor, har ju bara gymnastik skor och jag tror inte riktigt att dem passar till klänningen som jag ska ha. Det får blir en gammal klänning från Sverige...har inte tid att köpa någon ny...det räcker med skor. Så imorgon och fredag blir ägnade till att försöka hitta några snygga skor. Lägger upp en bild när jag hittat dem :)

Så idag var en bra dag, provade nta GPS:en för bilen och den är underbar. Touchscreen vilket underlättar...det är annat än i BMW:n där man var tvungen att vrida på en ratt hela tiden..sjukt jobbigt. Hittade till flickans Gymclass hur lätt som helst...detta kan vara början på en ny era...en där Mia inte kör vilse i DC...hmm Knappast!
  Dock gjorde jag ju bort mig på helt andra saker nu när jag inte längre kör vilse. Skulle tanka bilen idag..trodde ju att det var hur lätt som helst som i Sverige ungefär. Men icke...för det första fick jag inte upp tanklocket utan fick lov att gå in på macken och be dem öppna åt mig.."dumma svenska flicka"...men hur ska jag veta att tanklocket öppnas innefrån bilen? Det gör det inte på pappas bil! Sedan när jag ska tanka så vet jag inte vilken bensin jag ska ha...får ringa till min hostdad och fråga och det blir lite kö bakom mig. När jag vet vilken bensin så vill inte kortet funka...Mia blir rödare och rödare i ansiktet men på skärmen står det fortfarande "kortet går inte att läsa"...efter 1 miljon försök och mycket tutande från andra bilat så funkar det. Puh..det var en pärs. Och som grädde på moset lyckas jag bara få i en halvtank...fråga mig inte hur! Aldrig ska jag få ha en helt problemfri dag!

Nu ska jag sova...imorgon börjar målerkursen igen. Puh...ingen rast ingen ro! Sov gott!


- If this isn't love...then what is it? -

Dag 48 - 317 dagar kvar

Så idag var mitt första au-pair möte, och det gick väldigt bra måste jag säga. Vi hälsade på en brandstation och fick lära oss om brandsäkerhet, inget jag inte redan visste men ändå bra att vi får lära oss sådant. Vi fick också prova brandmännens kläder och provsitta i bilen...wohoo. Möte en svensk au-pair så för första gången på hur länge som helst så kunde jag prata svenska...det kändes konstigt.

Så sblev det bestämt att jag ska åka till Annapolis och gå på bal. Ska åka med tre spansktalande flickor...vi åker lördag och kommer hem söndag.En mysig liten kort weekend.

Idag är saknaden riktigt stor...speciellt efter underbara Andreas! Ibland känns det som att typ 10 månader till här är alldeles för mycket..men ändå för kort.




- My life would suck without you -

Dag 47 - 318 dagar kvar

Okej, nu händer det grejjer...resan med stor bokstäver är i planeringsstadiet...det kommer bli legendary!

Vi startar i DC den 12:e aug..stannar några dagar i DC och softar...till den 15:a augusti då vi drar vidare till New York. Shopping och musikal står på schemat.  18:e augusti åker vi på guidad tur till Niagara fallet och sen tillbaka till New York igen. Torsdag den 20 tillbaka till DC och på söndag fortsätter mitt arbete som au-pair. En av min två helt lediga veckor är alltså redn bokad... :D Det kommer bli underbart...

Har redan nu bestämt att den andra veckan ska spenderad i Bahamas och då ska jag lära mig att surfa! Vill du följa med? Kommer bli i höst någon gång.

Nu måste jag fortsätta planera..kan ju bli lite ändringar.

Sov gott.


- Don't pretend you're sorry, I now you're not -

Dag 46 -319 dagar kvar!

Ojojoj..här händer det grejjer...nu ska man bli mer kvinnlig också!

Som om det inte räckte med handväskan...nu ska jag lära mig dansa salsa också..eller ja typ iaf. Hade det otroligt roligt igår, åkte in till Downtown DC och skulle se fyrverkerierna...missa såklart dem och hamna på en latino klubb istället. Eller ja, det var mer som en latino och Rnb klubb på samma gång..fast olika dansgolv. Mina spanska vänner vill självklart lära mig att dansa eftersom jag, uppnebarligen!, inte är så bra på att röra min höfter. Jag gillade mer RnB golvet...och alla chokladpuddingar där...men gav upp efter spanska påtryckningar. Hade en sjukt rolig kväll med mina spanska vänner...men har idag så ont i höften att jag knappt kan gå..men men så är det ibland.

Spelade fotbolsmatch igår...gick super...jag hittade till planen..otroligt nog! Vi vann med 1-0 och jag hade en stolpträff...det får vi räkna som godkänt. En liten pik till gatuplanerarna i DC...byt inte namn på gator hur som helst...hur F*N ska jag vet vart jag är om gatan på min GPS inte är samma som i verkligheten? VA? Inte konstigt att jag är vilse större delen av tiden i bilen.

Idag är det min lediga dag och solen skiner..det betyder att Mia ska ut i solen och njuta av att sommaren är på väg. Och sen ska hon fortsätta klaga över att hon har ont i höften!



Ingrid och jag röjer på dansgolvet...woot woot!



Mitt i natten försöker Mia komma in i "det finna lysande huset"...fick antagligen en uppenbarelse eller något.




- You still the deny this simple truth -

Dag 45 - 320 dagar kvar

Okej, så imorgon smäller det...då jäklar ska jag spela min första match med mitt nya fotbollslag! Jag var ju på förra matchen men det räknas som egentligen inte eftersom jag bara hejjade på och inte spelade. Dagen till ära har jag inhandlat nya (svarta) fotbollsshorts och svarta fotbollsstrumpor. Det är tydligen viktigt att man matchar och eftersom jag bara har blåa fotbollskläder så var jag tvungen att köpa nytt. Passade på att handla lite annat också är jag ändå var på köpcentret..har äntligen! hittat en handväska. Jag vet, jag brukar inte använda handväskor, men här behövs det eftersom det är så varmt att man inte kan gå bärandes på jackor med fickor att ha saker i. Väskan är av märket fox och tuff som atan.

Annars har det varit en lugn dag idag...är ledig hela helgen så det ska bli skönt. Imorgon blir det fyrverkerier i DC..woot woot. Det ser jag fram emot.





- The best of two worlds -

Dag 43 - 322 dagar kvar!

Till den jag älskar.....för alltid har du en plats i mitt hjärta...



I wanted to say something cause I thought you'd like to know
thatI think a lot about you and I thought I'd say hello
The truth is not a day goes by without you on my mind
So many things I want to say ; Still the words are so hard to find
But I don't think I need big words to tell you how I feel
Cause when I say "I miss you" that's exactly how I feel



 

 


Dag 42 -323 dagar kvar

Okej, tekniken i världen har antagligen ett stort problem med mig. Det hände en sjukt konstig och skum grej på msn idag. När jag loggade in fick jag ett snabbmeddelande från Windows Live ID service - ni vet ett vanligt msn meddelande som om en kompis skulle skicka det. I meddelandet stod det att jag måste ändra mitt ID om jag vill fortsätta använda messenger tjänsten. Jag blev väldigt fundersam och min första tanke var att det måste vara ett virus som skickas och att jag inte ska klicka på länken. En kompis till mig kollar upp länken och den verkar vara från Microsoft...så jag klickar in. Där står det att om man får ett snabbmeddelande så måste man byta ID eftersom nått företag har köpt mitt ID eller liknande (antagligen nån som heter Maria Svanborg sombörjat jobba där och därför har de tagit namnet). Iaf så ska allt överföras till mitt nya ID automatiskt...saken är bara att jag inte hittar vart man byter ID! Jag blir tokig..varför ska allt dåligt hända mig?! Jaja, jag kan fortfarande använda messenger och jag skicka ett mejl till dem...så vi hoppas att det löser sig. Men ändå!

Annars har det inte hänt så myckey roligt idag. Jag skicka iväg lite hemligheter på posten...nyfiken?

Nu ska jag sova och hoppas att inget annat dumt händer medan jag sover!



- I need you tonight -

Dag 41 - 324 dagar kvar

Ligger i sängen och slötittar på The Hills...det bästa som nånsin sänts på TV. Jag tror att jag i hemlighet vill leva ett lyxigt liv i LA, synd bara att jag är på fel kust...får satsa på Whitneys liv istället. Det är ju underbart när man kan leva genom andras liv, lite av det jag gör med One Tre hill och Gossip girl också...låtsas att jag i hemlighet är ihop med Nate.

Har hunnit med att träna idag också, kan jag verkligen behöva efter denna helg. Jag har verkligen haft sjukt roligt men jag har stoppat i mig allt möjligt dåligt för kroppen. Beach 2009 närmar sig med STORA steg och jag måste ju kunna visa mig i bikini. Hoppas på en härlig träningsvärk imorgon.

Det är ju spring break här nu, fast inte för min del..måste fortsätta jobba...och eftersom barnen är små så kommer vi inte åka någonstans heller. Men det är smällar man få ta..lovar att jag inte är bitter...på riktigt alltså!




- The impossible can become possible if you´re awesome -

Dag 40 - 325 dagar kvar

Ja, idag hade jag tre saker som jag skulle göra - Jag skulle träna, städa mitt rum och kolla igenom universitet där jag kan plugga. Ni som känner mig förstår säkert att jag inte gjorde någonting av det där. När jag vaknade imorse var det så fint väder att jag beslutade att åka till Great Falls på förmiddagen, en nationalpark där man titta på otroligt vacker natur. På eftermiddagen mötte jag upp några vänner inne i Chevy Chase och gick på Bio. Vi såg I love you man, och jag måste säga att det är en sjukt rolig film. Har en liten förkärlek för han som spelar Marshall i How I met your mother så kanske var det därför jag gilla filmen.

Nu måste jag verkligen ta igen en massa sömn, börjar imorgon 7.45 yeehaa!





- Why does everything have to be about you?
- Because I'm single!

Dag 39 -326 dagar kvar

Åh vilken underbar dag...och det behövde jag.

Idag var det fotbollsmatch och Sherryblossom festival som stod på schemat. Fotbollsmatchen gick toppen,vi vann med 5-1 trots att jag inte ens spelade! Var tvungen att ta hand om flicka idag så vi fick fungera som hejjaklack istället. Jag börjar bli bra på att gå vilse här i staden, fastän jag och flickan tog Metron till matchen så hamna vi fel och kom 30min försent. Men men..det gick ju bra ändå.

På eftermidaggen mötte jag upp Monica, Ingrid och Mike och deltog i Sherry blossom festivalen. En underbar kväll med sightseeing och shopping..nu har jag äntligen sett vita huset! Sherry Blossom festivalen är en festivla som välkomnar våren..mycket vackert med alla blommor som blommar.

 

  



- It must have been love, but It's over now -

Dag 38 - 327 dagar kvar

Puh..ja jag har slutat skaka nu i alla fall :)

Gårdagen var riktigt läskig,men men jag kom hem oskadd och idag mår jag bättre. Jag kan fortfarande inte skratta åt det eftersom det faktiskt inte var roligt alls. Tänk er själva att vara vilse i en stad man nyss flyttat till och som dessutom är enmiljon större än någon stad man någonsin vart i! Att jag som grädde på moset också blev stoppad av polisen var ju bara underbart!

Men idag var en bra dag. Vädret var skit men annars var det bra...hann med lite shopping också men letar fortfarande efter mjukisbyxor..något som inte verkar finnas i detta land.

Imorgon är det sherryblossom festival...woohooo



- Just walk away -

Dag 37 -328 dagar kvar

Den värsta dagen nånsin..

Jag är helt skakis i kroppen och totalt chockad, eller jag tror chocken håller på att släppa och att de är därför jag skakar så mycket. Jag skulle köra hem från fotbollsträningen i Downtown DC och körde helt vilse,jag visste inte vart jag skulle eller vart jag va..och naturligtvis dog mobilen. Jag trodde jag skulle dö! På riktigt!

Skriver mer imorgon då jag förhoppningsvis slutat skaka och kan skratta åt det här- skulle verkigen behöva dina armar att krypa in i nu!

Dag 36 -329 dagar kvar

Ja, du vet att du kommit till ett bra land när du kan ta betalt för dina sopor!

Har försökt komma igång med min träning de senaste veckorna (kan ju behövas med den dieten jag håller) så jag var ute på en löprunda i söndags och skulle sen fortsätta springa regelbunder- problemet är att regelbundet bara blev en dag! Åh jag måste verkligen komma på ett bra sätt at tmotivera mig själv till att motionera mera. Tur att jag iaf har fotbollsträning en gång i veckan plus match en gång i veckan - det blir två gånger i veckan. Du ser Julia något av Olles mattelektioner fastnade iaf. Jaja jag ska försöka motivera mig själv till attäta mindre skräp och motionera mera- nu får det vara slut på smekmånade.

Idag jobbade jag att förebygga aggressiva reaktioner och jag måste säga att det blir bättre - arbetet går framåt. Vi hade inga vredes utbrott och pratade mycket om hur beteendet gör att andra barn inte vill vara med och leka. Jag får verkligen öva på mina pedagogiska färdigheter - vilket kan behövas!

Kände mig lite homesick idag och kollade genom gamla bilder. Den här bjuder jag och pappa på ;)





-  restraining order is just another way of saying I love you -

Dag 35 - 330 dagar kvar

Så gick ännu en dag med jobb...och jag har huvudvärk!

Hur får man ett barn att sluta bråka med andra barn, och mer specifikt...hur får man barnet att sluta göra illa andra barn? Jag måste hitta en effektiv metod och jag måste göra det snabbt. Jag kikade runt lite på internet och det rådet man oftast får är att man måste få barnet att försöka förstå att man inte kan göra illa andra barn...åh det är ju det jag försökt sen jag kom hit, jag är som en hök och försöker förhindra varje attack. Men ja förhoppningsvis går det över snart.

Annra har det varit en bra dag. Sol, värme och glass i stora lass. Det är ju typ sommarväme här och det är ändå bara vår, jag tror jag kommer trivas här. Bara mitt hår vill sluta växa på bredden snart, börjar bli irriterande.
Måste köpa mig ett par solglasögon också, dumma Mia glömde ju dem hemma i Sverige, kanske inte världens bästa idé. Man kan tydligen få cancer om man inte använder dem. Herregud!



- What hurts the most, was being so close and then just watch you walk away -

RSS 2.0