And I'm back!

Skulle bloggat igårlovar!...men ja jag va alldeles för trött för att orka skriva med tangenterna. Dålig usäkrsäkt? Kanske lite då.

Tråkigt nog är min lovvvecka över redan. Den sög ju rätt hårt eftersom jag varit sjuk största delen av veckan. Men jag hann iaf med en liten tripp till gbg och bokrean på torsdagen. Kom hem med en massa trevliga kokböcker.

Just ja, så var det ju lagfest i fredags. Fy attan vilket trevligt innebandy gäng jag spelar med. Dessa brudar vet hur man partar alltså! Vi började hemma hos Sara, mycket trevligt med knytis. Sen sprang vi vidare till Harry's och svängde på våra lurviga. Bra musik var ett stoooort plus! Några vart för fulla, några blev lite arga...och jag ja jag spenderade liiiiite för mycket pengar på godis...helt onödigt!

Men efter mat på donken så kom jag hem jag med.

Nu ska jag ligga framför TV:n och kolla jaktstart och sen ska jag förbereda lite inför skolstarten imorgon och så är det match i eftermiddag. Måste älska söndagar!

Jag och söta Marre från förra lagfesten, glömde kameran denna gång. Damn it!

Piggelin

Vakna imorse med halsont utan dess like, kändes som halsen var en öken och vatten fanns inte på mils avstånd. Så efter att ha torterat Andreas hela morgonen och högaktningsfullt struntat i att han pluggar matte så skicka han ner mig till Coop efter en ask piggeliner. Detta efter att jag tjatat om isglass i ca en timme...oavbrutet. Men att jag själv fick springa till affären tyckte jag va lågt, jag är ju faktiskt sjuk.

Men det är roligt det där med Piggelin, det åt jag alltid när jag var liten och hade ont i halsen. I då tror man i vuxen ålder att det fungerar då också...=)



Skrattar fortfarande...



Det här kan vara det roligaste som visats på TV =)
Jag kan bara inte sluta skratta.

F*ucking perfect!

Nån som lyssnar på Pink? Sjukt bra låt den där f*ucking perfect....

Aja anyway, matchen i söndags gick sådär...förlora med 13-7...men jag blir så arg när vi förlorar matcher som vi egentligen kan vinna. Men släpper man in för många mål bak så förlorar man, så enkelt är det ju.

Fick ett jättefint kort idag, Caroline (min lilla flicka från USA) skicka ett kort så hade hon skrivit: Maria, I love you, =)
Man får ju ha ett hjärta av sten för att inte börja tokböla!



Känner mig gammal!

Herregud alltså..känner att jag måste hitta nya bekantskaper. Skulle inte vara helt fel att börja umgås med människor som inte klagar, snackar skit eller letar efter dramatik hela tiden. Antingen har jag blivit tråkig eller så börjar jag bli gammal...men orkar man bry sig om vem som gör vad hela tiden? Nej, vad hände med att se livet och allt med livet från den positiva sidan?

Äntligen Fredag! Jag spenderar helgen med Andreas och Glee...eller jag iaf fredagen sen får vi se. Imorgon ska jag iväg och kolla fotboll och då hoppas jag verkligen att all slask och blåst försvunnit. Jag visste att det var ett misstag att flytta söderut!

På söndag är det match igen! Nu jävlar måste vi ta poäng!

Glee anyone?

Jisses, har ju sett några avsnitt här och där på Glee men aldrig orkat följa serien...pga ja tidsbrist eller nåt annat hätigt. Iaf, nu fixa vi hela första säsongen...och OH MY GOD vad bra den är. Den är så där börja-high-school-och-bli-med-i-glee-klubben bra...och det är inte dåligt vill säga.
Inte i samma nivå som Greek eller OTH men bra fucking close för att citera mina elever.

Igår pressade jag fram min estetiska sida och gjorde egna alla hjärtansdag kort. Sicken tur att dem ska ges till barn för det såg ut som att en 3-åring hade klistrat och ritat...puh men nu är det gjort.

Nu blir det köttfärssås och pasta innan träningen. Och just ja, sovmorgon imorgon...I LIKE!



Ja han gör ju inte serien sämre precis!

Would you hold it against me?

Fy fasiken va veckorna springer iväg. En och en halv vecka kvar till sportlovet, och det känns som de va julafto igår. Det här funkar ju inte, snart är jag ju 26 också. Hemska tanke!

Just ja, ifall nån glömde så var jag med i tidningen (bohuslänningen) igår. En väldigt proffsig och ursnygg innebandy bild...jodå både bena och armarna spreta åt olika håll, och tom tungan va ute. Snyggt! Jag fantiserar ju om att bilden va i tidningen för att jag var grym på planen men istället skrevs om premiär match i nya hallen...vill ju inte tro att jag hamna på bild av slump lixom.

Nä, nu ska jag laga en god soppa och sen iväg och träna. Jajjemen.



RSS 2.0