Sometimes


Sometimes you got to let go...
sometimes you need to love the one who deserve it...
sometimes it's just not enough

Sometimes you need to leave and become a stranger to the one you love the most



Match igen!

Ah, jag börjar se en tydlig tendens mellan bloggande och matchdagar. Kanske är det så att jag taggas bäst om jag får skriva TAGGA TAGGA TAGGA på bloggen innan matchen...det funka ju sisådär sist (förlora med 6-7) men vi provar igen.

Idag är det Älvstranden som står för moståndet. Förra matchen gick sådär..förlust med 12-1, men vi kan bättre. Nu kanske vi får spö med 24-2 om vi har tur =) Just ja, denna gången måste vi ge plats för handbollslandslaget i Scandinavium, annars brukar vi spela alla våra matcher där. Men det var tydligen nån handbollsfinal som skulle spelas eller nåt. Så ja, vi får nöja oss med lisebergs hallen.

Nej, nu måste jag äta. Sist jag spelade på tom mage så blev det kaos.

SÅÅÅ...TAGGA TAGGA TAGGA

Matchdags!

Efter juluppehållet (+ en korkad WO) så spelar vi äntligen match igen! Jag är sjukt taggad och vill vinna mer än något annat idag! Jag gillar matcher, jag har alltid dem där mysiga fjärilarna och det är nästan så att det kliar lite i fingrarna efter att få hålla i klubban och spela.
Idag möter vi sportlife, en sjukt viktig match eftersom dem ligger precis före oss i serien...kan varit så att dem vann förra matchen vi spelade mot varandra.
Så nu ska jag först hämta Andreas på Kampenhof och sen tagga tagga tagga!

Dagens roligaste...

Jag vet att jag kanske inte borde, men det är ganska roligt....
Ni vet att arla har börjat med den där BRIS reklamen bak på mjölkpaketen, där kändisar har bilder från sin högstadietid? Mina elever tycker Agnes är klart snyggast och idag satt ett par killar och kommenterade hur snygg hon är. Så tar en av tjejerna paketet och tittar skeptiskt på det. Tillslut säger hon: - Men det här är inte sångaren Agnes va?
En annan tjej tittar på henne och säger: Jo det är klart det är!
- Men då såg ju hon ut som en kille på högstadiet.
Den andra tjejen kollar konstigt på henne och tar mjölkpaketet. - Men åhh det här är ju Robin Söderling!
Jag tyckte det var ganska roligt att hon ens övervägde att Agnes kunde sett ut som Robin på högstadiet =)
Men nu får det vara slut på dagens skämt och istället blir det mer innebandyträning. Kommer snart bli tränad om jag inte aktar mig.

Holy crap!

Yes, har äntligen hämtat mig efter den hemska brottningen. Ja, hemsk va precis vad den va...jag va ju dit med en kompis...men hon var för lång för att vi skulle kunna träna ihop så jag fick träna mot en 17 tjej..SOM TÄVLAT I BROTTNING! Jag hade så ont i kroppen i söndags att jag fick rulla ur sängen från sidan. Kan fortfarande inte skratta riktigt eftersom jag har så ont i magen.

Ni säger att jag är dåligt tränad..jag säger att brottning suger!

Igår tränade jag igen, denna gång var det fotboll..för första gången på ett år. Att säga att jag stannat lite i utvecklingen är en underdrift. Men ja, vad är livet utan utmaningar?

Idag blir det innebandyträning...bäst att hålla sig tiill det man är bra på ;)



Brottning..

Hm ja, nu ska jag prova nåt nytt...jag ska nämligen på brottarträning nu på morgonen...vi få se hur det går. Jag har iaf laddat upp med gröt till frukost så att jag känner mig stor och stark. Jag hoppas bara inte jag ska brottas med nån som svettas...åh vad jag ogillar svett.


Iaf, första veckan efter julen har gått bra. Åttorna kör sina provmiddagar nu så det är full fart på dem. Men dem är jätteduktiga och jag får smaka på en massa nya goda recept.

Nu ska jag försöka njuta av helgen!



Mysigt att kramas lite så här på morgonen

Första dagen på jobbet...

Eftersom detta är första gången jag har jobbat så pass länge att jag kommer tillbaka efter ett lov, vet jag inte riktigt hur första dagen efter lovet ska vara...men min var fasiken den jobbigaste nånsin! Jag har två lektioner på hela dagen..inte jobbigt jag vet! MEN jag sprang runt hela dagen, leta reda på elever, på lärare och alla andra människor på skolan...skriva en massa åtgärdsprogram och göra nulägesbeskrivningar....usch! Jag som hade väntat mig en lugn och nästan tråkig dag...

Men ja, det var väll därför jag valde läraryrket...att man aldrig har tråkigt. Ja just ja...och alla underbara elever förstås...såklart...typ.

Men ja, efter att bara ha sovit fyra timmar förra natten måste jag nog sova nu..ska bara....



Nu så..

Jag tror jag sovit bort hela helgen...suck..har vaknat vid halv tolv de senaste dagarna. Jag hatar verkligen sådant..nu känns det som att jag inte gjort annat än sovit...aja. Det tar jag igen nästa helg =)

Usa alltså, var väldigt trevligt. De första dagarna spenderade vi med familjen (min gamla värdfamilj) och lekete turister i DC. Eller ja, Andreas lekte turist, jag har ju sett det mest =) Vi hängde iaf på Pentagon och Arlington kyrkogården de första dagarna. Vi hann också med måde Pentagon Mall och Montgomery Mall..så ja en del shopping blev det...en aning fattigare just nu.
Vi hann också med ett besök på naturhistoriska muséet med flickan som jag tog hand om..and she loved it!

Nyår spenderades hos Elin, mycket mysigt. Middag och en massa spel...kunde inte vara ett bättre nyår.

Jag hann med att äta Cheescake factory bara två gånger, hade ju planerat minst en gång per dag...helst två...men det tar vi med oss till nästa besök!











Hemma igen!

Efter två veckors julledigt så är jag äntligen hemma igen, och ja återigen får jag väll be om ursäkt för min dåliga uppdatering. Denna gång får jag väll skylla på att jag haft bättre saker för mig än att skriva i bloggen...om man är på semester så känner iaf inte jag för att skriva på en dator =)

Har haft det helt underbart i USA, det är skumt det där med att sakna saker. Jag har saknat mina bebisar, mina kompisar och allt man kunde göra over there! Men sen kommer man dit och då är det inte samma sak längre. Jag antar att vissa saker ska vara kvar i det förgångna helt enkelt.

skriver mer sen...kom just på att jag är på jobbet och då är det kanske bra om man jobbar också.

Men medan jag jobbar så lyssnar jag på detta:


RSS 2.0