Ny vecka - Nya möjligheter

Bara 7 veckor till sommarlovet! Känns onekligen som lååååångt dit....


100 kg tyngre!

Åh jag ska aldrig mer äta i hela mitt liv! Vad jag trodde skulle bli en mysig två dagars weekend med Andreas föräldrar i Övik förvandlades snabbt till en matmardröm...det var mat och godis överallt! Och ja! jag var tvungen att äta precis allt...tom de där sista torra ahlgrens bilarna längst ner i ägget som ingen annan ville ha. Som jag ångrar det nu!

Nej, vet ni vad nu får det bli ändring. 7 veckor till sommarlovet, jag får väll bli nyttig eller nåt! Fast jag kanske kan börja imorgon...eller på söndag? Eller måndag..måndag får det bli då är ju påsken över på riktigt. Fast jag får nog äta på helgen..och fredag...och onsdag! Och torsdag om det är röd dag.

Nu får ni ursäkta men jag måste spy...




Innan Ö-vik                                                           Efter Ö-vik

90-tals.

Sitter och skriver omdömen, ett tillfälle då det alltid krävs bra musik för att jag ska ha motivation till att skriva. Eftersom jag får hjärnsläpp varje gång jag ska söka bra låtar så är jag beroende av låtlistor för att klara av något skrivande...

Just nu snurrar det en massa 90-tal..love it!



Som denna underbara låt...hahaha!

Hurtful

Jag tror jag blir galen! Ska aldrig mer boka resa till USA iaf...inte om man måste betala dubbelt.

Ja okej, kanske överdrev en smula....men faktum är att flygbolaget som jag ska åka med har tagit betalt en gång för resan och sedan gjort ett reserverat belopp också..vilket betyder att min resa för tillfället kostar närmare 20.000 kr. Mindre roligt. Ja antagligen kommer jag få tillbaka pengarna imorgon när deras kundservice öppnar...och dem kan ju räkna med att jag kräver FETT ersättning för detta. Hej första klass trevligt att ni ville ta med mig till USA idag =)

Annars rullar livet på som vanligt. Jag jobbar mesta tiden av dygnet.

Just ja, var ju på volleyboll turnering i helgen med lärarna på min skola. Volleyboll är kanske inte min grej, det där med att blocka 2.5 m upp när man är 150 cm kort är kanske inte en bra grej. Och när man dessutom får en retired handbollspelare på 2 m så är det safe att säga att jag inte blockade bäst i mitt lag. MEN jag vann nog ligga-på-golvet tävlingen. Det kan mina knän vittna om iaf!

Nu väntar jag på filmen på 3:an...har skyhöga förväntningar!



Snart får jag krama mina favoritpojkar igen!

RSS 2.0