Dag 189 - 176 dagar kvar

Jag har så ont i fötterna!

Igår kom vi iväg till FUR...efter att vi sagt det hundra gånger så kom vi iväg. Och jag som trodde det låg på ett helt annat ställe än Ibiza blev väldigt förvånad...det låg ju bara 2 hus bort. DAH!
Vårt första stop var dock Cheescake factory där vi åt väldigt god mat och drack underbara mojitos.
Måste säga att FUR spelar verkligen den bästa musiken av de klubbar jag vart på..så himla bra..massa RnB..men jag måste ändå säga; Vad är det med DJ:s som hela tiden ska prata sönder låtarna? De spelar 10 sekunder, säger nåt ohörtbart på högsta volym..spelar 10 sek och pratar..osv osv..sjukt jobbigt. Stort minus!
Ett plus var iaf att jag inte behövde köa, vår kära vän Edgar hade tydligen raggat upp en tjej som hade kontakter på klubben...bra jobbat Edgar! (För hade vi vart tvungen att köa att v behövt stå där i typ en timme i kö)

Idag har jag gått en massa, jag och min snygging åkte in till DC och hade picknick vid washington monument, och sen kollade vi in både Jefferson och Lincoln memorial innan vi slutligen tog oss till space and air museum. Har varit en mysig dag och nu ska vi mysa och prata och se hur det blir de kommande månaderna...har ju hänt en del och mer kommer hända. Och han åker hem imorgon...=(.

Nej, nu ska jag se till att få en fotmassage!



Eva and Laura på Cheescake factory



Jag och Andreas på FUR



Eva and Laura på FUR



Jag och Andreas i DC



Jag och älsklingen




- Sometimes you have to do the right thing -


...Just beacuse I can...


Ibland när man insern att man redan har allt,
när man vet allt bara kommer bli bättre,
när man vet att inget kan gå fel...
Då kommer de där tankarna fram som förstör,
nånting säger att det är för bra,
nån vill hitta fel och nån vill börja om.
Det är svårt att inse att man är lycklig...
och det är svårt att inte vilja ha det man vet aldrig skulle göra en lycklig.

Att jag alltid går tillbaka i gamla fotspår är inget nytt,
att det alltid slutar på samma sätt är inte heller något nytt.
Vad jag kan göra åt det den här gången...
det kan vara jävligt nytt!

Dag 188 - 177 dagar kvar



Hemma efter en kväll på FUR! Aptrött...så nu ska jag sova

Dag 187 - 178 dagar kvar

Fredag, denna underbara fredag!

Fredag innebär en dag närmare lördag och ledighet! Jobbar till halv ett imorrn och sen blir det bara mys för hela slanten. Jag och mina lilla darling ska på picknick i DC...vi ska hinna med att gå på capitol building och arlington kyrkogård också..ja han Kennedy dude dog jue så de lär ju vara ståhej och sånt. Sen ska vi nog åka till FUR med Eva och laura imorrn. Jag gillar mina mexickanska tjejer men jag saknar de svenska...måste kolla va de ska göra...det kommer som tebax på en när man är dålig på att höra av sig.

Idag har varit en till toppen dag...tvillingarna är mycket bättre nu när jag lärt mig vad jag ska göra för att de ska sova ordentligt på natten. Mat är nycklen till allt gott i världen.

Nu ska jag och älsklingen hitta en bra film och äta onyttigt...MUMS!






- I return the favor -

Dag 186 - 179 dagar kvar

Nej, men glassen då?

Idag va en bättre dag, ingen kolik inget gråt...och så fick jag bada i poolen. Kan det bli bättre?
Vi tog med Andreas till en bokaffär i Bethesda...mycket mysig. Det var första gången jag tog med alla tre...och absolut den sista! Jag kan ju säga så att det är inte lätt att själv få i sig lunh när tre skrikande 3- barn ska ha mat också, och ni som trodde Andreas va stor hjälp trodde fel. Come on..han är ju ändå kille.

Det börjar kännas nu att han ska åka hem, jobbigt. Men jag försöker se det positivt...det kommer bli mer plats i sängen och jag behöver inte bråka med nån om täcket!







- Solider down -

Dag 185 - 180 dagar kvar

Sluta sätt galler i mitt huvud, lämna mig bara ifred!

Åh fy fan vilken dag, räknas det som kolik om ett barn gråter i 5 timmar i sträck? Ja, nån medicin för det borde iaf uppfinnas för en sådan här dag till och jag kommer hoppa....hela vägen hem.

Andreas fick träffa mina söta mexikanska flickor idag, Mcdonalds stod på menyn. Har som blivit 3 Big mac på en vecka...kanske borde tänka på det? Nej, vet jag vad...tänka gör man i skolan och äter gör man på Mcdonalds. Men iaf, fick visa prov på min dåliga körning också...får man verkligen inte köra åt två håll på en enkelriktad gata? Larvigt enligt mig.

Har börjat läsa twillight bökerna också...sådär bra att göra när man inte pluggar. Ska ju iofs läsa en kurs som börjar på måndag, men ja över till Bella och Edward. Jag gråter oceaner här, hur kan man skriva så äkta? Och en ungdomsbok dessutom? Ja, har ni inte läst det så gör det!

Nu ropar Andreas...see yah.


- If tomorrow never comes -

Dag 184 - 181 dagar kvar

Okej, nu har jag gjort en seriös omräkning så nu får det fan stämma...annars skiter jag i det!

Så, nu är det slut på semestern och bloggandet tas upp igen. Vi har alltså besökt 4 städer på en vecka, vilket innebar en massa hotell och timmar på buss. Men det var en underbar resa som gav underbara minnen.

Så tillbaka till verkligheten. Idag var jag och flickan på the little gym och tränade..inga muskler men vad gör väll det? Sen var det poolen som väntade, hej snygga pollkille Kevin woohoo! Det börjar vara otäckt likt innan jag åkte, usch för samma sak varje dag. Igår var vid great falls, vi tog Andreas med oss...eller ja det var väll mest för hans skull som vi åkte antar jag. Ett mycket fint vattenfall och naturpark. På kvällen visade jag Andreas vita huset och sen åkte vi till Cheescake factory...men jäklar vad god mat...mums. Och ostkakan var inte lite god...

Nej, nu ska jag försöka se klart på the rock...har tagit mig två kvällar hittills så får se hur långt jag hinner ikväll.



- I wish U could stay -

P.S fick reda på att mina föräldrar kommer hit den 21 November...hur ska detta gå? D.S

Äntligen hemma!

Sådär ja, nu är vi hemma i underbara DC igen! Efter 12 timmar på buss (dock med WiFi...woohoo) så är vi mäta och trötta tillbaka i min sköna säng i DC...börjar dock jobba imorrn kl 7 vilket känns jobbigt. Men jag har dock saknar mina barn så det känns bra :D

Så, då har vi alltså varit i Boston i två dagar. Så himla mysig stad, så romantisk och grön och blommig. Jag och min underbara pojkvän gick en 4 timmar lång stadsvandring som berättade om Boston (och därmed USA) begynnande historia. Mycket trevlig, dessutom ett bra sätt att se hela staden. Sen shoppade vi en massa och avslutade kvällen med mat på Legal seafood...mumsigt.

Första dagen besökte vi Harvard och jag måste säga att bara man går på campuset så känner man sig smart, vi gömde turistkameran så folk skulle tro vi va studenter. Hihi



Andreas i parken i Boston



Central Park



View från Empire state building



Empire state building



Andreas och bebis vid Time Square


 
Andreas vid Brooklyn Bridge



Jag och Rich..mycket famous rappare i New York..eh ja enligt han själv alltså..så det måste ju va sant



Popcorn large



Niagara falls



Maid of the mist



Andreas VS amerikansk soldat vid the civil war



Pose



Frihetsgudinnan



Wallstreet



Ground zero



Fotboll i Chinatown



Kinesisk karoke på bussen hem



Niagara fallen



At Harvard



Parken i Boston



Sundae i Boston



Jag och George Washington



Hamnen i Boston



Maria och Åsnan...som i bibeln ni vet


Nu ska jag sova! Äntligen!

Niagara fallen

Efter fyra dagar i lortiga New York så styrde vi stegen mot China Town och en ännu lortigare buss till Niagara fallen. Väll vid bussen upptäcker vi att jag råkat boka en guidad tur till Niagara fallen med en kinesiska grupp (fråga mig inte hur) och naturligtvis pratar guiden kinesiska och väldigt väldigt lite och dålig engelska. Detta resulterar i en 11 timmar lång (ja bussen hade ju ingen fungerande toa så vi fick snällt stanna lite titt som tätt) bussresa med kinesisk karaoke som höjdpunkt.

Dock blir resan bättre när vi stannar vi Seneca lake, kanske världens finaste sjö (finger lake) och jag blir lite lugnare och kan skratta åt situationen. Dock var resan inte riktigt värd pengarna. Vi var på en 2 dagars tur och hann bara se Niagarfallen i ca  2 timmar, det gillades inte! Hotellet var dock en positiv överaskning, och det var väll det pengarna gick till.

Men nu är vi i Boston, slutet på vår resa. Här stannar vi i 2 dagar innan hemfärd mot DC igen.






New York, New York

Åh herregud, tror allvarligt att vi gått genom hela New York på två dagar!

Så nu har jag landat i New York, eller ja klivit av bussen iaf. (fast de va ju typ 48 timmar sen). Kom hit typ 8 på lördagen och åkte direkt till...Mcdonalds..mums. Efter lite Mcdonalds blev de raka vägen till hostelet för mys..btw så ligger vårt hostel i Harlem, med andra ord bland en massa snygga mörka killar...me like alot!

Söndagen spenderades på midtown, efter en låååång promenad längs hela central park. Som för övrigt är den längsta parken jag sett..och dessutom borde dem öka på frukostutbudet lite, så tog vi tunnelbanan till Times Square och checka det, har ju redan vart där men Whatever! Ett besök på Empire state building hanns med, ja Andreas ville leka Ted Mosby. Så ja vi gick onödigt mycket och hann med onödigt lite.

Måndagen har spenderats i Frihetsgudinnans tecken...ganska otacksam sådan om du frågar mig. Först letade vi rätt på NHL shoppen och sen åkte vi direkt till gudinnan. Efter fyra timmar var vi tillbaka från Liberty Island och då hade vi stått i kö mest av tiden. Alltså Friheysgudinnan är ju grön och fin och så, men inte är hon värd 3 timmar i kö i alla fall. Plus att färjan antagligen var från 1800-talet vilket resulterade i att man lätt blev sjösjuk. Sedan promenade vi ännu mer, till Ground zero, Brooklyn bridge, Chinatown och Little Italy. I Chinatown skulle Mia prova sin fotbolls skills men det slutade i förödmjukelse.

Nuu är vi tillbaka på hotellet, Andreas spelar GTA och jag facebookar. Skönt!

Skulle ladda upp bilder om jag kunde

Dag 164 - 200 dagar kvar

Idag kommer Andreas!

Jag åker NYC l 15.00 idag och möter upp min underbara älskling. Hoppas bara att vi inte missar varandra, hade ju varit typiskt obra.
Så vi stannar i NYC till onsdag, onsdag morgon åker vi till Niagara fallen och kommer em torsdag kväll, fredag morgon åker vi till Boston och söndag kväll är vi tillbaka i DC. Nu kör vi



Dag 162 - 202 dagar kvar

..Helvete, du får mig alltid att gråta...fast å andra sidan är tårar bra för huden har jag hört.

Shit asså, kom precis hem från kickboxningen, hade en ny instruktör idag (som alltid) och han körde järnet med mig. Eftersom vi bara va 3 stycken och de andra två körde i par så fick jag va med instruktören..om jag inte brytt mig om hur de sett ut hade jag krupit från gymet till bilen. Kommer sitta skönt imorgon.

Annars har dagen varit som vanligt, jobb, jobb och mera jobb. Och så lite luftfuktighet på det...mmm marabou! Flickan var dock mysig idag så de va bra, lite gråt och lite tjat...hon lär sig.

Borde börja packa snart...om 3 (snart 2) dagar väntar en veckas ledigt men världens snyggaste. Åh va det ska bli bra, fast mest ser jag fram emot all shopping. woohoo...






- When I arrive - 

...even though I shoulden't...



Jävla tankar som snurrat...snacka om taskig tajming! Dessutom blit jag ju mer än lovligt scitzo!

Jag vill aldrig mer höra från dig! Men du skulle bara våga ignorera mig

Låt mig va! Lämna mig aldrig

Sluta vara så jävla gullig! Sluta va elak

Jag blir galen!



...Just in case you were wondering...

Så leker jag lilla My i väntan på att bli trött...



Dag 160 - 204 dagar kvar

Why does love always feel like a battlefield?

Idag var sista lektionen i historia...tyvärr gick inte detta prov alls lika bra som ville, blir nog inte högre än C. Men jaja sak samma..jag är ju egentligen inte här för att plugga. Jag är här för att ha roligt!

Idag var en lugn dag, och imorgon slipper jag flickan så det blir skönt. Hahaha, jag låter så ond men tvillingarna är så mycket lättare att ha att göra med faktiskt. Fast det negativa är att jag måste mata tvillingarna två gånger, det är så jävligt att städa upp efter dem. men whatever!








- What if the feelings are still there? -

Dag 159 - 205 dagar kvar

"Vaddå Birthday sex? Sjunger han inte first aid sex?!" Söta Mercedes får stå för dagens roligaste citat!

Idag var det dags för DC United vs. Real Madrid. Jag åkte dit med Rachna and Annelise från mitt fotbollslag och så följde Gavin med. Det var sjukt roligt. Först när vi kom dit så hade Annelises vänner sparat en plats för oss (och bilen) på ett bra ställe där det var lite fest innan matchen. Så, vi kommer till parkeringen (som såklart är fullproppad) och vi kör in, men då märker vi att det är stop längre fram och det är  en massa bilar bakom oss så vi tar oss ingenstans. Gavin går ur bilen och frågar snällt ett par killar om de kan flytta på sitt spel (de tog upp typ 8 platser med ett spel där man ska slå in en boll i ett hål), killarna blir förbannade och börjar mucka med Gavin. Så Rachna går ur och säger åt dem att sluta och frågar om vi inte bara kan köra igenom. Efter att vi typ 100 ggr förklarat för dem att vi inte tänker parkera där utan att de kan fortsätta med sitt fånga spel så får vi köra igenom.
   Så vi dricker lite Corona och grillar innan matchen...så himla mysigt. Vi mötte upp 5 av Annelises kompisar.

Matchen i sig var ganska tråkig, Real Madrid spelade inte så bra som de kunde, men Ronaldo va ju snygg iaf.

Efter matchen så chillade ci på parkeringen igen och väntar på att bilarna ska försvinna. Då kommer fram en massa lation guys och vill hänga med oss. Visst! Så, en av killarna tror att jag är gift med en av Annelises kompisar och frågar om han kan få ta ett kort med mig i hemlighet så min man inte blir svartsjuk. Hahaha...så himla roligt. Och killen va så full att han inte ens fick igång kameran..så han står där och tar en miljon bilder på mig...med en icke fungerande kamera. Sen tror han att Annelise är Britney Spears och ber henne signera hans Jersey. Vilket smartass.

Nä, nu är jag trött efter en dag i solen. Linnebrännan is back! Hoppas på att de blir mode snart. Plugga lite inför Finals imorgon...sen sova.



Jag och Gavin utanför Arenan innan matchen



Matchen, fullpackat...och vi satt så himla nära solen. Linnebrännan here I come! (btw..Ronaldo är den killen i den vita dressen bredvid killen i den svarta dressen, Kaká är de andra killen i vit dress)



Jag och min gigantiska cola...här kan man också se linnebrännan börja ta form.



Soccer crew!



Mercedes och full Mexikanare!







- You belong with me -


...Even though I shoulden't...


...Inget är som det borde..





Baby can't you see, you belong with me!

<3









Dag 157 - 207 dagar kvar

Hälften vågat, hälften vunnet...å så lite sprunget också..

Vad gör man när det regnar? Man tvingar ut flickan på playdate i skogen..(eller nja en park med träd)..och låter henne springa tills hon blir alldeles blöt. Det är receptet på en väldigt lugn och trevlig eftermiddag.
Ja, vi hade en playdate med Jenny och Evangelina denna dag också...vi åkte till en större park, och där fick vi va själva eftersom ingen annan va ute i regnet. Upptäckte att de hade ett litet tåg som tuffa runt också...såmvi tuffa med.
   Eftermiddagen spenderades lugn, vi titta på Lotta på bråkmakargatan och åt glass. Tvillingarna va så sjukt väluppfostrade idag..så himla skönt!

Ikväll har jag myst med flickan lite längre än vanlig...hon är så söt just nu så då passar man på. Sen kom Katya hit och vi såg första halvan av Harry Potter och order of the phoenix. Ska se nya filmen snart...kanske kanske när sötisen kommer.

Nu måste jag sova. Även fast jag borde plugga...men sängen ser ju så mysig ut. (och om 2 veckor kommer den se ännu mysigare ut)




- You're my afrodisiac -

Dag 156 - 208 dagar kvar

Det är som jag alltid sagt...ska man va fin får man lida pin..och antagligen lägga ner pengar på det!

Idag va en bra dag, flickan va på bra humör så jag tog med henne till mallet för lite shopping. Dock inte till mig sjäv, min hostmum fyller år på söndag så jag tänkte att jag och flickan skulle överaska henne med presenter. Hon ska få en tavla med målningar som flickan gjort och sen ett Mia och flickan relax kit för stressade mammor. Choklad, tidning, bubbelbad och läppglans. Haha, läppglanset valde flickan. Kitet kommer antagligen läggas ut på eBay senare så ni kan ju titta in där om ni är intresserade.
   Sedan köpte jag en födelsedagspresent till min sötnos också, tänk att han blir halvvägs till 50 om en vecka..ojojoj. Så en extra fin present till honom blev det.

Sen gick larmet idag också när vi va i parken. Min hostdad ringde mig och sa att jag va tvungen att gå hem och se om nån brutit sig in. Jag försökte slingra mig ur det genom att säga att jag va liten och faktiskt hade 3 barn med mig...men icke! En liten rädd Mia fick stå i dörröppningen och ropa medan knäna skallra. Men självklart var det ingen inbrottstjuv utan bara katten som öppnat en olåst dörr. Snacka om att känna sig fånig.




- With tights underneath -

Dag 155 - 209 dagar kvar

Jag kan med glädje meddela att huvudvärken är borta och min hostmum är officiellt en mirakelkvinna. Fem gräddtårtor av fem möjliga (med lite extra körsbär)  går till henne och hennes jobb med andra ord.
   Fast nu känns det å andra sidan lite skämmigt att jag lämna lektionen en två timmar tidigare igår...äh får väll skylla på att jag är svensk! (har jag btw inte gjort i detta land än)

Annars har degen flutit på...dagen inleddes med musicclass och sen lek i parken. Var tvungen att jobba lite övertid och det betyder att jag får sluta tidigare på lördag..sweet! Eftermiddagen spenderades vid poolen..och till alla tjejer...de där med hundtricket (fast me bebisar) funkar fö brudar med...just so you know.

Nä nu skriker Abraham Lincoln efter kvalitetstid....see yah!



Och ja, för er som undrar..Kissie (via sin blogg..men endå...hon är ändå min närmsta vän) har berättat för mig att enda sättet att få igång en framgångsrik fjortis blogg är att lägga ut såna här egobilder på sig själv. Folk tycker det är roligt att se vilka olika miner du kan göra framför webcamen.




- If you only knew -

...Just because I can...


Hmmm..frågan är om man får gilla Backstreet boys som 24:åring?
Borde ju logiskt sett finnas nån åldersgräns på det...kan man ju tycka.

Men va fasiken...vi kör endå.


S
traight through my heart...lalala...soldier down..LALALA!

Dag 154 - 210 dagar kvar

Vilket jävla klantarsle man är då!
Slog huvdet idag när jag (väldigt graciöst) skulle resa mig upp från klätterställningen, hur kunde jag veta att dem placerat en järnpåle precis över mitt huvud? Det gjorde så himla ont så har jag dragits med den värsta huvudvärken jag någonsin haft. Var tom tvungen att lämna lektionen ikväll för att de gjorde så förbannat ont. Min hostmum trodde de va hjärnskakning, men eftersom jag inte kräkts, mår illa eller är snurrig så tog jag ett väldigt individuellt beslut och sa att de inte alls va hjärnskakning. Tur o oturen är ju att min hostmum är kiropraktor, hon knäckte lite och nu känns det bättre! Men bulan i huvudet är typ lika stor (eller liten) som mitt ena bröst!

Och eftersom ingen av mina älsklingar är här och kan trösta så fick Hägen Däz göra jobbet, hallon sorbet (d) skapar fred!

Nej, nu måste jag sova och hoppas att mina bula går ner under natten och huvudvärken hittar nån annan att terrorisera.

Måste föressten bara lägga in en bild på vad en av tvillingarna gjorde idag, gissa om jag va arg. Eftersom lillskiten inte kan städa upp efter sig så fick ju jag göra det!





- With or without you -

...Just beacuse I can...


Att vara vuxen är så himla bra ibland.
Det är därför jag nu kan slänga historieboken åt sidan,
 och istället dricka min smoothie från Robeks's jucie och läsa glamour.
Underbara 24 år!




Måste också tilläga att tillsammans med en smoothie från Robek's juice har jag för första gången i mitt liv känt äkta kärlek.




Dag 152 - 212 dagar kvar

Idag har jag joat dubbelt upp =)
Ibland är jag så himla korkad...jag jobba ju idag som alla andra lördagar mellan 8-13 med antingen tvillingarn eller flickan. Men idag var jag med Katya och hennes barn också fram till kl 22...jag fattar inte varför! Hahah, ja men det var roligt iaf, hon har de sötaste barnen ever! Så himla snälla och väluppfostrade..så får dem gå på McDonalds också...gött.

Satt uppe med Katya till 01 och pratade en massa, vi kom in på gamla pojkvänner och hon fråga en massa om mina gamla kärlekar. Det är konstigt egentligen vad många misstag man gjort....Tur att man mognar med åren?
  Hon fick mig iaf att inse att vissa misstag kan man aldrig förlåta, och det borde man inte heller! Hahaha, hon är så smart min Katya.

Nä nu ska jag sova.





- Thank you for loving me -

Dag 152 - 213 dagar kvar

Idag var det avskedsfest/födelsedagsmiddag för Eva..lite konstig kombination men det gör inget. Jag var som vanligt den enda icke mexikanaren men det gör som inte så mycket. Jag fick smaka på äkta Enchiladas och nån konstig blandning av öl och tomatjucie som smaka som bloody mary fast med kolsyra. Men det var mycket trevligt, och jag lärde mig en massa nya spanska ord.

Gjorde pannkakor, egen hummus och ångkokade morötter idag också. Kände att jag behövde göra lite husliga saker med barnen, plus jobba på mina hemkunskapsmetoder. Tvillingarna älskade mina pannkakor och flickan hatade dem...men jag hade majoriteten på min sida.

Nu sova ett par timmar och sen upp igen..ingen rast ingen ro.













- Straight through the heart -

RSS 2.0