Dag 34 - 331 dagar kvar

Puh, äntligen hemma och äntligen en jobbdag över. Kom hem från Virginia ganska sent igår så jag orkade inte skriva ett inlägg. Funderar på om jag ens orkar det idag, är sjukt trött och har haft den jobbigaste dagen på länge med barnen. Känns som jag varit arg och sur på dem mest hela tiden. De vill inte sova, äta eller kissa när jag vill att de ska...åh flickan..hon har varit jobbigare än vanligt. PUH!

Men jag hade en underbar helg i Virginia. Vi bodde i en liten Cottage i fjällen...sjukt mysig..värsta dröttningsängen fick jag med sänghimmel och allt. Mysigt värre! Vi kom upp väldigt sent på fredagen så det enda vi hann med var en mysig middag med vin och god mat. På lördagen åkte vi runt och kollade in byn, vi hälsade på ett par som ägde ett B&B med cykling som specialitet. Killen som ägde stället brukade ta med alla som bodde där på en cykeltur ifjällen. Sen besökte vi en jättefin kyrka. Och sist på dagen besökte vi ett bryggeri, där vi åt middag och drack deras öl (eller ja, de andra drack ölen och jag drack cola). Tyvärr var det ganska dåligt väder så vi kunde inte göra allt vi skulle, men det var trevligt ändå! På söndagen tog vi en promenad och njöt av utsikten och landskapet..otroligt vackert.


Huset som vi bodde i. Otorligt vackert..ännu finare inomhus än utomhus. Fast det var bebott av tusen nyckelpigor, de va ganska äckligt.

          


Lite bilder från byn där vi bodde...otroligt vacker natur, helt annorlunda från Washington DC.

   


Bryggeriet som vi besökte, mycket vacker byggand...och säkerligen god öl. På höger bild kan man se det som jag tyckte var roligast...att kyrkan tydligen va stamgäster på tryckeriet. Kan va svårt att se, men på bilden står det New Life Minestry..hehe.


Och slutligen kyrkan, det som jag tyckte var höjdpunkten på resan, otroligt vacker!






- I say it's impossible to forgive you this time -

Dag 31 - 334 dagar kvar

Weehoo..idag var första dagen folk inte tutade på mig när jag körde bil, jag antar att det betyder att jag börjar bli bättre på att köra bil. Men det är lite surt att jag var tvungen att byta ut den snygga BMW:n mot en minivan...som jag dessutom har problem med att parkera, tog upp tre parkeringsplatser idag inne i stan..ooopps.

Idag var det en lugn dag, jag hade hand om alla tre och var tvungen att stanna inne med dem eftersom det regnade och jag hittade inte tvillingarnas regnkläder. Hade dock några timmar själv med flickan så jag tog med henne in till stan..råkade köpa med mig 6 donuts hem...det kosta ju bara 3! dollar. Åh synd att beach 2009 kommer fortare hit än till Sverige, måste sluta med mina dåliga vanor snart...

Kommer inte kunna skriva i in blogg nu på 3-4 dagar..jag ska nämligen på roadtrip till Virginia..woohoo. Återkommer på söndag eller måndag med bilder.



- Nothing we had is special anymore -

Dag 30 - 335 dagar kvar!

Åh herrgud, vilken chock! Var det bara jag som trodde att Jerry Springer var fejk? Ni vet det där sjuka programmet där ameikanska människor slåss hela tiden...det är på riktigt, det är riktiga männsikor! Jag har ju retat och hånat folk som kollat på Jerry Springer för att det är skådespeleri...och så var det inte så. Hela min världsupfattning slås om...jag vet inte om jag klarar det här. Så människor i det här landet är faktiskt otrogan med dvärgar? Och slåss med dem i Live TV! Jag tror jag måste flytta hem.

Idag var en bra dag, var på Zoo och fick se riktigt söta djur..de var ju faktiskt ute idag också :). Fick se ett lejon för första gången i mitt liv tror jag. Mycket ståtliga och vackra lejonhonor

.

Och en söt panda som inte alls ville vara med på kort, han försökte gå tillbaka in igen.



En trött gorilla, som precis fött barn - men den lilla gorilla ungen fick man inte se, mamman skyddade henne mycket väl. Men man kan se lite av hennes huvud bredvid mamman.



Och en jättesöt säl! - som charmade publiken genom att göra en massa cirkuskonster.



Tror faktiskt att jag uppskattade Zoobesöket mer än flickan, hon verkade mer glad över allt snask jag gav henne. Bara nyttigt förstås!




- Just pick up the phone and tell me I'm gonna be fine -





Dag 29 - 336 dagar kvar

Åh hej, åh hå

Egentligen är det ganska tråkigt att skriva om vad som händer under veckodagarna, eftersom jag jobbar från 9-19 med barnen så har jag som inte tid för så mycket annat. Jag jobbar, duschar, äter och sover...wonderful!

Sitter just nu och tittar på något amerikanskt nyhetsprogram, dagens stora diskussionsämne är Marie Doulglas - Davids skilsmässa. Hon är inte nöjd med de 38 miljoner dollar hon får genom skilsmässan eftersom det gör att hon inte kan behålla sin lyxiga livsstil. Hmm, att hon dessutom är svensk gör ju bara allt mycket bättre :) Det jag inte kan förstå är hur pengar någonsin kan göra något bättre? Jag menar, om han varit otrogen mot henne så förstår jag inte hur ännu mer pengar kan göra allt bättre? Det är som med de som förlorar någon och kräver med skadestånd av mördaren...hur ska de göra att sorgen efter personen blir lättare? Jag förstår inte hur världen blev så beroende av pengar, men iofs så är det ju det som får jorden att snurra antar jag.

Tur att man är vanlig dödlig! Idag ska jag och flickan göra ett nytt försök på Zoo..hon skriker på övervåningen så det ser ljust ut...



- If I'm so wonderfull, why am I still single? -

Dag 28 - 337 dagar kvar

Åh var tvugen att byta ut BMW:n mot en minivan...damn!

Ja idag var som en dag som alla andra, inte så mycket hände. Jag har blivit tvungen att byta min snygga svarta BMW mot en minivan i silver...bara för att barnen ska få plats i bilen..åh typiskt! Jag borde skaffat ett annat jobb som inte kräver att man ska ta med sig barnen.  Jag fick köra den för första gången idag och var tvungen att fickparkera...åh strålande, jag som inte ens kan fickparkera med en cykel. Men trots det ingen buckla...bra jobbat Mia.

Har ätit chips av blåpotatis idag, mycket gott och mycket roligare än vanliga potatischips. Har också gjort en massa collage med bilder på mina nära och kära. Hittade ett otroligt snygga kort på Anna och Julia som fick sitta i mitten. Otroligt snyggt flickor!



ja imorgon är det music class...borde börja värma upp nu...lalalalala


- But they don't know what we've been through, they don't know about me and you -

Dag 27 - 338 dagar kvar

Ja, så blev denna dag ganska värdelös...

Ja, idag skulle ju vara en fullspäckad dag..skulle till Rockville och en massa skoj. När man vaknar med en stor klump i halsen inser man att allt det där roliga bara skulle vara jobbigt, när mamman i familjen sedan säger att hon ska ta med alla barnen till zoo och lite fint påpekar att "om jag klarar alla"..hmmm ja då vet man att det där med Rockville inte passar just idag.

Fotbollsträningen åkte jag inte ens på..vaknade kl 10 och insåg att det skulle vara tillräckligt för mycket träning att bara försöka hinna ta sig dit. Så förmiddagen spenderade jag i sängen, tittade på dålig TV och åt frukost fram till 13. Mysigt! Eftermiddagen skulle spenderas på Zoo men eftersom vi kom dit 20 minuter efter det att dem tagit in alla djuren för kvällen så fick vi nöja oss med att se en elefant...tur att det inte kosta något. Så det var ju ganska värdelöst. Så denna söndag har gått snabbt förbi men ändå varit meningslös...hatar sådana dagar.

Ja, imorgon är det jobb igen...börjar gå på rutin nu men jag känner ändå inte att jag jobbar. Det är gut.



- So have your fun, go hit and run. Anyway I'm not the one -

Dag 26 - 339 dagar kvar

Ibland önskar jag att alla kunde se oss genom mina ögon...då skulle alla förstå att det vi har är speciellt, något förunnat riktigt få.

Åh herregud nu är jag också sjuk...och jag som har min första fotbollsträning imorgon...atans bananer! Men jag ska nog åka till träningen ändå och presentera mig och se hur det ser ut och sånt. Jag menar på tryoutsen var uppvärmningen att springa en halv plan...hmmm..ej okej not hot som Shire skulle säga.

Idag var en riktigt mysig dag förutom att jag är sjuk. Jag hade bara tvillingarna idag och eftersom dem också är sjuka så sova dem mest, men eftersom jag var ute igår och min hostmum trodde att jag var bakis så gjorde jag till mig lite extra och bakade oxh lagade mat till hela familjen. Det vart riktigt uppskattat.
   Kvällen spenderades tillsammans med Johanna på en (än en gång) mexikansk restaurang i Bethesda, jag tror inte att det finna andra restauranger. Det var riktigt skönt att få prata svenska en hel kväll :) Har nästan glömt bort språket. Hade en riktigt iriitersam servitör som frågade hundra gånger om jag ville ha påfyllning på drickan...jag sa nej alla gånger men han bara fortsatte. Ursäkta mig att jag inte dricker 2 liter cola till måltiden.

Nu ska jag kurera mig och imorgon ska jag hälsa på Pauline i Rockville...busy busy.



- How can I change the world? Cause I sure can't change your mind -

Dag 25 - 340 dagar kvar

Herregud, Baltimore är sjukt!

Var ute på en klubb i Baltimore igår. Betalade 15 dollar i inträde och fick gratis drinkar hela kvällen (hur många man ville). Schysst tänkte jag - när jag kom in på klubben fatta jag varför. För det första var jag overdressed - jag hade jeans och topp och missade att man tydligen bara skulle ha hotpants och BH, jag menar hur ska killarna annars se hur din kropp ser ut? Sen var jag för gammal - var man över 21 fick man ett pappersband som visa att man fick dricka alkohol - tror jag och mina vänner var de enda som hade sånt band. I början av kvällen var allt gansa normalt, nog för att folk (tjejer) hade lite kläder på sig men allt var som lugnt. När det närma sig midnatt blev det galet. DJ:n skrek ut - vem ska ha sex inatt? Alla skrek och vissa börja ta av sig de minimala kläder de hade. Sen börja de ta mer och mer på varandra - när ett par typ hade sex på dansgolvet gav vi upp och åkte hem. Det blev som alldeles för mycket. En crazy klubb som jag antagligen inte kommer besöka igen, men jag hade roligt iaf - de va ju bra musik!


Har sovit fem timmar inatt och ska snart börja jobba - känner mig tipptopp.



- Don't say you love me, you don't even know me -

Dag 24 - 341 dagar kvar

Imorgon är det en annan dag...

Idag var ingen bra dag. Usch nej, alla är typ sjuka här på bygget så jag får leka sjuksköterska hela dagarna. Och det värsta med små barn som är sjuka är att det är så himla mycket gråt och gnäll..jag står inte ut snart! Men en sak som är bra är att under några timmar av dygnet så sover faktiskt hela huset och då får Maria vara vaken själv och leva loppan...under tystnad!

Fick höra att jag var en bra pedagog idag också. Jag och flickan var på artclass och tydligen var det första gången hon satt helt stil och lärarna tyckte att det var min förtjänst. YES! Gimme gimme, gimme gimme gimme MORE!

Imorgon ska jag jobba som vanligt - och sen blir det utgång i DC! Weehoo :D





- Without saying a word, you just light up the dark -

Dag 23 - 342 dagar kvar

Som en ballong...

Idag stod Mexikanskt på schemat. Jag och några spansktalande flickor (finns många av dem här kan jag lova) gick till en Mexikansk restaurang i Bethesda och åt middag. Min hostmum ville att jag skulle köra dit..SJÄV!...bilen och jag kom lyckligtvis hem oskadda men jag lyckades göra iaf 3! andra bilister arga genom att inte följa reglerna riktigt. Var nästan på väg att köra mot rött men någon där uppe ville mig väll så precis när körde blev det grönt...puh! Det där amerikanska körkortet känns som ganska långt borta för tillfället.
   Men maten på restaurangen var god och sällskapet underbart, dessa tjejer var sjukt roliga och vi skämtade med en tysk kille som inte kan språket ritkigt, elakt men roligt. Han satt mest som ett frågetecken och undrade vad vi sa...det var roligare än det låter. Det roliga med personer som inte kan språket är att de alltid säger att de fattar..de ler dumt och nickar....sjukt roligt.

Imorgon är det torsdag och flickan och jag har artclass igen...damn it..jag gillar musicclass bättre. Där blir man inte färgglad i alla fall.




- Maybe you didn't treat me, quite as good as you should have -

Dag 22 - 343 dagar kvar!

Oj, igår var jag alldeles för trött för att skriva någonting alls...hum..somnade framför dancing with the stars (säger kanske en del om det programmet).

Jag har verkligen lärt mig uppskatta TV på nytt sen jag kom hit, det finns så otroligt mycket att titta på och kvalitén på det som går på TV är oftast mycket bättre än hemma i Sverige...då får man ju iofs räkna bort våra bästa år och dylikt. Fastnade på American Idol igår och jag måste säga att kvalitén på dem som är med i den tävlingen är bättre än hemma i Sverige, jag menar dessa människor kan ju faktiskt sjunga i motsats till de svenska deltagarna. Det som är jobbigt är dock att detta land ligger före alla andra när det gäller serier...min stora passion...såg på On tree hill häromdagen, min favvoserie, och jag hänger inte med alls. Då är det toppen att man kan gå in på kanalens hemsida och kolla alla missade avsnitt :) Jag älskar det här landet!




- He taste like you but better -

Dag 21 - 344 dagar kvar!

Vissa dagar är saknaden bara för stor...


I'll be loving you forever
Even if you took my heart,
and tore it apart,
I would still love you forever
There is none in this world,
that could love me like you do
That's why I know I want to spend forever with you
You makin loving you, so easy for me
I'll be loving you forever


- För att du är så vacker -


Dag 20 -345 dagar kvar

Woohoo!!

Idag var det söndag aka stora shoppig dagen! Först åkte jag med min Hostad till ett sjukt stort matvauhus där man måste köpa alla varor i storlek gigantiskt! Jag skulle köpa vindruvor och fick köpa 2 kg vindruvor eftersom det var minsta förpackningen...dock billigare än 500 g i Sverige. Man måste dock vara medlem för att köpa i denna affären, men eftersom jag har världens bästa hostfamilj så är jag redan medlem :)
   Resan till varuhuset kunde dock slutat illa, håller på att försöka ta amerikanskt körkort så jag får köra bil så mycket som möjligt, vilket betydde att jag skulle köra till varuhuset. Piece of cake tänker Mia - innan hon såg vägen som hade typ 100 filer i varje riktning. Och eftersom min hostdad verkade ha tråkigt i bilen så tyckte han att Mia skulle svänga vänster vid nästa rödljus när hon låg längst till höger. Han skratta och jag grät!

Sedan åkte jag till den störts gallerian jag sett! Sjuukt många affärer. Jag köpte en himla massa saker, bland annat världens finaste klänning..som sitter som ett smäck!


Detta söta diadem införskaffades idag, kanske inte så mycket jag men jag tyckte den va söt iaf. Inköptes på forever 21.

Nu väntar film med familjen, jag tror Vick Barcelona någonting, ingen aning om vad det är för film men det blir nog bra, tillsammans med Hägen Daz glass står på menyn!

Och till dig: Jag försökte!


"It's starts at my toes and make me crinkle my nose"

Dag 19 - 346 dagar kvar

Mitt rum är färdigt! Åh det är så fint, jag är supernöjd med målarna och hantverkarna, det gjorde verkligen ett toppen jobb. Det kan ju iofs kanske bero på att min hostdad är deras chef..hehe. Det enda jag måste fixa nu är att sätta upp några tavlor och sånt, lite kort hemifrån på nära och kära ska också fixas. Eftersom min familj har varit vänlig nog att ge mig en skrivare så kan jag skriva ut jättefina kort.

Och vilken skandal det blev av melodifestivalen i år, jag hade verkligen ingen lust att skicka iväg nån för gammal tant som sjunger opera, bra röst eller inte! Den största skandalen var ju iofs att Amy inte ens tog sig till final...nästa år när jag är hemma i Sverige igen ska jag ringa hundra gånger på henne.

Imorgon ska jag åka in till Montgomery Mall med Monica och Ingrid, det lär bli skoj. Ska se om jag hittar kakdeg :) Sen måste jag köpa mer kläder, min garderob ser så tom ut.

Måste också säga att världens bästa Andreas räddade min kväll genom att skicka svenska godis, det är så man vet vilka som verkligen bryr sig! Att du är så himla söt hjälper ju också...

Nej, nu ska jag se om det finns en bra film...har ju 500 kanaler så nån film måste det ju finnas.




" I thought we were good, guess I was wrong"

Dag 18 - 347 dagar kvar

Sugarpie, HoneyBunch you know that I love you

Gårdagen var så sjukt lång och sjukt jobbig att jag inte ens orkade skriva något. Snacka om utmattande dag. Ungarna bara skriker och jag vet inte vad jag ska göra för att få dem tyst. Det är sjukt jobbigt när man tar hand om tvillingar på 5 månader och de bara skriker. De vill inte ha mat, de har ren blöja och ändå skriker dem. När det sen kommer fram att dem helt enkelt inte är trötta utan bara vil vara med uppe, känns allt idiotiskt. Jag var beredd att sluta igår, sluta och ta mitt bagage och flytta hem till Sverige igen. Men envis som jag är så är jag kvar och idag börjar en ny jobbdag.

Mitt rum blev målat igår, och jag måste säga att jag är fruktansvärt nöjd med färgen. Jag kommer se underbar ut inne i mitt rum när det är färdigt. Det var ett par spanska killar som målade huset, de var sjukt roliga...lite svåra att förstå eftersom de pratade spanska fast de trodde att de pratade engelska.

Okej, tillbaka till jobbet.



"We could be more then just amazing"

Dag 17 - 348 dagar kvar

Happy Birthday!

Idag var det fest! Christine fyllde år och det firade vi med caterad mat :) Maten här är så mycket godare än hemma i Sverige. Jag kanske blir kvar här i 2 år bara på grund av maten.

Jag var med flickan på artclass idag och hon gjorde det inte lätt för mig. Jag var svart när jag kom hem och både hon och jag var sura som krusbär. Flickan skulle promt testa mig varje sekund och jag fick kämpa för att visa henne att jag faktiskt var bossen. När det gick så långt att hon kastade makaroner på mig (makaronerna skulle egentligen limas fast på papperet och inte mig) så vart jag förbannad och lyfte ut henne från klassrummet och hon fick inte gå tillbaka förrän hon sagt föråt...typisk bra exempel på bra pedagogisk förmåga. Det tog 15 minuter ska kanske tillägas.

Åh jag har hamnat hos världens kanske bästa familj. De låter mig renovera om mitt rum så att de ska passa mig, kommer byggkillar imorgon som ska fixa det jag vill ha fixat. Nu kanske ni tror att allt kommer gå i rosa hjärtan, men efter nogrannt tänkande har jag kommit fram till att det skulle bli för likt flickans rum så jag går i chokladlinjen. Väggen ska målas i Mocca Light och jag ska sen köpa lite grejjer som passar den färgen...och det bästa av allt...familjen betalar!



Sängen ska få matchande sängkläder och typ en miljon kuddar för att göra det extra mysig. Jag gillar de stora fönstrena.



Skrivbordet kommer monteras ner och antagligen flyttas på. Men jag gillar färgen.



garderoben är sjuuukt stor..men det är bra, då får jag plats med alla inköp från Victoria´s secret.



"But I can't help, falling in love with you"

Dag 16- 349 dagar kvar

Å denna natt...denna underbara natt...

Idag åkte Nandi hem...även fast jag bara känt henne i en vecka känns det som för evigt. Det kommer vara tomt utan henne. Och att flickan tycker att det är mitt fel att hon försvinner..och slår mig för det...gör inte saken lättare.

Så idag var var jag själv med kidzen, gick faktiskt välsigt bra måste jag säga, inget allvarligt inträffade. Måste dock se förskräckligt rolig ut när jag kommer med tre ungar och går, två i vagn och en hängandes på magen. Tur man är stor och stark...hrm.

Imorgon är det artclass...flickan ska lära sig måla. Kommer bli spännande att se vilken färg jag kommer vara när vi kommer hem. Kanske borde ta med extrakläder.





"Sorry seems to be the hardest word"

Dag 15 - 350 dagar kvar

Ingen bra dag..

Bara för att jag inte kan göra något åt det betyder det inte att jag inte vill. Jag skulle göra allt men inget betyder något så länge det man gör inte borde göras. Verkligheten är jobbig när den är för långt borta för att nå...för att ändras för att påverkas. Jag skulle aldrig klandra dig för att du försöker..jag kommer alltid klandra dig för att du försöker för sent. Vissa personer sårar mer än andra, men det är bara för att dem ligger så nära hjärtat...

I was drifted in between
Like I was on the outside looking in,
In my dreams you are still here
Like you've always been
my heart did time in Siberia
Was waiting for the lie to come true
I gave myself away completely
But you just couldn't see me
'Cause someone else was on your mind
In your head


pricken



"Vissa hjärtan krossas lättare än andras, det är därför vi som har dem är rädda om dem"

Dag 14 - 351 dagar kvar









Var ute och tog en cykeltur idag, hittade en skogsväg/cykelväg längs kanalen. Det var otroligt vackert....















"Nothing you confess
can make me ove you less"

Dag 13 - 352 dagar kvar

Pink, pink, pink!

Idag stod shopping på schemat..och vilken shopping det blev sen :). Jag gick lös i Victoria secrets och footlockers butiker och spenderade hela min (inte så feta) au-pair lön. Var sjukt när att skaffa mig ett keditkort hos Victoria's secret...men insåg snabbt mitt misstag och fixade det. Damn thoose americans som pratar så fort. Jag trodde ju att hon pratade om bonuskort eller whatever.
  Och bara så alla vet..McDonalds smakar bättre i USA..herregud...så kommer vi åter in på ämnet att Mia kommer bli tjock som en boll om hon inte tänker sig för. 
 
Så var det avskedsdags för Nandi, hon åker hem på onsdag. 9 tjejer från liika många länder...det är intressant ska ni veta. Men det var god mat och trevligt sällskap iaf.

Nu måste jag sova, ny arbetsdag imorgon.



"I'm fighting back emotions that I never fought before,
cause I'm not suppose to love you anymore"

Dag 12 - 353

Så idag var en intresant dag! Jag var uppe med tuppen för att åka in till Washington DC och gå på tryouts för WAWSL. Att jag ens hittade dit var ett mirakel (och miraklet hette Doug). Jag skulle för första gången åka både buss och tunnelbana helt själv till DC..vilket är ett projekt eftersom DC är liiite större än Luleå. Men jag tog mig lätt som en plätt till stationen Faragouth North..och det var där problemen började. Jag hade fått direktiv om hur jag skulle gå från den stationen men natyrligtvis klantar Mia till det och hamnar någon helt annanstans..när jag får syn på Vita huset så förstår jag att jag är fel ute och frågar folk om vägen. Alla är så himla trevliga här i staterna..även om de inte vet vart man ska försöker de ändå hjälpligt visa vägen..och skicka mig åt fanders! Hur som helst..jag vänder vid vita huset och tar mig till en park..och det underbara med parkerna i USA är att alla parker har vakter..så jag går fram till den snyggatse av dem..Doug..och han visar mig precis vart jag ska gå. 35 minuter för sent är Mia äntligen på rätt ställe.
   Som tur är briljerar jag på planen, gör två mål och får en plats i laget...weehoo :). Men från och med nu skulle det bara gå sämre. På vägen hem från träningen, lycklig och helt slut..bajsar en duva på mitt huvud. En rasande Mia svär åt duvan och tar sin vattenflaska och blöter ner hela sig..och när jag gjort det märker jag att ett gäng nyfikna japanska turister står och skrattar åt mig (och tar antagligen kort). Jag ler fånigt och skyndar därifrån...då får jag skavsår..och måste byta skor! När jag äntligen sitter på tåget hem..kliver jag av vid fel station och måste vänta på nästa tåg...slutligen hemma i Bethesda bestämmer jag mig för att köpa Ben & Jerry glass och tycka synd om mig själv. Valde också att åka in till DC igen med Nandi för att shoppa på bloomingdales..tyckte jag förtjänade det.

Nu ska jag äta kringlor och titta på film med Charlotte...och hoppas att morgondagen blir bättre! Fast man får se det positivt..fick ju se vita huset iaf..och så kom jag med i laget!




" I know I could say we're through, and tell myself I'm over you
But even if I made a vow, I promise not to miss you know
And try to hide the truth inside, I'd fail cause I can't live a lie"


Dag 11 - 354 dagar kvar

S - T - A - R - B - U - R -

Imorgon smäller det..kl 09.00 har jag provspel för ett fotbollslag i Washington DC. Eftersom min käre far va lite sen med att skicka fotbollsskorna , och jag därför måste spela i joggingskorna,  kommer jag antagligen hamna i reservlaget! Men det viktigaste är ju att ha roligt eller?

...Bara för att du är vacker...

I guess it's gonna have to hurt,
I guess I'm gonna have to cry,
And let go of some things I've loved,
To get to the other side,
I guess it's gonna break me down,
Like falling when you try to fly,
It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life,
Starts with goodbye.


Ujujuj..jag tror jag ätit för mycket, hittade husets chokladgömma..inte bra..by tomorrow kommer det bara vara den där chokladen med mandelmassa och likör kvar. After eighten och Lindt chokladbollar är redan slut..woops. Kommer antagligen få åka hem snart, kommer dock vara för tjock för att komma in på flyget så jag blir väll fraktad med färja eller nåt. Och då måste jag koppla in UD och det blir ju bara jobbigt...kanske lättare att bara köpa ny choklad till familjen imorgon!

Var i parken idag igen..helt sjukt att det på 4 dagar gått från vinter till sommar. I måndags snöade det och nu är det ingen snö kvar och typ lika varmt som i Sverige på sommaren. Har hört att det ska bli sjukt varmt på sommaren här...och fuktigt i luften...välkommen tillbaka hårburr...kommer se ut som en syster till bröderna fluff..blandat med ett chimpans arsle...(eftersom jag bli kokröd i ansiktet)



Så här ser parken ut..ett gammalt tivoli..man kan tom fortfarande se Popcorn skylten :)

Hittade kvarterets kiosk också..var tvungen att rensa den på chips..sjuuukt många smaker de finns. Tur att jag ska börja träna fotboll..jag kommer bli tjock!



"I never wish for bad things, but I don't wish you well"

Dag 10 - 355 kvar

Om du bara visste så skulle du förstå..

Vissa dagar är bättre än andra! Idag var en bra dag. Jag började dagen med att ta med lillaflickan till en målerstudio för barn där hon fick leva ut sin artistiska sida, hon var verkligen jätteduktig. Många trevliga mammor med sin barn och många söta barn med sina mammor. Hur man orkar ha en studio full med pennor, färg, lim och saxar + en massa barn ligger utanför mitt förstånd....
Efter studion åt vi lunch med några mammor från studion (och ja barnen också). Det var en ganska intressant händelse, jag som känner mig lite snål nu innan jag fått min lön letade upp det billigaste för mig och lillflickan och döm av min förvåning när jag inser att i USA delar man tydligen notan bara på 3. Det betyder att jag betalade deras mat också...jag valde mat för 11 dollar men fick betala 25...det är ett orättvist land jag flyttat till.

Eftermiddagen spenderades med pojkarna, jag tog med dem till parken och de fick gungaför första gången i sitt liv. Mycket intressant...så intressant att en av dem somnade i gungan. Jag är en sån bra au-pair....min barn smnar av tråkhet.

Nu: Körsbärskakor och Everwood.
Sen: Sängen.


"I'm just a lonely soul cause I try to hold on to everything I've ever owned"

Dag 9 - 356 dagar kvar

The things I do...

Idag var en spännande dag, hela barnaskaran var sjuk så jag fick chansen att visa mina sjuksköterske skills...borde nog satsat på det yrket istället för jag är grym på att ta hand om människor och få dem att känan sig bra igen! Men mycket ompysslande blev det och gud mitt hjärta brister varje gång jag hör de små liven gråta av smärta...och så tittar de på en med glansiga ögon och man mår dåligt för att man inte kan ta bort smärtan....

Passade på att laga svensk mat idag, pannbiff med potatismos fick de bli. Gud jag blir ju tokig av all mat här, den här familjen har ju all mat man kan tänka och ja, jag äter allt jag komma på att äta. Måste börja träna...typ nu...det är tur att jag har tryouts på lördag för det nya laget. Håll alla tummar ni har!

Har fått brainstorma med min hostdad också, hans företag ska göra en ny hemsida och jag fick vara den som kom med ungdomliga ideér. Det var faktiskt roligt. Nu måste de bara hitta någon bra som kan göra hemsidan. Någon som vill?

Min kamp mot jetlagen fortsätter...


"I thought my love for you would make you wanna change. Who was I trying to fool?"

Dag 8 - 357 dagar kvar

Ej okej not hot som Shire skulle säga!

Åh herregud, jag måste få koll på den här jetlagen snart...tvingar mig själv att vara uppe till minst 23 ikväll. Igår somnade jag 21 (igen) och vaknade halv fyra på morgonen och var klarvaken...Nej nu får det bli ändring. Imorgon ska jag sova till 08.00..man vill ju hinna vakna innan man jobbar!

Idag var en mysig dag. Jag var med Caroline på en playdate med en annan flicka i hennes ålder..trodde jag! När jag kommer till playdaten är det som ett dagis, det är fem andra nannys där med sina barn (alla har minsta 3 barn var) och det var leksaker precis överallt. Caroline är stormförtjust och springer in och leker direkt. Jag går in lite sakta och hälsar på de nadra Nannysarna...de är galna! Alla kommer de fårn Asien och är frispråkiga som få...och alla är så klart över 40...tantsnusk står på menyn tillsammans med Kinamat. Jag överlevde..men bävar för att träffa dem igen.
   Resten av dagen spenderade jag med att föröska få ut all tre barnen samtidigt...det är en cirkus...men jag gillar det. Allt är värt det när man kommer hem och badar de små och de ler mot en innan de somnar...eller när Caroline kramar om en innan hon somnar...då smälter hjärtat.

Har hittat en sajt på nätet som ger alla episoder av serierna på TV:N - tack för det amerikanska nätverket! Ser på Gossipgirl och äter glass...mmmm...livet kunde vara sämre.



"There is nothing like U and I"

Dag 7 - 358 dagar kvar

Om du biter..biter jag...

Idag var alltså min första riktiga dag på jobbet som au-pair. Det är ett svårt jobb ska ni veta...man måste veta vilka blöjor som ska på vid vilket tillfälle, hur mycket pulver det ska vara i vällingen och vilka tider de små ska sova...puh jag får huvudvärk bara av att tänka på att jag ska kunna allt det här själv snart. (just nu har jag hjälp av gamla au-pairen, men hon åker hem nästa onsdag). Och jag håller fortfarande på att försöka vinna den äldstas förtroende..och det är inte lätt kan jag säga..vi bråkar mest hela tiden.

Idag var det Snowday, det hade kommit kanske 3 cm snö inatt och hela USA (eller Mayland) bara stanna av. Ingen gick till jobbet, inget gick till skola..alla vara bara hemma. Det är otroligt att faktiskt få vara med om en sådan dag...det får man ju aldrig i Sverige..där går väll gränsen vid -40 grader om man ska få va hemma frå jobbet.

Försökte baka för att vinna de smås kärlek, gick sådär..använde mig av ett danskt recept och slutsatsen är nog att jag inte kan danska...bullarna blev små och hårda och smakade egentligen ingenting. Jag i egenskap av HKK--lärare skäms en aning, men e små smaskar på...

Längtar hem..vill ha min täckbyxor. Uppäckte också att man inte kan fly från sina problem...jag trodde allt det här skulle försvinna när jag åkte hit, men du gör bara allt värre. Jag tror att du gör allt med flit...du kommer aldrig bli lycklig för du lurar bara dig själv och det vet du!

Jetlagen kallar!



"You made a life out of hurting me"


Dag 6 - 359 dagar kvar

U like it?...you're welcome

Jag triva bättre och bättre i denna familj det är helt otroligt. Det är så himla snälla. Idag var jag hela dagen med familjen utan den andra au-pairen eftersom hon var ledig idag. Jag fick följa med till affären hela två gånger...eftersom jag skulle lära mig att köra bil. Mataffärerna är sjukt stora här och jag fattar inte ens hälften av vad de innehåller...men det är sjukt läckert...man bränner mer pengar än man borde på struntsaker.

Bilkörningen ja...det är knepogt måste jag säga. Att köra med automat är inte riktigt min grej...jag lyckades tvärbromsa så ungen börja tjuta, luta mig mot tutan så andra bilister vart arga och missa en stopkylt..annars gick det bara fin fint. Det är nästan detsamma att köra här som att köra i Sverige, egentligen lättare...här står det ju förklaringar under varje skylt så det är bra. Fast det här med när man får svänga höger vid trafikljus är skumt...ibland får man, ibland inte..jag fattar noll...och att lämna företräde i rondeller...hu?

Annars har jag spenderat dagen med Caroline, hon testar mig för fullt och det är inte lätt att visa vart skåpet ska stå. Men hon börjar bi bättre och bättre. Hon pratade även med Andreas i Webcam...och sa åt honom att försvinna från bilden...så hon testar antagligen honom också...ni vet ju hur de är i den åldern.

Nu ska jag sova. Min riktiga jobbarvecka startar imorgon!


"För jag kan inte se för jag kan inte flyga, jag kan bara tiga, och lägga mig igen och hoppas att du kommer hem"


Dag 5 - 360 dagar kvar

Jag ska i alla fall bo i ett slott när jag blir stor...

Idag har jag spenderat hela dagen med familjen...och jag tycker så himla mycket om dem. De är så snälla och får mig verkligen att känna mig välkommen. Och jag kommer antagligen inte gå upp i vikt här heller...de äter väldigt nyttigt och håller sig borta från transfetter...woohoo. Men ja, antagligen kommer jag springa på affären typ hela tiden och köpa chips (eftersom det är så billigt) och bli tjock ändå.

Åh tvillingarna..så underbara. Jag undrar hur de fått dem bara att vara tysta trots att det är 6 månader och att de är två av dem. Jag kan mysa med hela dagen..synd bara att de måste sova så ofta.

Så, jag gick runt kvarteret idag och hittade något alldeles underbart, jag hitta ett "glömt" tivoli...de var så gulligt..ett gammalt tivoli som de håller på att rusta upp...gamla popcorn skyltar och allt...de va underbart. Där kommer jag hänga ofta. De enda som hängde där var ungdomar (eller typ barn) som åkte skateboard..så de passar mig! Kvarteret är så himla mysigt..många barn och au-pairer och hus som är sjuukt stora. Och alla barn här är typ som vuxna...de ska antingen bli os-guldmedaljörer eller forskare...lärare nån? inte? skit it då!

Åh glassen..glassen..hittade en affär med 20! sorters Ben and Jerrys! I know where I'm going again tomorrow.





"you found a reason for you to change who you used to be. A reason to start all over knew and the reason is....."

RSS 2.0