Dag 91 - 274 dagar kvar

1.5 halvitmme i solen och mycket sunlotion gjorde att jag för en gångs skull klarade att inte bränna mig :D Jag är mäkta stolt över mig själv ska ni veta.

Ja idag har det varit en lugn dag. Dagen började med att min hostmum hade gjort bananpannkakor...inte det godaste men det var en bra uppladdning för matchen. 10.50 kom Carla och hämtade mig och vi tog Highway straight to Virginia. Matchen va mot Motorcade och det blev 1-1. Det var 80 grader farenheit...och Mia kokade när hon efter 90 minuter äntligen fick vila.




Efter att jag kom hem från matchen slängde jag mig i poolen..riktigt nice.



Nu ska jag göra mig iordning för en kväll med mina lation brudar....jajajaja




- You were never worth it anyway -

Dag 90 - 275 dagar kvar

...när musiken tagit slut...

Så ja, eftersom det var stormvarning här idag och jag och flickorna inte ville se ut som dränkta katter på klubben så bestämde vi oss för att byta bort Ibiza och salsa mot bio och popcorn. Vi åkte till Rockville och såg - Night at the museum - en ganska rolig film med absolut inget innehåll alls. Lite skoj va ju också att filmen är inspelad i DC..min nuvarande bostadsort...

Ringde Marylands motsvarighet till bilskola idag också...kämpade i en timme för att få prata med någon annan än telefonsvararen men icke..verkar vara en datastyrd skola. Jag ska ju ta mitt amerikanska körkort nästa vecka är det tänkt, om det finns plats för mig. Lite pirrigt är det! Speciellt som jag inte är jättevan att köra på amerikanska vägar än, och dessutom har jag problem med att parkera minivanen som är som en buss. Men det ska nog lösa sig.

Nu måste jag sova. 10:50 imorgon bitti kommer Carla och hämtar mig..vi ska spela match i Alexandria mot Motorcades (eller nåt) Vinna vinna, mål, mål





- You just coulden't wait for me -

Dag 89 - 276 dagar kvar

Åh vilken bra kväll!

Igår frågade Ida ifall jag ville följs med och kolla in A camp downtown...och självklart ville jag ju det. Kommer ju missa dem i Sverige i sommar så vad passar bättre än att se dem i DC i vår? Precis! Så direkt efter jobbet kastade jag mig på bussen och åkte in till downtown. A camp spelade på en mysig liten klubb som heter 9.30...ligger i ett ganska otäckt området men klubben i sig är helt ok! A camp var mycket...tyckte Nina såg lite smal ut bara...men låtarna var bra och stämningen på top. Så fick jag ju även chansen att prata svenska. Enda nackdelen va att bartendern inte kunde göra mojito...så jag fick nöja mig med en "söt blanding" :S...inget att rekommendera...men det funka.

Köpte med mig en T-shirt hem till en speciell person som jag vet gillar bandet...blir en liten överasskning på posten



Så här ser T-shirten ut iaf. Hoppas du gillar den! Försökte dessutom få den signerad men var tvungen att springa tillbaka till mentron. Nu vet jag dessutom att Taxi bara kostar 10 dollar hem till mig...mycket bra att veta!

Nu ska jag sova..Puss




- Halo -

Dag 88 - 277 dagar kvar

Kan inte få nog av All American rejects...går runt och sjunger...hope it gives you hell..lalalala hela dagarna.

Kom precis hem från en löprunda..puh..detta var klart den jobbigaste hittils. Jag tror jag sprang mycket snabbare den här gången än förut...coh alltid går det fortare hem än dit..men det är ju som bra. Måste dock bli bättre på att stretcha...herregud, blir mina muskler mycket kortare så kommer mina ben också bli det.

Annars har dagen varit som den brukar, jobbat jobbat jobbat. Tog barnen till en bokaffär i Bethesda idag...skulle testa om jag kunde ta med all tre ut..och ja det kan jag! Det här va andra grejjer än poolen kan jag lova :) Så himla mysigt att läsa böcker för de små liven.

Nu ska jag hugga in i min hostmums pasta (hon är grym på såser)



Okej ser nu när bilden är upplagd att det här bara ser äckligt ut, men jag lovar..det är gott!

Så nu ska jag bara mysa hela kvällen innan jag somnar. Sov gott mina söta vänner.




- A true story -

Dag 87 - 278 dagar kvar

Åh idag känner jag mig otroligt ensam....jag saknar mina vänner hemma i sverige, min familj och framför allt mitt hjärta. Jag saknar verkligen att prata svenska också, alla jag känner här pratar bara engelska så ibland tror jag att jag glömt bort hur man pratar svenska...det blir ju lätt så när man bara umgås med spansktalande flickor (och ryska, men henne förstår jag ju inte heller så hon skulle ju lika gärna kunna prata spanska). Funderar på att ta en spanska kurs på college...inte bara för att kunna kommunicera med mina vänner (för ska vi vara realistiska så kommer jag inte lära mig så bra spanska) utan för att jag alltid varit dålig språk och måste bevisa för mig själv att min tyskalärare hade fel..jag ska nog visa henne att det var tyskans fel och inte mitt att jag aldrig lärde mig språket!

Jag vet att många är nyfikna på hur mina söta barn ser ut, men tyvärr får jag inte visa bilder på dem offentligt. Så de enda som fått se barnen är mina föräldrar, min syster och Andreas - de var dem enda som vart godkända av familjen...känn er hedrade! Till er andra kan jag bara säga att dem är fruktansvärt söta.





- Is this what i feels to really miss someone? -

Dag 86 - 279 dagar kvar

Åh herregud en sådan dag...tack gode gud för glass och TV!

Idag var inte en av mina bättre dagar! På morgonen var jag helt övertygad om att jag kunde ta med alla tre barnen till poolen helt själv (i vanliga fall är vi 2 vuxna eller så går jag bara med flickan)...var lika övertygad i ungefär en timme vid poolen..flickan va jätteduktig och pojkarna lekte snällt. Efter det var jag inte lika övertygad längre när en pojkarna hade välling fulla sig och flickan och den andra pojken grät ikapp...då tyckte jag att det var dags att gå hem.
   Eftersom det är memorial day idag så jobbade varken mamman eller pappan i huset, så jag trodde att dem skulle vara hemma hela dagen och valde därför att inte ta med nyckel! Mycket dåligt val. Det var nämligen ingen hemma när jag kom hem så vi var utelåsta...precis vid den tiden då flickan skall äta lunch och pojkarna ska sova lunch (och även flickan lite senare) tur man är utbildad pedagog och kan hantera krissituationer, en snäll granne gav flickan lunch och som av ett mirakel lyckades alla tre barnen somna i vagnen...men de va inte lätt. En till sådan här dag och jag åker hem igen....

Så nu ska jag och Ben & jerry Americon Dream teambuilda framför TV:n




- There's a thousand words that I could say, but what different does it make? -

Dag 85 - 280 dagar kvar!

Vilken helg...helt helt underbar

Varför ska dagarna gå så fort när man är ledig och har roligt?
Igår besökte vi en liten mysig spansk klubb som jag glömt bort namnet på och om jag visste namnet så skulle jag ändå inte kunna stava det. Vi drack Mojitos och dansade reggaton...har ingen aning om hur det stavas..men ja ni fattar. Jag kunde inte låtarna och brukar ha svårt att gilla låtar där jag inte fattar texten...men stämningen va så bra igår att det inte gjorde något. Och eftersom de va en salsaklubb och jag dansa nåt helt annat så var jag klubbens sämsta dansare...det roligatde va när R:kellys låt brun it up va igång och jag stod och dansa typ Rnb och alla stod och undra va jag syssla med eftersom de dansa nåt helt annat...haha. Eftersom jag va alldeles för på lyset för att visa mig för min hostfamily igår natt så spenderade jag natten på Evas golv...min rygg tackar mig inte för det!

Idag var det picnic som gällde...tills det börja regna. Så himla typiskt, jag och Eva slavade i köket hela långa dagen..gjorde quesadillas och blåbärspaj...japp Mexico möter sverige i en underbar blandning...som sedan fick möta Ryssland i form av Dashas mystiska ravioli. Men roligt va det....vi hade sällskap av en söt liten ekorre också.

Nu ska jag och mina popcorn titta film och sen sova innan morgondagen.







- Blame it on me -


Dag 84 - 281 dagar kvar!

Japp då var det avklarat...

Nu - PARTY!!

Dag 83 - 282 dagar kvar

Happily never after, that's just aint for me. Cause finaly I know I deserve better, after all. I won't let another teardrop fall. I'm done!

Idag har det varit en sjukt varm dag..puh...jag ser faktiskt mer och mer ut som en kräfta för varje dag som går. Rädslan att den röda färgen ska bli permanent är större än ni tror! Jag spenderade dagen i parken i skuggan...mina små pojkar gillar inte solen och det passar mig utmärkt. I morgon blir det poolen med flickan...hon ska bada och jag ska ta på mig massa solskydd och försöka få lite brun färg...hoppas, hoppas, hoppas.

Ikväll blir det biokväll med Laura och Eva. Vi ska hyra Bridewars och äta en himla massa onyttigheter..typ frusen mat och massa junkfood...och toppa med glass, godis, cheetoz och chips!







- Take it all, or leave me alone, I don't want your games -

Dag 82 - 283 dagar kvar

Fan också...nu sitter jag här och tittar på stolthet och fördom om gråter floder...jag vill också leva i en film där nån gör allt för att vara med mig.








- You did this! -

Dag 81 - 284 dagar kvar

Visst är det konstigt ibland hur man kan komma att tänka på personer som man egentligen annars inte tänker så mycket på...kompisar man hade för länge sen men som inte riktigt finns kvar på samma sätt. Tur att man inte är så gammal att det är försent...tänk att komma på det på ålderdomshemmet...haha! Men ja, jag satt och tänkte på dem jag umgicks med på högstadiet...inte en enda av dem har jag kontakt med längre (om man inte räknar med facebook) det är lite tråkigt. Och en annan kompis från gymnasiet...hon har skaffat barn, och jag visste inte om det! Vi prata ju om allt förut och nu händer det här och jag vet ingenting...skumt!

Men jag kännermig väldigt lyckligt lottad som har så bra vänner nära mig just nu, och jag lovar att jag i alla fall aldrig ska glömma bort er! Det spelar ingen roll att jag bor typ en miljard mil ifrån er.

Så ja idag har jag lärt mig laga bebismat från scratch...inte så roligt som det låter när det rinner grönsaks puré i hela köket. Ja Maria vet uppenbarligen inte hur man hanterar en mixer utan att det svämmar över. Barnen skrek och jag hade mat hela mig...underbar dag! Tackar gudarna för duschar och pappor som kommer hem och tar hand om barnen. Det här betyder att jag aldrig kommer skaffa egna barn!





- Is this how it feels to really hurt? -

Dag 80 - 285 dagar kvar

Ingenting blir som man tänkt sig...det är som i sången...så hamnar man på någe vis lik förbannat i huddiksvall...

Ja idag ja, ingenting spännande hände egentligen...att jobba till 7 varje dag suger! Det betyder att man inte har tid att göra något på kvällarna. Men ja, jag provade en "happy Hippo" och nej det är inte lika uppfriskande som det låter...det är en choklad flodhäst som flickan bjöd på. Med mina veckodagar skulle man kunna säga att jag redan är en mamma..tack gode gud för helgerna och galna spansktalande brudar.

Lika bra att gå lägga sig igen då och hoppas på att morgondagen bjuder på nåt spännande...kanske möter jag Ne-yo imorgon och han friar till mig. Ja, det kan hända!





- Gammal kärlek rostar aldrig -

Dag 79 - 286 dagar kvar

Ojojoj vad dagarna springer iväg...snart har jag varit här i 3 månader, vilket betyder en fjärdedel av mitt år här. Kan ju förlänga om jag vill men det är ju inte särskilt troligt.

Är för övrigt och den hemskaste människan i världen! Här går världens underbaraste pojke och köper två jättefina snöglober till mig..en från Rom och en från Prag. Och vad gör jag? Jo jag låter flickan titta på den lilla snögloben och naturligtvis så tappar hon den i golvet och det går sönder! Nu måste jag ju åka till Prag och köpa en ny! Livet suger ibland...

Var säsongsfinalen av OTH igår också...en ganska lame säsongsfinal om man jämför med Greys som va förra veckan. Jag tittar inte ens på Gerys Anatomy men naturligtvis så råkade jag knäppa igång teven när det var säsongsfinalen och nu väntar jag med spänning på nästa säsong!







- Oh I wish it was your eyes I was looking in to -








Dag 78 - 287 dagar kvar

Underbar dag i Chintown.

Vi besökte Madame Tussau (hoppas det stavas så) och jag bara måste lägga upp lite bilde därifrån, jag Eva och Laura hade hur roligt som helst.



Jag hitta en ny pojkvän...



Försökte göra bunnyear på Bush men va för kort...



Höll tal med Martin Luther King...



Blev knockad av Muhammed Ali



Börja gråta inför han som grunda FBI...



Chilla med herr och fru Kennedy



Tog tag i Bill Clinton rumpa...



Försökte desperat få Michelle att lämna Obama...men kvinnan vägra...



 Prova på hur det kändes av Monica Lewinsky



Flörta lite med The rock...



Flörta desto mer med Johnny Depp



Försökte va vacker med Brangelina...gick sådär...



Dansa loss med Beyoncé...



Pussades med George Cloney



Försökte ragga på en basketstjärna...men han tyckte jag va för kort...



Tränade på mina topmodel poser med Tyra



och blev tillslut intervjuad av Oprah

Puh, var en jobbig dag bland alla kändisar måste jag säga...turligt nog hade dem Jelly Beans i shoppen på vägen ut så man fick förnya energin.

Efter museét gick vi och såg änglar och demoner på bio, en ganska bra film..är lite besviken eftersom det tagit bort en massa från boken. Men ja, det funkar...en film man borde se i alla fall.

Nu ska jag sova.

Natti natti




- Why can't you see what you are doing to me? -

Dag 77 - 288 dagar kvar

Shopping, shopping...

Gode gud, nu har jag bränt penningan så det räcker för ett tag. Åkte in till Montgomery Mall idag på eftermiddagen och jag och affärer med snygga kläder går verkligen inte ihop...spenderade alldeles för mycket pengar. Men jag fick ju en massa snygga kläder för det! Är speciellt nöjd med mina två nya jeansshorts som jag köpte på American eagel outfit..de är supernsygga. Nu ska jag bara skaffa snygga ben så jag kan använda dem också...såna här gånger man vill ha långa smala ben al'a Mischa Barton. Hittade mini converse till flickan också, men de fanns inte i hennes storlek så jag ska itta lite mer imorgon....

Annars har det varit en ganska lugn dag, barnen är sjuka så jag får vara hemma hela dagarna (3 dagar nu!) och tiden går så långsamt då...tur att Pippi Långstrump finns!

Nu ska jag poppa popcorn och titta på Just like heaven....och gråta över att jag inte får nån närhet eller fysisk kontakt med andra könet just nu.




- I know that I got issues, but you really messed up to -

Dag 76 - 289 dagar kvar

Kvällen spenderas som den bordes...
Jag, Mike och Ingrid åkte till Cheescake factory och åt middag..mmm hamburgare, gott sällskap och några moijtos...det precis så en lördagskväll ska se ut.

Synd bara att jag börjar jobba 8.30 imorgon...plus fotbollsmatch på det och sen hel eftermiddag i Montgomery mall..let's go to the mall!!

Nu..sova igen!





- Why don't you do something about it? -

Dag 75 - 290 dagar kvar

Ringde Montgomery college idag igen, ringde ju dit igår för att ändra dagen då jag ska göra mitt engelska test. Jag ska göra testet den 6:e juni och det betyder att det är för sent för att jag ska kunna börja läsa kurser i Maj. Så jag ringde till college igår och försökte ändra dit till 18:e Maj men fick till svar att den tiden var avsedd endast för speciella studenter. Jaha, och hur blir ma speciell då? Killen i telefonen prata ju knappt engelska heller så jag förstod inte vad han sa. Iaf så ringde jag idag igen och bad att få prata med hans chef...eller ja nån som kunde prata engelska...kom fram till en kvinna som sa att den tiden tyvärr va fullbokad. Eftersom testet görs via dator så finns endast vissa platser. JAHA KUNDE INTE SAGT DET PÅ EN GÅNG DÅ? Hur kan man få fullbokoad till endast för speciella studenter?
Så nu måste jag vänta tills Juli med att läsa...och då kommer Andreas i Augusti och vi ska resa en vecka, vilket betyder att jag misar typ 3 lektioner vilket betyder att jag kommer bli kuggad! AHHHHH...

Nu är det tydligen Greys på TV...hmmm...har missat 100 avsnitt av det MINST! Men ja får väll börja titta igen...är ju tydligen säsongsfinal eller något idag.




- You're the closest thing to perfection I've ever seen -

Dag 74 - 291 dagar kvar!







"What makes you different, makes you beautiful to me"

Dag 73 - 292 dagar kvar

Äntligen!

Idag lyckades jag röra på döfläsket och ta mig ut på en ca 60 min lång joggingrunda...med andan i halsen så kan jag erkänna att det var välsigt skönt. Har ju försökt mig på att jogga på morgonen också, men får som helt enkelt inse att om jag ska jogga får det bli på kvällen. Jag ska dock prova med att försöka ta mig ut på en promenad på morgonen...en sisådär minst 20 min..de borde jag ju orka. Men ni vet ju hur det är när klockan ringer...allt utom att sova är sjukt jobbigt.

Annars har inget roligt hänt idag, har haft playdates med mina crazy nannys...dem är så sjukr roliga..som tonåringar. Idag var det heta samtalsämnet en av damerna som tydligen pratat skit om en annan va nannysarna bakom ryggen på dem. Inte bra inte bra...så nu kör vi utfrysningsmetoden mot den nannyn. Och här trodde jag att jag inte skulle få träna på mina högsadielärar färdigheter!

Sen är jag väldigt glad för världens bästa Andreas kommer hit i augusti och stannar hela två! veckor. Jag längtar redan, det kommer bli så bra!





- If you choose me I will choose you, until then I choose him! -

Dag 72 - 293 dagar kvar

Det var denna dag det...

Just nu vill jag bara att det ska bli helg igen! Hmm..just ja...det är ju bara måndag än så länge...fasiken!

Förgyllde kvällen med Hockey..skulle tränat..men ja, det gick ju som de gick.





- I'm way to cool for you boy -

Dag 71 - 294 dagar kvar

Oj..det va ju nästan som att man svimma när man såg dig...fast bara nästan!

Idag var en underbar dag!
Jag, Mike och Ingrid var på zoo. Ingrid ringde en mycket trött Maria kl 9 imorse och sa att jag skulle va klar om en timme...lättare sagt än gjort, men det gick. Vi åkte in till Zoo och det var en sådan bra dag för besöket, solen sken och vinden blåste härligt. Otruligt nog hade jag valt en klänning idag och det var lite för blåsigt för att det skulle vara bekvämt...klänningen har nämligen en förmåga att blåsa upp. Antar att fler än en person på zoo såg min trosor idag :S

Vi mötte upp Laura och Eva i DC och sedan shoppade vi loss på H&M, har tyvärr bara hittat den affären på ett enda ställe här i DC så varje gång jag går in i affären så shoppar jag alltid en massa basic stuff. Idag blev det  t-shirts, flipflops, ankelsockor och hårspännen. Hittade ett par jeanshorts också, men jag köpte dem inte...ska kolla på några fler innan jag bestämmer mig.

Sist så åkte vi till Adams Morgan och åt på en underbar restaurang. Indisk mat...Naan bröd! Det bästa jag ätit på länge.

Nu måste jag sova, upp tidigt och jobba imorgon. De lediga dagarna är alldeles för få!

Natti natii!


Var jag inte en söt pandabjörn?



Pippis apa och en väldigt äcklig och skrämmande alligator, jag drömmer fortfarande mardrmmar om att en alligator ska döda mig så det var inte en höjdare att se dem idag!



Timon och söta sköldpaddor som hade simuppvisning



En skrämmande sköldpadda som anatagligen inte gillade att vara instängd i bur och kanske de största sköldpaddor jag sett i hela mitt liv! Var typ större än mig.



Ingrid och Mike vid restaurangen



Laura och Eva vid restaurangen



Lilla jag =)


- Nothing you can say, can make me love you less -

Dag 70 - 295 dagar kvar

Så, idag besökte jag en blomsterträdgård. Eller ja, en bakgård i ett hus i Georgetown. Min hostmum va bjuden på ett headhunter event och jag följde med för att ta hand om barnen. Jag trodde att detta skulle vara en gansk tråkig tillställning..vilket det va också egentligen. En massa socitets kvinnor i övre medelåldern som diskuterade vilken färg på blommar som va mest inne i år. De kom fram till gul om nån undrar. Men maten va helt gudomlig...jag har aldrig ätit så gott smörgåsbord i hela mitt liv. Helt underbar.








Skulle spelat fotbollsmatch idag också, men i detta landet så ställer dem tydligen in matcher om det regnar. Väldigt dålig regel om du frågar mig.



- OoopI did it again -

Dag 69 - 296 dagar kvar

Helvete Helvete Helvete...hur kunde jag göra det där? Nu finns det inget kvar, fan...det funkar inte.

Så idag har jag varit på Bio med Eva. Jag var till Rockville denna gång eftersom de har större bio och mer filmer att välja mellan. Vi valde att se Obsess...jag vet inte om den kommit till sverige än, men om eller när den gör det så borde ni gå och se den. Handlar om en man som är gift (med Beyonce) och har barn och jobbar på ett stort företag. Hans assistent blir sjuk och en vikarie kommer in (naturligtvis snygg kvinna). Hon blir besatt av honom och det hela blir till en ganska kuslig film, men bra. Uppskattade särskilt catfajten mellan beyonce och den "bleka" tjejen.
   På Bion fick jag åter bkli påmind av hur stort allt litet är i detta land. Jag beställde en liten dricka och en liten popcorn, båda större än den största man kan hitta i Sverige. Jag känner mig liten i det här stora landet.

Imorgon blir det fieldtrip till blomsterträdgården, förhoppningsvis får jag med mig några fina bilder hem.

Nu - sova.



- Hur långt får man trycka en människa innan det gått för långt? -

Dag 67 - 298 dagar kvar

Jaha, då har man blivit ett caps fan :D
Min hostdad är ett riktigt sportfreak, vilket jag gillar väldigt mycket eftersom det betyder att det vi tittar på mycket sport på Teven. Hans favoritsport är fotboll och speciellt Liverpool, efter att ha levt med en person som tyckte alldeles för mycket om det laget så har jag inte så mycket övers för liverpool fans...så den engelska fotbollen får han kolla på ifred. Men efter att Liverpool åkte ur Champions league så är det hockey och Stanley Cup play offs som gäller....jag har aldrig varit mycket för NHL men nu diggar jag Washington Capitals för heeela slanten...woot woot. Jag ska googla Nicklas Bäckström och ta reda på vilka klubbar han går på...kanske att man kommer hem gift med en hockey spelare....åh hoppas hoppas hoppas.

Har hämtat ansökningspapperen från Montgomery College också...nu jäklar ska här studeras. Jag har sett en massa roliga kurser redan...kanske man ska ta och börja med balett för nybörjare? Vaddå för tjock, vad pratar ni förs skit? Jaja får väll ta en kurs i simmning då istället.




- You're crazy -

Dag 66 - 299 dagar kvar

Så ja..nu är det till dig

" Jag älskar dig "



Dag 65 - 300 dagar kvar!

Herrejäklar - nu är det 300 dagar kvar, känns iofs som en evighet!

Beroendet av The Hills bara ökar..herregud hur ska det här sluta? Kommer jag börja läsa Kenzas och Kissies Blogg också eller kolla vad Mary Kate and Ashley har på sig och härma? Det här är inte bra, de är ju meningen att jag ska bli vuxnare och inte omognare...herregud (det behövs igen).

Idag var en bra dag, åkte till Potomac Pizza kl 6 (ja efter att jag slutat jobba..är jag världens bästa aupair ever eller vad?) för att möta en massa andra au-pairer och skänka pengar till bättre behövande. Det roliga är att man köper pizza och så går pengarna till typ barnen i Afrika...så det är lite konstigt att man själv bygger på vågen för att hjälpa dem som inte ens existerar på vågen...hmm.

Har också insett att Contry är musiken som rockar! Herregud...Carrie Underwood och alla deppiga medelålers gubbar vart har ni varit hela mitt liv? Varje gång jag kör bil så hittar jag nya favoriter på Country music radio kanalen.

Har dessutom bestämt mig för att nu får de va nog...om du inte orkar så orkar inte jag heller! Kämpa för nåt i ditt liv någongång snälla!



- Is it over yet? -

Dag 64 - 301 dagar kvar

YES!..å så mål på det tack!

Idag var det en sådan där dag som man behöver när man jobbar 6 dagar i veckan och vaknar 6 på morgonen av gråtande bebisar.
Eva, Laura, jag och den nya ryska flickan (som kom för 2 veckor sen) åkte in till Rockville Pike och skulle äta brunch på Ihope. Tyvärr kan jag konstatera att jag inte tycker om double blueberry pancakes med super mycket grädde som topping. Jag vet inte varför blåbären inte smakar som de gör i Sverige, men gott smakar dem inte så mycket vet jag i alla fall. Men det var bra sällskap så det där med maten gjorde inte så mycket.

Efter detta så åkte jag med Dani och Julie från mitt fotbollslag och såg Washintgon Freedom spela mot Saint Louis. Och det var en eller två svenskar på plan vilket var roligt. Go Sara Larsson! Tråkigt nog regna det hela kvällen men det gjorde inte så mycket eftersom jag fick chansen att träffa Mia Hamm...cooligt värre!!. Det var en bra match och den sluta 3-3.

Nu ska jag ta en dusch, poppa popcorn och sakna min underbara pojke. Jag önskar dina varma armar kunde värma mig nu! Jag saknar dig min sötnos!

Avslutar med en (inte så bra) Fotbolls pic!





- Your chance has come and gone -

Dag 63 - 302 dagar kvar

Ojoj, nu har jag skippat 2 hela dagar...woops!

Guud vad trött jag blir på vissa personer ibland...jag vill bara skrika åt dem att någon gång växa upp och vara normal. Och det sjuka är att jag inte ens kan peka på varför jag är irriterad på dig, du är bara så sjukt irritersam och jobbig hela tiden.
Fast föressten, det är ju antagligen jag som är ett pucko och bryr mig, kanske ska sluta med det och se vad som händer.

Igår var en intressant dag, skulle köpa lite alkohol till festen som jag ska på idag och trodde att det skulle funka med mitt svenska ID..men icke! Fick gå med svansen mellan benen ut från affären utan sprit eftersom de tydligen bara tar emot pass och internationella körkort...och hur i hela världen skulle jag kunna förfalska ett svensk körkort? Det är ju typ omöjligt, och dessutom det intenationella körkortet är bra en pappersbit så det är en piece of cake att förfalska...men men jag ska göra ett nytt försök idag och ta med mig passet för säkerhetsskull.



- Here I am once again, I'm torn in to pieces by you -

RSS 2.0