Dag 310 - 55 dagar kvar

Imorgon bär det av till NYC! Jag ska fira nyår antingen i Trump Tower eller Times Square...Jennifer Lopez eller rika knösar..åhh valet är sketasvårt.

Idag har inget hänt, jag var hos Elin på playdate och sen hemma hela kvällen. Lekte Gourmekock och gjorde mat till hela familjen, det vart faktiskt väldigt gott.

Nu ska jag sova...


Dag 309 - 56 dagar kvar

Kom precis hem från mallet..woohoo Ida och Åsa är hemma igen! Och som tur var hitta jag ett väldigt snyggt linne som jag ska ha på nyår..men det är lite genomskinligt så jag måste försöka rota fram ett linne att ha under. Här ska det inte visas nån mage eller kärlekshantag. Köpte en kjol också, som va trasig..men ja jag fick ju iaf 65 cents rabbat Hu?

Jga glömde ju säga att jag va på football igår,Redskins som mötte Dallas! Jag och Soren åkte dit och häftig värre var det. Trafiken dit va inte så häftig, men storleken på grabbarna som spelar ojoj. Fick med mig hen tröja hem också. Ska bara se en NBA match så har jag sett allt =)
I pausen spelade ett band och så var det cheerleader som hade uppträdande..men ja, jag ville ju se riktiga cheerleaders men det verkar jag inte få.

 

 

 

 

- you -


Dag 308- 57 dagar kvar

Efter att ha legat i koma i tre dagar så har jag nu återuppstått. Och man skulle kunna tro att koman berott på julmaten med eftersom den uteblev så vart det sjukdomen som fick ta det jobbet.

Och det senaste är att en av tvillinagarna lekt med min dator och det resulterade i att vissa knappar vägrar fungera. Men ja, livet går vidare. Hade en mysig julafton..jobbade som vanligt hela julhelgen men ja,man får göra det mysigt ändå. Vi hade en massa männsikor här på middag på julafton och det är väll trevligt. På juldagen gick jag på bio med Elin och Linda såklart efter jag jobbat. Igår var det middag på Cheescake factory, gott som vanligt. Så ja, en ganska lugn julhelg med mycket jobb och sen mys med mina flickor. (usch nu låter jag precis som dem där andra...)

Mina julklappar, har vart snäll i år :) Speciellt gullig är tavlan som barnens mormor broderat till mig.

 

Skjortan som min syster gav mig.

 

- I don't believe you -


Dag 304 - 61 dagar kvar

Det är julafton imorgon! Och jag har gjort det mysigt, har lagt fram 2 julklappar vid mitt sängbord så jag kan öppna dem imorgon bitti, precis som när jag va liten. Jag älskar att mamma och pappa fortfarande ger mig en massa julklappar..jag älskar presenter och kommer alltid gör det. Tack mamma! Tack pappa! Tack älskade syster!

Idag har det varit mycke, inget jag vill skriva ut men jag kan ju säga som så att om detta var min första vecka så hade jag blivit utbytt nu. Men det har varit mysigt också, vi har julpysslat och dansat till musik.

Nu ska jag sova, så kommer tomten snart!



- Merry christmas -




Dag 302 - 63 dagar kvar


Finns inte så mycket att säga..
mina lovikavantar är borta...
jorden har gått under...

Dag 301 - 64 dagar kvar

Ännu en snowday går mot sitt slut. Synd bara att de enda jag får gulla med vid brasan är mina barn (alltså dem är ju söta men en kille i min egen ålder vore mysigare).

Idag har jag gjort absolut ingenting, bara suttit vid datan, framför teven, läst bok och bara tagit det lugnt. Var en sväng förbi Linda också och hennes hostparents fest. Drog efter nån timme då hennes hostdads vänner trodde han serverade sprit till minderåriga, ja de trodde att jag va 15!. Annars måste jag påpeka att det är roligt att man alltid har öppen bar på fester i det här landet, tycker jag vi kan börja med i sverige också.

Ritade ett hjärta i snön åt dig, synd bara att du inte kan se det.

 

- You are so beautiful -


...just because I can...



I have a dream, a dream to fly
And sorry, but I thought you knew
you're just not part of it anymore



Dag 300 -65 dagar kvar

Nu är det nära..och paniken lika så..om bara alla val kunde vara enkla.

Ja, nu är det ju så att vi har snökaos här i DC. Det är helt otorligt, på ett dygn har det kommit mer snö än vad det gör i sverige under en månad..sjukt. Det började igår natt och det har inte avbrott på hela dagen. Jag och barnen har lekt i snön precis hela dagen, och ja..jag var nog den uppskatta det mest! Men det säger jag bara..att köra bil i det här vädret är inte skoj. Jag körde hem från Bethesda igår natt efter att jag och Lina vart där och jag körde 10 miles/hr..det tog typ en timme att komma hem. Sedan parkera jag som en kratta för bilen fastna när jag skulle parkera. Min Hostdad tyckte det var ytterst lustigt att jag från Norrland inte vet hur man gör när bilen fastnar i snön. Jag sa generat att man faktiskt inte kör med sommardäck på vintern i sverige, och då alltså inte har sådana här problem.
Men det var läskigt att köra, bilen sladda hela tiden..huvva.

Gayklubben då, ja inte var det så mycket att hänga i granen...jag är glad att vara hetro i DC om man säger så. Sen fattar jag inte varför man ska se ut som kille när man är lesbisk. Är inte det hela grejjen att tjejer gillar tjejer för att de ser ut som tjejer??!!

Idag har jag som sagt varit insnöad efter absolut ingenting fungerar när det är snowday. Vi har lekt ute och sedan julpyntat hela huset.

Lek ute i snön

 

Vår fina väldigt amerikanska gran

 

Nu ska jag tända ljus och fortsätta mysa. Natti natti

 

- She's bringing you down -


Dag 298 - 67 dagar kvar

Är det redan fredag imorgon? Är det redan julafton om en vecka? Starta paniken!!! Ae å så glömde jag mitt Victoria Secret kort hemma också..faen!

Idag har det varit julkönslig på hög nivå. Vi har gjort julapelsiner och julkort. Jag var ledig fyra timmar på förmiddagen och spenderade dem med Linda på mallet, men ja..även om jag kom hem med en ny klänning och en ny skjorta så kom jag inte hem med det jag behövde. Julkappar till andra! Har nog blivit mer självisk under min USA vistelse. På kvällen har jag varit på Aupair möte och haft julklappsutdelning..gav bort tre diadem och fick en Musse T-shirt. Bra byte om du frågar mig...inte så säker på hon med diademet...men fråga om ni vill.

Nä, nu ska jag se klart HIMYM och sen sova. Natti.

 

- Two is not the same -


Dag 297 - 68 dagar kvar

Ännu en onsdag till ända..och ja vad har vi gjort idag? Jo, det var Playdate på morgonen..ni vet den där gruppen där mina grabbar hänger 3 morgonar i veckan. Idag var en ganska lugn dag på playdaten...hälften av gruppen (de äldre) gick iväg på teater och vi andra stannade kvar. Det passade min pojkar bra då de kunde testa sina vingar och kuta runt i rummet utan att lilla Mia hängde efter dem som en hök.
På eftermiddagen så var vi ute, de va svinkallt men jag måste ju visa att jag är norrlänning. Allting började bra, de va glada och aktiva i parken men sen när vi skulle hem så börja alla gråta på en gång eftersom de frös. Att ha tre skrikande barn på samma gång är inte skoj alls om nån undra.

Funderar på hur helgen kommer se ut. Ska med väldigt stor säkerhet gå på julfest hos Linda iaf. Gratis sprit och mat säger man ju inte nej till...woohoo. Sen ska jag nog på Zoo med familjen en kväll..nåt som heter zoolights..mer info kommer senare. Och så var det fredagen..antingen ska jag se The Nutcracker..eller så åker jag till Åsa..åh dess val.

Sedan blir man ju mer än lovligt förvirrad..."borde du veta"...tack för den du mespropp!

 

- Everytime I kiss I see your lips -


Dag 296 - 69 dagar kvar

Åh herregud, vilken frihet..inge mer skola NÅGONSIN! Eh ja förutom att jag ska jobba som lärare när jag kommer tillbaka till sverige..men då får ju jag göra proven istället för att svara på dem. Antar att det är så lärare känner sig när de gör svåra prov för sina elever...pay back is sweet! Tycker synd om mina blivande elever...mohahaha.

Ja iaf, idag har jag bakat pepparkakor hela dagen..precis hela dagen! Första åkte vi till Ida och bakade med hennes barn och Elins barn. Sedan skulle ju såklart flickan också baka när hon kom hem från skolan så då fick vi baka igen. Tur att jag gjorde en stor deg.

Nej, nu måste jag sova. Jobbar ju imorgon igen...som vanligt! Börjar bli lite tröttsamt nu..men jag vet att imorgon bitti när jag ser tvillingarnas leende så kommer de gå att jobba en dag till. Och samma kommer det vara dagen efter det, och dagen efter det...det är ju det som är så underbart.




- Tatoo your name across my heart -

...just because I can...

Iblans får man helt enkelt se saker från den lila sidan...


Dag 295 - 70 dagar kvar

Åh herregud, sjuttio dagar bara? Hur ska jag hinna med allt?

Ni får ursäkta dålig uppdatering, men denna helg minst sagt varit galen. På lördagen jobba jag som vanligt, åkte till ett jättemysigt ställe där pojkarna kan leka med en massa andra barn, och jag kan lugnt sitta på en stol och vara stolt över hur fina pojkar jag har =)
Sedan åkte jag direkt vidare till luciafirande i en kyrka, väldigt mysigt och precis så lucia ska vara. Efter det var det raka vägen in till DC och ambassaden och ännu ett luciatåg. Jag och Ida stannade kvar och minglade lite, hade ju absolut ingenting att göra med att det va öppen bra..neeej då. Sedan efter midnatt lyckades jag till slut få med Ida till Thir edition i Georgetown där de andra fina svenska flickorna väntade. Där dansade vi hela natten och åkte sen hem till Åsa i Laurel och sov där.

På söndagen var det raka vägen till IKEA och ännu ett luciatåg, handlade en massa julsaker och sen åkte vi hem. Då var det raka spåret till fotbollsavslutning. Puh, sen fick jag äntligen komma hem och sova och plugga lite.

Idag har jag haft finals i musiken. Gick bra, min lärare sa att jag nog fick ett A denna gång också. =)

 

 



- If you're happy then I'm happy..even if it breaking my heart -

Dag 292 - 73 dagar kvar

Mozart, din gamel man...kul att du gör mig sällskap in mot natten timme.

Ja, jag sitter med böckerna under näsan och Mozart, Beethoven, Bach, Stravinksy, Schubart och alla andra mysiga gubbar i högtalarna. Det kommer bli en mysig natt inser jag och tänder ett ljus till.
Hur jag ska försöka få in 25 klassiska bitar i huvudet är ju en annan fråga, vi får sova på saken lite senare.

Jag bakade lussebullar igår, mums säger jag och bråk säger min hostmum. Hon kommer hem och smakar på bullarna, nämner nåt om att dem är torra..tar lite smör och ost på bullen och lunkar sedan sin väg. Och vem har smör och ost på lussekatter om jag får fråga? Hette det matlussekatter kanske? Nej, just det!

Imorgon är det lucia igen, hej å hå..ingen rast ingen ro. Och jag har ont i magen!




- It's over -

...just because I can...

No I don’t believe you
When you say don’t come around here no more
I won’t remind you

You said we wouldn’t be apart

No I don’t believe you

When you say you don’t need me anymore
So don’t pretend to
Not love me at all




I want you, I do!
Our passion is untouchble
But I can't pretend that you didn't do the thing you did
I can't uncry all the tears I cried for you
I waited forever for you
Don't hate me for choosing security and not love
Don't blame for me for not wanting to cry anymore
But if you don't love you can't get hurt

...even though I shoulden't...

 

 

 

The truth is that everyone is going to hurt, you just have to decide who is worth the pain


Dag 290 - 75 dagar kvar

Shit vilken kväll. Snacka om att känna sig tjejig! Skulle ju pluggat igår, men ja..det gick sådär..åkte hem till Katya istället och skulle se nyaste Harry Potter filmen. Vi har pratat om det i 6 månader nu hehe. Iaf, när jag kommer dit har Jessias bil fastnat och vi tre tjejer står där som stoooora frågetecken..eh va fan gör man om bilen fastnat i leran? Ja, inte är jag någon att ringa i nödfall...fy fasiken..kan absolut ingenting. Så vi fick snällt vänta till nån stanna och kunde hjälpa oss. Tur att folk här kör med stora truckar!

Annars ar jag mest julpyntat hela dagen..massa fint blev det. Shit det är ju jul snart! AHHH!!!


- it will never work -

Dag 289 - 76 dagar kvar

Alltså allvar..jag suger verkligen på det här med att plugga. Har lyckats plugga exakt 1.5 timme ikväll. Bra va? Kan u kyssa det där självklara A:et farväl. Nej, bättring imorgon.

Tänkte lite på det här med Tiger Woods, förstått att det är en ganska stor nyhet i sverige..och här bryr sig ingen. Hahaha NÄRÅ...skoja bara!!! Fasiken, värsta hysterin är också..speciellt nu när en mystisk kvinna (Elins mamma btw) förts till sjukhus också. Jag hade ju garvat ihjäl mig om det varit en av hans älskarinnor...hur kul hade inte de vart, jag menar när Elin flyttat ut och allt. Sen tänkte jag på, hur går samtalen mellan han och Elin? Hur förklarar man att man legat med 10 olika tjejer och planerat olika träffar? -Eh, jag vet inte..jag är mänsklig. Men jag älskar dig? Yeah right!
Har ju alltid tyckt att Tiger verkar vara en hyvens kille, hoppas ju nånstans fortfarande att allt bara är fejk..ni vet typ en Beckham sak. (eller var det ens fej :S)

Idag har jag varit ute och lekt i snön hela dagen. Ena tvillingen hatar fortfarande sina vinetrkläder men det går lite bättre för varje dag som går. Jag ger mig inte förrän alla barnen här älskar snö och kyla så de kan komma och hälsa på mig =)

Nä, nu ska jag sova!



- start to love -


Dag 288 - 77 dagar kvar

Jaha, så har första dagen på ännu en vecka gått. Och idag kändes det faktiskt skönt att jag ska åka hem snart, jag var så less på alla barnen och bara kände hur jag va sur och grinig på dem. Så ja, det blir nog bättre för dem att de får en roliga aupair fylld med energi igen...precis som jag va i början. Men usch vad jag kommer sakna de små liven, å fy jag kommer typ gråta varje dag i helt år för att jag inte kan krama och puss på dem. Och allt jag kommer miss...nej nu kan jag inte tänk mer på det!

Annars har dagen vart lugn. var på min sista musiklektion. Har bara finals kvar nu nästa måndag så har jag mina 6 credits sen. Puh, ja säga vad man vill men det känns verkligen som att mitt år här är slut snart. Och vad ska jag göra hemma? Finns det jobb?? I värsta fall får jag snylt på Julia...mohaha.

Nej nu måste jag verkligen sova, vanen ska in på service imorgon! Tidigt!

 

- And the winner is... -


Dag 287 - 78 dagar kvar

Åh guud vilken sjukt härlig söndag. Sov till kl 12 och har sen bara segat sen dess, har läst lite, kollat lite TV åkt till Target och annars bara myst (som tydligen är det nya modeordet)med ljus och godis.

Igår var jag, Ida, Linda, Elin och Åsa iväg till Ibiza. Jag vet inte jag, musiken var ganska bra i början men sen gick det fasiken utför. Ett golv spela techno, ett annat salsa och det tredje typ slow RnB. Och ja, jag skulle antagligen kunna uppskatta Rnb golvet om jag inte varit där för att släppa loss och ha roligt. Ja, medan Åsa, Ida ochElin raggade upp ett par killar så sprang jag och Linda mest mellan dansgolven ihop om bra musik. Såklart lyckades Ida och Elin hitta några som var VIP och fixade gratis drinkar åt oss allihopa. Ja, dessa flickor vet hur det ska gå till. Och jag tackar för drinken.

Ne, nu ska jag se lite Brother and Sister och sen sova! Redan måndag igen imorgon.

Mia provar Åsa posen!

 

Elin och Åsa på bussen. Jag, Linda och Elin på klubben och jag och Linda med våra gratisdrinkar.



Elin snodde en killes tröja och "körde hiphop stilen"


- Brokenheart syndrome -

Dag 286 - 79 dagar kvar

Men jävlar vad stressigt...ja jag hinner inte skriva nåt alls! jobba, luciatåg, och så utgång på det! Jag hatar lördagar!!

Dag 285 - 80 dagar kvar

Puh, 12 timmars sömn och 8 timmars arbete senare så lever jag =)

Igår stöp jag i säng l 19, helt ärligt så var 12 timmars sömn preis vad jag behövde. Febern är borta, var uppe i 39 igår och såret börjar läka. Ja, säga vad man vill men sömn är människans bästa medicin helt klart. Fast..såret läker inte lika snabbt som jag vill så om det är inte läkt till måndag så besöker jag nog sjukan ändå. Har ju hittat ett ställe som tar försäkring...wihoo

Nu ska jag iväg på christmas shopping...see ya!

Åh vad jag vill att julstämmningen ska infinna sig..kanske borde passa på att köpa lite julgrejjer nu också.

 

- You love me but you like her-


Dag 283 - 82 dagar kvar

Åh herregud, fan...nu är jag lite orolig. Jag hade ju inte tänkt behöva gå på sjukhuset när jag är i USA. Men ja nu har jag tyvärr ett otäckt sår som vägrar läka, iofs har det bara ått typ 3 dagar men jag har aldrig haft ett sånt öppet sår förut. Är faktiskt riktigt orolig. Som tur är finna Andreas här!

Annars är inte livet så värst bra heller, dras med en förkylning som vägrar bryta ut. Den ligger som på hälften och bara är jobbig. Önskar den kunde bryta ut så jag kan komma över den. Pojkarna är liye griniga och uppskattar inte kylan lika mycket som jag, men annars så..blien går bra iaf! Eller nja föressten, måste in på service...men den rullar iaf.

Nä, nu ska jag sova. Gonatt mina kära

 

- never ever -


Dag 282 - 78 dagar kvar

Lite längre ner i detta inlägg kommer jag lägga in bilder från när mina föräldrar var här. Bara så ni vet...typ

Åh, jag klarar verkligen inte av att vara ensammen! Kanske därför jag inte vart singel på en sisådär 6 år. Andreas åkte hem för exakt 2 dagar sen (snart tre) och jag saknar ihjäl mig...så mycket att jag sitter med hans använda tröja som egentligen borde ligga i tvätten. Jag gör rätt i att åka hem i februari...annars hade det gått galet.

Idag har det varit lite kallt här hemma (i USA) fast nån julstämmning har inte infunnit sig. Kan ju vara för att jag uppskattar kylan i exakt 5 sek innan jag inser hur mycke kläder jag måste klä på pojkarna..så ja förmiddagen gick ut på att jaga pojkarna runt hela huset med vantar och mössa och sen va ute i typ en kvart innan vi va tvugna att gå in igen...och då får man ju jaga dem för att ta av kläderna. Eller hur!

Annars är det lugnt, har tända ljus. Måste köpa en ljusstake.

















- Too good to be true? -




RSS 2.0