Dag 337 - 28 dagar kvar

Fick ett brev idag..läser det om och om igen. Ibland inser man hur riktigt underbara vissa personer är, och hur mysigt det faktiskt är att få riktiga brev och inte email. Jag vill inte läsa om känslor på internet, jag vill läsa om dem på papper. Och jag älskar när personer står för vad dem känner, och kan säga det till mig



- When the heartache is over, I know I won't be missing you -

Dag 336 - 29 dagar kvar

Herregud, nu är det inte många dagar kvar =)

Kom precis hem från Åsa, umgicks lite med henne och hennes "vän"..hehe..ja vi titta på Drumline med han killen som tatuera in Mariah med stora bokstäver på ryggen..Nick tror jag han heter. Iaf, filmen är väldigt bra även fast killen är mindre bra.

Annars har jag jobbat 10 timmar i sträck idag. Jag och pojkarna var i lekgruppen på morgonen och på eftermiddagen hade jag och Caroline playdate med Elin och hennes flickor.

Nä nu måste jag sova..eller ska Greek först och sen sova.

Bild på när jag för första gången åt mussla...de va i torsdags..och jag kommer aldrig göra om det.

 

- I never said I love you..at least not sober -


Dag 335 - 30 dagar kvar

Söndag igen, helgerna går för fort. Men ja, jag tänkte att jag skulle ge en liten resumé av helgen medan det är paus i The notebook (som för övrigt är världens mest sorliga film). He built her a house!!

Fredagen var helt crazy. Det börja med att jag och Linda åke in till D.C och mötte upp en av Lindas gayvänner och hans vänner på värsta najsa resturangen. Jag och Linda kände oss lite malplacerade i våra rutiga skjortor och slitna jeans. Iaf, så blev vi bjudna på sushi och drinkar, Lindas gayvänner känner viktiga personer ;). Sedan åkte vi till Phase 1 som tydligen är värsta coola placet för flator. Jag tyckte att de va mest nakna bröst överallt, men ja Linda sa att de va för att de va slutnight. De visa tom mjukflatporr på TV:n...synd bara att man inte tänder på brudar då.

På lördagen så började jag jobba kl 8...mindre lyckat men iaf. Jag tog med barnen till zoo för att se pandan innan den flyttar. Första gången jag vart där med alla 3 tror jag, och ja...de va minst sagt en utmaning. Men vi kom hem hela och rena iaf. Sedan var det tänkt att jag skulle gå ut men jag var så sjukt trött att jag spenderade kvällen med familjen istället. Somna vid 11 och det va riktigt skönt!

Söndagar har jag vigt åt att hinna med allt som jag inte har hunnit med detta år. Idag skulle de va National museum of american history och arlington cemetarys tur..men ja, museumet hann jag med men sen blev det pentagon city istället..och lite födelsedags shopping till syster.

Rarrghh..an Tiger!

Vart så himla kär i dem här dvärgåsnorna så jag funderar på att köpa hem än. Verkar vara sjukt lugna djur också..rörde sig inte allt för mycke.

Mina sötnötar till barn checkar in aporna på zoo

En liten bild från min washington tur.


Nu ska gråta vidare och fundera på varför jag aldrig fått ett hus av en kille än!


- Tell me about the letters-

Dag 334 - 31 dagar kvar

Idag är det lördag och jag sitter hemma! Haha, ja slutnight på gaybaren igår var fan för mycke alltså, det kombinerat med lite sömn och sen en hel dag på zoo gör att maria och Ben and Jerry tillbringar kvällen ihop.

hörs imorrn.


Dag 333 - 32 dagar kvar

Fredag igen då, usch vad veckorna springer fram. Men ja, denna helg är det mycket som står på schemat. Ikväll blir det utgång med de svenska tjejerna i DC, imorgon jobb och sedan Arlington cemetary på eftermiddagen på kvällen får jag se vad som händer. På söndag ska jag in till DC igen och besöka amerikanska historiska museet och poträtt museet, och köpa med lite souvenirer hem. Jag hoppas ju på en tidig kväll i säng på söndagen men mina svenska brudar brukar gilla bio så vi får se =)

Full rulle och allt ska hinnas med. Puh, tur att jag gör saker så jag slipper shoppa iaf, har ingen plats för nånting av vad jag vill ha med. Får göra tre högar sen när jag ska packa, en "måste" hög, en "kanske" och en "om det finns plats".

Nä nu måste jag göra iordning mig. See yah

En bild från föraa helgen på Third! Yeah!

 

- I don't wanna wake up from you -


Dag 331 - 34 dagar kvar

Kom precis hem från middag på Cheesecakefactory med Linda och Katrine...ja pasta än en gång..måste våga ta nåt annat nån gång, har ju inte så många fler chanser på mig.

Idag var det en ganska lugn dag. Jag hade bara ena tvillingen med mig till Playgroupen vilket var rena semestern. Håller lite halvt tummarna för att jag bara får en krabat när det blir dax. Sedan på eftermiddagen åkte jag med ungarna till Katrine på playdate. Underbart med familjer som har plastsaker som låter och snurrar, de älskar min barn.

Imorgon ska jag träffar Ida på morgonen och sen får jag se vad eftermiddagen bjuder på.

Lägger upp en bild på min nya supertuffa snowboardjoacka...jag vet att kvalitén är dåig och att prislappen sitter kvar..men ja, det är sån jag är =)


- I will always be in your way -

Dag 330 - 35 dagar kvar

Inspg precis att jag glömt en 3:a på förra dagens nedräkning, haha ja det va ju ett tag sen de va dag 29 i det här landet. Shit va allt va nytt då..och shit va mycket jag har hunnit med sen dess. Platser man besökt, människor man träffat, kläder man shoppat ja ni get the picture. Herregud att jag ska snart ska hem igen!

Man måste ju iaf älska posten i detta land, Klickade hem jackn för 2 dagar sen och idag så stod den utanför dörren. I ett väldigt icke effektivt land måste jag säga att posten imponerar.

Nu ska jag kolla vänner och äta glass. Träningen? Äsch..finns ju så många flera nyår att hålla nyårslöften till. Jag är bara 24 år!





- one love -

Dag 29 - 36 dagar kvar

Sitter just nu med flickan i knät..hur ska jag kunna lämna henne? Nä, jag vill inte ens tänka på det..om jag förtränger det länge nog så kommer det kanske inte ske? Eller?

Idag har det varit en bra dag, var som tvungen att vila upp mig efter helgen så jag har bara slöat framför datorn och teven ikväll. Har dock ett problem, både One tree Hill och HIMYM går kl 20.00 ikväll..ååhh jag vet inte vilket jag ska se. Just ja, klickade hem värsta awesom jackan igår från Burton.com

Det kommer bli så bra :)

Annars har väll inte så mycke hänt, jag blir galen på mon hostmum..jag saknar ett par armar att krypa in i, jag vill börja gråta för jag vill inte åka hem och samtidigt vill jag att flyget hem ska gå nu!

 

 

- Youre still the one I turn to -


Dag 27 - 38 dagar kvar

Eh ja alltså, jag skriver idag fast de va igår så kommer det mer sen ikväll..elle ja ni fattar!

Jag tror att bloggen får ta lite stryk eftersom jag ska hem snart, jag menar...jag ska ju hinna med så mycke nu och kommer hem så sent på kvällarna och ja ni vet!! Iaf, i torddags va det aupair möte..vi åke skrillor..inte mycke mer hände. På fredagen var det myskväll hemme hos Åsa, gjorde mig ovän med Katya genom att åka dit men det fixa vi genom att danska häcken av oss inatt. Det är mycke som ska hinnas med nu innan man far hem...Philadelphia nån??
Hockey, basket, fjällen, DC...ja alla vill ha en bit av mig..och vem är jag att tacka nej??

En lite halvrolig bild på mig och Katya från igår. Vi hamna på Third edition och det var sjuk roligt med sjukt bra musik. Såg för övrigt den absolut snyggaste killen jag nånsin sett!!!

 

- Someone like me -


Dag 324 - 41 dagar kvar

Oj, vad jag gillar spotify :)...en hel värld med låtar som Mia inte visste fanns förut. Får hoppas att familjen har överseende mitt poppande.

Idag har barnen varit sjuka..vilket alltså betyder att alla stannar hemma och springer runt som galningar och gör livet surt för mig. Jag fattar inte varför barn inte kan sova som vuxna när de är sjuka..skulle ju göra mitt jobba en aaaaning lättare. Just ja, skar typ av mig halva tummen idag också...varför ska min hostdad slipa knivarna för? Ytters onödigt om du frågar mig.

Håller på att planera helgen nu. Katya fyller år, men känner för att dansa. Ja valen är svåra även i I-land ska jag tala om.

 

 

 

- It's not that I don't like you I'm just kinda busy -

 


Dag 322 - 43 dagar kvar

Måndag är här igen,  urk..jag hatar måndagsmorrnar...alldeles för stressigt för min lilla mage. Iaf, igår träffa vi en eny Dansk tjej, väldigt trevlig och lyckligtvis över 21. Min LCC ringde mig för att jag personligen skulle ta kontakt med denna nya danska tjej...om det var för att jag är en så trevlig prick? Ha låt er inte luras..det var endast för att det kommer bo en dansk tjej som aupair här efter mig. Och eftersom min LCC är dansk så vill hon att de danska tjejerna ska hitta varann på en gång. Alltså Jag får bli kompis med henne så att den nya kan träffa henne på en gång =).

Iaf, jag såg Leap Year igår. Mycket charmig och rolig film, med underbara Amy i huvudrollen. Vi gillar rödhåriga. Och guud vad jag vill leva i en film, ni vet..vara så där barnsligt lycklig och kär och bo på Irland?

Idag hände inte så mycke, har kikat på hur jag ska kunna skicka hem saker...sjukt dyrt men annars bra. Jag får nog slänga en del kläder i annat fall. Usch vad det närmar sig nu!

Snart hemma i mitt vinterland =)

 

- Maybe baby I'm a heartbreaker -


Dag 321 - 44 dagar kvar

Åh hej och hå..jag har världens värk i benen idag. Jag och Elin bestämde oss nämligen för att åka skridskor igår..eh ja..Julia vet ju iaf hur jag ser ut när jag åker skridskor..fast jag måste säga att jag blivit bättre sen gymnasiet. Kan ju bero på att jag inte behövde ha en klubba och jaga en puck utan faktiskt kunde fokusera på benen och vart dem skulle.

     

Ja, skridskorna var inte dem snyggaste och var antagligen gjorde på 1600-talet. Men ja, åka av blev det iaf. Och jag tror att det skulle vara någit liknande om jag använde högklackat...lika vingligt och lika snygga ben huh?



Nu ska jag iväg på en liten promenad. Jisses..det här nya 2010 var tydligen lika lite sant som mitt nya 2008, 2007 eller 2006.  Ingenting går ju som man vill...men ja, snart så. Jag tror 2011 blir mitt år.



- You're my better half -


Dag 321 - 44 dagar kvar

Åh hej och hå..jag har världens värk i benen idag. Jag och Elin bestämde oss nämligen för att åka skridskor igår..eh ja..Julia vet ju iaf hur jag ser ut när jag åker skridskor..fast jag måste säga att jag blivit bättre sen gymnasiet. Kan ju bero på att jag inte behövde ha en klubba och jaga en puck utan faktiskt kunde fokusera på benen och vart dem skulle.



Ja, skridskorna var inte dem snyggaste och var antagligen gjorde på 1600-talet. Men ja, åka av blev det iaf. Och jag tror att det skulle vara någit liknande om jag använde högklackat...lika vingligt och lika snygga ben huh?

 

Nu ska jag iväg på en liten promenad. Jisses..det här nya 2010 var tydligen lika lite sant som mitt nya 2008, 2007 eller 2006.  Ingenting går ju som man vill...men ja, snart så. Jag tror 2011 blir mitt år.

 

 

- You're my better half -


Dag 319 - 46 dagar kvar

Ae nu får det f*n vara nog. Om du har mage att säga att vi inte kan vara vänner längre för att du inte förstår hur JAG?! tänker? Ja, då får de vara så...då har vi (för miljonte gången) satt punkt för detta för alltid!

Ja, idag var en bra dag! Jag var hos Elin heeela förmiddagen och lekte. Mina barn tycker verkligen om Elins värdsfamiljs källare. Sedan fick jag jobba över lite och hämta flickan på skolan, men de va ok =). På eftermiddagen så lekte vi ute..äntligen har mina barn börjat fatta att lite kyla faktiskt är mysigt.

Jag börjar få smått panik nu inför hemresa. Herregud det är ju redan fredag imorgon. Ja jag hoppas verkligen jag gjorde rätt val att inte stanna. Jag är inte så säker....men nu får jag göra det bästa av situationen. =D

Just ja, råka färga min T-shirt rosa nyss också..ifall ni undra.

 

 

- I am a rockstar I got my rockmoves -

Dag 318 - 47 dagar kvar

47 dagar kvar bara, åh jag som har så mycke kvar att göra..ikväll ska det planeras vad helgerna och veckorna framöver ska bjuda på. Ska försöka få in en weekend med min snowboard och en dag med klockan i Phillie. Sen har jag tusen olika saker jag måste köpa innan jag åker hem...yee..det är kommer bli övervikt på flyget det märker ju jag.

Var hos Katya en stund idag och tittade på TV, eller film var det nog..aja en massa footballs killar var det iaf. Hon var sjuk så jag har blivit ännu mer sjuk..åhh så roligt..jätteroligt!




- If u could se ur self -

Dag 317 - 48 dagar kvar

Asså, det här är ju lite pinsamt men anledningen till att jag inte blogga igår är för mycke vin. Haha, min hostadad bjöd på en massa vin och det sluta med att Mia däcka halv nio..ja herregud..men ska man vara tonårsdottern i huset så ska man väll.

Idag då, ja jo det har varit ganska mycke hockey. Var på bokaffären med pojkarna på morgonen..vi lekte lite och läste lite och bestämde oss (läs jag) sen för att dela en varm choklad på starbucks. Det är så bra med små barn som inte har nåt emot att dela en varm choklad med mig =D. Värre är det med flickan..hon ska ju ha egen...pfft.
Ja, sen va det hockey som gällde. Sverige spöa det där andra neutrala landet med 11-4?..och jag kunde andas ut som svensk igen, var ju inte liiite pinsamt i söndags alltså. Sen kolla jag slutet på Canada - Usa...Usa vann precis..TYPISKT!

Idag har jag och Andreas varit ihop i 2 år, det känns så skumt att vi bara bott på samma kontinen 1 av de 2 åren. Men ja, det som inte dödar det härdar som grisen sa till ekorren. Men jag är så glad att han funnits vid min sida under hela detta år (Andreas alltså..inte ekorren..eller grisen för den delen..fast iofs vi har ju en massa ekorrar på tomtem..så ja men ingen gris..alls alltså).

Puss älskade!


- Du! Jag ger mig inte du! -

Dag 315 - 50 dagar kvar

Okej..here we go..uppdateringen alla väntat på! Vad hände egentligen i NYC?

Jag, Åsa, Ida, Linda åker med bussen på onsdagen in mot "The big Apple". En ganska dryg bussresa men efter en liten taxitur så hamnar vi på Olive garden. Maria märker att en yoghurt läckt ut i hennes väska över alla hennes party kläder. LYCKAT! Så ja, jag öppnar en flaska med vatten för att dränka mina sorger..natyrligtvis är det en skakad flaska så det flygerut vatten över hela restaurangen...LYCKAT igen! Men ja, det roliga va ju iaf att vi den kvällen fick träffa Jimmy och Mattias som är vänner till Ida. Det mindre roliga var att jag den natten fick tillbringa tiden (istället för att sova) med att tvätta mina kläder.

På torsdagen vakna jag och Linda som de morgonbönor vi är tidigt..vi tog en tur ner på stan. Jag skulle kolla in Burton butiken (hitta inte min jacka så får köpa den online isället) och Linda skulle kolla in G.star butiken. Vi hitta inget men på DC store så hitta vi minsann. Mötte upp Åsa, Jimmy och mattias för lite mer shopping, eller fönstershopping rättare sagt. Mötte upp Ida och åt en svingod vegetarisk lunch.
Planen va sen att vi skulle in på Times Square och checka läget...och sen åka tillbaka och piffa till oss och sen dra på dne där ascoola festen i trump tower! Inget blir som man tänkt sig...
Vi kom inte in på Times Square för det var för mycke folk så vi bestämde att åka till hotellen istället. Vi piffa till oss och åt sen en asgod mat! Just ja, behöver jag säga att Trump tower tydligen är en sjaskig övervåning i Chinatown? Inget jag visste innan nyårsafton iaf! Festen sög, kändes som prostitution oh det gillar vi inte. Vi övergav Jeans - Phillippes "party of he decade" och gick till en bar istället. Där hitta vi magiska hattar som gav oss gratis sprit i baren..kvällen slutade med en limousinresa till en lägenhet! Woha!

Fredagen va seg. Handla lite på forever och åkte sen hem.





Ida bjöd på drink efter mina olyckligheter på Olive Garden!





Julstämning vid Rockafella center!





Jag vid middagen





Det finns Åsa posen (som är kusligt lik Kenzas) och ja, då kan vi ju kalla denna Central park bild för Mia Posen.

314 dagar - 51 dagar kvar

Hade ett awesomt nyår och är alldeles för trött för att göra helgen rätta..gör det imorgon.

Studsar på rosa moln i sängen och inser hur underbart livet är, hur ska jag klara mig utan mina amerikanska svenska tjejer??

 

- Try to sleep with a broken heart -


RSS 2.0