Dag 364 - 1 dag kvar

Fatta! Imorgon åker jag hem...ja kan inte fatta det. Ja ska tillbaka till sverige och träffa alla underbara människor igen. Jag ska hem och träffa alla på en och samma gång. Fast ja ni i Luleå får vänta ett litet tag innan jag kommer och hälsar på.

Den här helgen har varit så perfekt som den kan vara. Fredagen spenderade jag med att säga hejdå till de mexikanska tjejerna och lördagen ägnades åt middag och en sista utekväll med de fina svenska flickorna. Åh jag kommer sakna dem så himla mycket, fick så fina presenter av alla också. Det kändes nästan som att jag fyllde år. Och idag har jag bara tagit det lugnt och myst med barnen och fixat det sista innan hemresan. Skrivit ut biljetter och försökt få mina väskor att väga exakt 23 kg var, det är inte lätt ska jag säga.

Men men, nu ska jag varva ner ett tag, kanske sova lite innan det blir hockey natt med Elin.

 

 

 

 

 

 

Ja, det här kommer alltså vara det sista inlägget i bloggen. Jag har inga planer att börja blogga i mitt "vanliga" liv i sverige, så det här får nog bli IT! För nu jävlar åker jag hem igen!

 

- The winner takes it all-


Dag 259 - 6 dagar kvar

Nu är det så sjuukt nära, har packat hela kvällen och tyckte att de va så bra att jag fått med alla kläder hem...så ser jag tvätthögen NEEJ! Alla dem kläderna ska ju också med...så nu får jag liksom början med "om jag ska ha med den så får jag ta bort ett annat plagg". Men jag tror det ska gå, egentligen vad är kläder...kan ju köpa nya i sverige..om jag får ett jobb..men aja får väll gå naken tills dess eller nåt.

Ni kanske undrar hur det går med den nya Aupairen? Jag undrar om hon läser min blogg. Men i vilket fall..det går bra och hon är gullig. Allt kommer gå bra..så småningom.

Nej, nu måste man väll sova så man orkar med de sista tre dagarna med dessa underbara barn. Jag vet ärligt inte hur jag ska kunna lämna dem. Mitt hjärta värker redan nu.

Och btw, a word from the wise..tänk noga på vilka ni litar på, va helt säkra på att dem litar på håller vad de står för. För rätt som det är står ni där helt själva och måste istället tillbringa natten på T-centralen och vara rädd för att bli våldtagen eller nerslagen.



- Youuuuu liiight up my liiiifffeee -

Dag 358 - 7 dagar kvar

Den här veckan är alldeles för mycket för mig, igår grät jag för jag var så arg och allt jag ville var att åka hem och bara lämna alla. Idag vill jag gråta av lycka för att jag har en sådan underbar hostdad och underbara barn, jag vill aldrig lämna dem. Hur ska detta gå i helgen när jag dessutom ska säga hejdå till alla underbara vänner här? Och dessutom har jag kommit väldigt nära den nya aupairen...nej det här går inte.

Och alla där hemma då? Jag får så mycket kärlek att jag inte ens vet var jag ska börja. Min underbara syster, mina underbara föräldrar, underbara pojke som bara överöser mig med kärlek (utan att han ens vet om det). Jag har det bästa av två världar för att citera Miley Cyrus.

Nu ska jag sova och hoppas att jag känner mig lika älskad imorgon.



- Only fools rush in -

dag 356 - 9 dagar kvar

Okej, ännu en helg till ända..och vilken helg sen!
Fredagen började ju såklart med att den nya aupairen kom, och ingen fara mina kära hon är helt ok och veckan kommer inte bli så hemsk som jag trodde. På fredagskvällen åkte jag till Ida och Elin och tittade på film, män som hatar kvinoor...konstig med ok film. Jobbade på lördagen och åkte sen iväg till en Cheerleading tävling med Chris och Ida...nu har jag sett allt. Och jag fick tom ta kort med ett lag =). På kvällen var det fest hos Humberto...Maria fick alldeles för mycke dricka och kvällen sluta i katastrof...och idag mår jag inte så bra. Ringde samtal som jag inte borde..och jag får ta konsekvenserna i efterhand.

Helgen toppades av med Brunch i Georgetown och sen film med Jasmine och Elin. SE VALENTINES DAY!

Jag och Cheerleading squaden! Ser jag inte ut att passa in?

 

- You should have known -


Dag 354 - 11 dagar kvar!

Jaha, nu är den nya Au-pairen på ingång..tur för henne att hon precis missa stormen som dragit förbi. Men aja, hon får det nog jobbigt ändå. Det stormar ju i det här huset utan snö och kyla ibland.

Nu känns det verkligen som att jag är på väg hem snart, jag ska introducera henne till allt hon ska göra, jag har redan varit tvungen att packa ner en massa saker från min toalett och ge plats till henne, sorterat mina underkläder (ja, jag hade en massa fula me mig från sverige som nu blivit utbytta och ligger längst ner i lådan), har två paket som ska skickas till sverige och dessutom är min stora resväska på nergång från vinden. Ja, nu är det nära..

Till lite gladare nyheter..skulle då inte ha nåt emot att gifta mig med denna herre:



Ja, han är  quarterback för NY giants! Eh mumma. Undra om han är lång?


- I never really liked you anyway -

Dag 351 - 14 dagar kvar

Åh två veckor kvar bara!

Det här är helt sjukt, vi har varit utan ström hela helgen, fick tillbaka den igår och så försvann den inatt igen..men nu är den tillbaka..hur länge blir att se. Vi har fått en halvmeter snö under natten till lördagen..bilar ligger insnöade och skolorna är fortfarande stängda. De få plogbilar som finns jobbar arslena av sig för att rensa vägarna men än så länge är bara de stora vägarna rena, smågatorna får vänta. DC har inte haft så här mycke snö sen 1922 och man kallar det armageddon. Som grädde på mose ska vi få ytterligare 10 inches av snö inatt. Så vad händer idag? Jo vi måste införskaffa bensin till generatorn, vi måste handla mer mat, vi måste se till att alla mår bra och att inga akuta sjukfall inträffar (typ tandläkare), vi måste tvätta blöjor och diska..man vet ju aldrig när strömmen går igen.

Så ja, att jag är trött på snön just nu är det minsta man kan säga. Jag tycker inte ens det är vackert längre!




- liar -

Dag 347 - 18 dagar kvar

Åh herregud, det här är helt underbart. Idag (och inatt) och imorgon ska det komma så mycket snö att hela DC/Maryland/Virginia blir lamslaget. Det ska komma en halv meter snö under natten och gissa vad folk gör!? De åker till mataffären och systembolaget och köper upp hela sortimentet. Jag såg på nyheterna att mataffärerna har slut mat och all sprit är borta.
Skolorna stängde kl 12 så jag var tvungen att hämta Caroline tidigare än vanligt, och herregud när jag kom dit var det kaos. Folk sprang in i skolan och drog med sina barn i farten, allt för att hinna hem innan snöstormen. Grejjen var att det bara snöade lite lätt just då så jag stod bara med stora ögon och beskådade spektaklet.

Alltså jag fattar ju att det är värre när det blir snöoväder här än hemma i norra sverige, men allavrligt..det ska va snö en helg...måste man bete sig som jorden går under bara för det? Jisses.

Aja, jag ska iaf hoppa i säng nu...för snödag eller inte så jobbar jag imorgon. Jippie.

 

- I want you back in my life -


Dag 346 - 19 dagar kvar

Jaha, då var jag kär igen...



Kan inte ens skriva nåt, sitter bara och dreglar...

Dag 345 - 20 dagar kvar

20 dagar kvar! Snart, snart har jag avslutat mitt äventyr här och börjar ett nytt sverige. Eller ja äventyr och äventyr..har inget jobb än, men ja det löser sig nog. Det jobbiga är att jag måste bestämma vad som ska hända efter sommaren..var ska jag bo, vad ska jag göra? Jag har ju min lärarexamen så jag hoppas på ett lärarjobb men det ser inte allt för ljust ut.

Idag har det varit rena semestern, hade bara en av pojkarna på morgonen..vilket är en fruktansvärd avlastning mot i vanliga fall. Vi var hemma hos Elin på playdate och hade väldigt trevligt. I eftermiddags var jag i bokaffären med barnen och nu ikväll har jag kollat serier och ätit chips. Äsch, jag tränar i sverige istället...hahaha.

Nu ska jag sova. Gonatt.


- when the sun shine we shine together -

Dag 344 - 21 dagar kvar

Hej och hå, nu var det länge sedan jag skrev. Men det har hänt mycket. I helgen var jag och åkte snowboard i Virginia, vi åkte i torsdags och kom hem i söndags. Det var riktigt mysigt faktiskt, vi blev insnöade på lördagen och jag var tvungen att åka med barnens morfar och göra upp spår så vi skulle kunna komma ut i form av nödfall..ja dem är ganska gamla. Iaf, precis när vi sätter oss i bilen så tar jag min vana trogen på mig bilbältet...morfarn kollar konstigt på mig och säger; Ta inte på dig bilbältet, du måste kunna slänga dig ut ifall vi far ner i ravinen. Skräckslaget kollar jag på honom och ber en tyst bön om att han skojar...

Fredagen ägnade jag till att åka snowboard, så himla mysigt...jag har saknat det! Var dock tvungen att köpa nya vantar. Tips; fingervantar funkar inte allt för bra i backen.

Igår var jag på basket med Ida och Elin, så nu har jag gjort de fyra stora. Wizards spelade mot Celtics och efter mycket om och men så förlora tyvärr Wizards.





- No matter what they say now, I'm on love -



RSS 2.0