Måndag och nu är det inte så roligt längre!

Usch för att vara lärare ibland alltså. Just nu är det sjukt tungt, man är inte mer än människa men vad gör man när det inte räcker för vissa elever? Vad gör man när vissa elever behöver Batman men får nöja sig med average Joe?

Hade match i Lördags, Jisses sicka idioter det finns säger jag bara. Jag åkte på en armbågstackling i munhöjd (skulle inte ha hänt om jag inte va så förbannat Kort) och vår målis fick åka ambulans. Jaja, är 3 poäng så sjukt viktiga för vissa människor så får de väll vara de då! Jag skulle aldrig skada nån för att få som jag vill.

Har provat att baka surdegsbröd också...efter 4v försök och svärande så har jag nu äntligen lyckats baka underbara limpor. Mums.




Annars längtar jag mest till sommaren!

Blir så arg på mig själv!

Det börjar närma sig slutet på innebandysäsongen nu, det känns lite dumt. Det har varit en helkonstig säsong med tränare som inte kan innebandy och ett lag där vi mest pratat skit om varandra. Nu har vi fått nya tränare och laget har blivit ett lag istället för två. Allt har känns jättebra de senaste veckorna och laget går verkligen framåt.

MEN medan laget går framåt så känns det som att jag går bakåt =) Har fått en ny position denna säsong, men det passar inte mig riktigt och jag blir bara frustrerad. Det dumma är att när det går dåligt för mig så hittar jag alltid andra människor att skylla det på...inte den bästa egenskapen. Igår på träningen var jag sjukt frustrerad och tog ut det på en av de nya tjejerna, och så när jag kommer hem får jag sjukt dåligt samvete. Trodde jag hade växt ifrån det här att skylla på andra men icke!
Tur jag har träning idag igen så jag får chansen att visa min positiva sida istället, just ja så måste jag säga förlåt till den nya tjejen också...(note to self)


Men idag hägrar en heldag på HKK:n med sjuorna. Yeah!


Hemma från Linköping

Usch vad jag är sliten!
Spelade match i fredagskväll, kom hem kl 24 med en 7-1 förlust i rumpan. Trött sam fasen så la jag mig och ställde klockan på 06.00...TRODDE JAG! Vaknade 06.42 när mitt tåg gick 07:02...inte så lyckat. Packa snabbt en väska och drog på mig lite kläder och sprang till tåget. Hann tack och lov med ett tåg som tåg mig till Linköping i tid.

I Linköping bjöd Jonas först på Sushi och sen inflyttningsfest. Jag hann se en liten del av staden och fick sen åka hem kl 12.00 på söndagen. Tack vare att Jonas grannde envisades med att känna nån som gilla att ringa på dörklockan kl 7 på morgonen så fick jag inte så mycket sömn den natten heller. Vi dansa ju till typ 3!

Hem kom jag iaf, och efter lååång arbetsdag så är jag dödstrött.

Men jag hade supertrevligt hos Jonas, med en massa god mat, dans och trevligt sällskap.


Onsdag - så där ja!

Vi jobbar långsamt, men man kan ju inte hinna med allt!

Just nu händer det mycket grejjer, somaren planeras och det blir antagligen en massa resande. USA ska hinnas med, maybe Grekland och antagligen Brasilien...och så ska det klämmas in en festival eller två också. Puh, tur man har åtta veckors ledigt =)

Just ja, innebandyn går bättre. Nya tränare och det är bra, men jag önskar att de ville ruska om mer. Vart mer än lovligt irriterad igår när jag fortfarande får spela med dem jag inte fixar. Ja jag vet att jag är 25 och borde antagligen inte låta sådant påverka, men det är svårt när man VERKLIGEN inte funkar med en person. Och ja vi börja ju bråka sist så!
Men annars går det framåt, två vinster de senaste matcherna och det var så himla najs. Bra coachning och vi spelade som ett lag. På träningen ikväll ska jag försöka stänga hennes irriterade stämma ute och istället tänka på hur det bra det kändes att vinna =)

Jobbet går framåt, nu ska snart alla omdömen skrivas. Inte så många BARA en 100 stycken. Men det fixar vi eller?

Just ja, ångrar mina två semlor igår också btw!



RSS 2.0