Everwood

Jag vet inte om ni sett Everwood...men det var (är) min favorit serie. Så mycket kärlek och så mycket grubblande, precis sådant som jag gillar.




Det här är slutscenen, scenen där serien får ett perfekt slut. Jag kan inte titta på den scenen utan att gråta, hela dialogen är så perfekt...

"I remeber everything about us Amy" och "your my one, always have been" - Han säger det så där som man själv vill höra det någon gång.

Ah, jag är en sucker för romantik och helst sådan på TVn...

Hemma från Köpenhamn

Usch, känns som att jag aldrig är i Uddevalla just nu. Igår natt kom jag hem från Köpenhamn, en väldigt fin och trevlig stad. Dessvärre hann jag inte se så mycket av staden utan var mest med mina söta bebisar som jag hälsade på.
Det är sjukt hur fort barn växer och utvecklas egentligen. Jag träffade barnen i julas och då kunde pojkarna knappt prata, men nu så går det knappt att få stop på kakhålen. De berättar långa historier och även om jag inte förstår allt så är jag väldigt imponerad!
Annars bjöd Danmakr förutom pussar och kramar också på en massa god mat. Jag åt den godaste jordgrubbstårtan jag någosin ätit...och då har jag ätit många tårtor i mitt liv!
Det är en himla tur att jag får träffa dem i Augusti igen, för jag saknar dessa barn för mycket för att
det ska vara hälsosamt.

Grekland!

Hemma efter en veckas semester på Grekland och känslan är lite...hm bitterljuv...skönt att vara hemma (jag gillar hemma) men också jobbigt att lämna det bekymmersfria livet på Zakynthos.
Iaf så hade jag och Ida en helt underbar vecka. Vi gjorde inte så mycket..solade mest och ät och drack massa gott. Maten var nog höjdpunkten varje dag =) Det var ca 40 grader varje dag så det var för varmt för att göra mycket annat än att ligga i skuggan och lata sig.
Lyckades ju dessutom bränna mig första dagen och fick sola med benen under handdukar resten av resan, och nu flagnar allt bort. Man ska inte bränna sig..det blir aldrig bra!

Nu laddar jag om för en två dagars i Danmark!

Hemme från Maiden!

Eh, ja det var ju ett tag sen som jag såg Maiden...men jag har haft fullt upp sen jag kom hem så man kan säga att jag kom hem först nu =)
Iron Maiden var...ganska gammla...ganska lika i låtval och dessutom duktiga på att showa. Även om rock inte är min kopp med te så ångrar jag verkligen inte att jag gick på konserten. Det var en himla stämning och jag fick ju höra fear of the dark!
Efter denna konsertupplevelse åkte jag till Nathalie och festade ut hennes lägenhet. Ja, hon ska flytta så vi hade utflyttningsfest...och med tanke på att saker gick sönder och stearin prydde väggarna kan man ju inte annat säga än att kvällen var lyckad =)
Igår var det match, vi vann med 4-2 och jag tror inte jag behöver säga mer än så!
Nu laddar jag för en vecka på Zakynthos, Grekland med underbara Ida.

RSS 2.0