Draft: Nov. 29, 2009

Va?! Ligger Mias blogg nere?? Neeejdå..jag har bara haft besök av min familj och då blir det lätt så att datorn får lite mindre kvalitetstid.

Puh, det känns ganska skönt nu när man är ensammen. Självklart var det helt underbart att ha Mamma och pappa och Andreas här, men det tar som på mitt tålamod lite..en vecka va precis lagom.
På onsdagen var det höjdpunkten av hela besöket..då åkte vi in till Verizon center och fick se Caps - Sabres från en VIP suit (ibland är det schysst att ha en hostdad med kontakter). Mat och dryck va all in..och man såg rinken svin bra. Synd bara att matchen inte va så där jättebra, Caos vann ju men det va som ingen action och inget slagsmål. Synd på så snygga grabbar med muskler..de borde användas!
På torsdagen var det Tahnksgiving dinner med massa folk. Jag tror vi vart 14 stycken tillslut. Massa god mat och trevligt sällskap. Jag gillar verkligen det amerikanska potatismoset (som är precis som det svenska).
På fredagen åkte vi till Potomac mills mall..ett SVIN stort mall med REA! Black friday betydet halva priset på i princip allt! Jag hitta en massa snygga grejjer och framför allt ett par nya gråa converse. Mamma och pappa hade dock inte lika roligt som vi andra =)

Igår skicka jag hem dem och nu är jag ensammen. Har spenderat förmiddagen med att gå på en latinsk mässa i kyrkan (måste för skolan) och sen shoppa jag födelsedags presenter till flickan. Ikväll blir det luciaträning :)

 

- simply the best -




Dag 273 - 92 dagar kvar


Sometimes love is all you got


dag 272 - 93 dagar kvar

Oj, fem dagar sedan jag uppdaterade..tur man inte är modebloggerska. Jar iaf haft fullt upp de senaste dagarna med plugg och sen kom u mina päron och min underbara familj hit i lördags. Jag kan inte fatta att de redan har varit här i typ 3 dagar, snart åker dem ju hem :(

I lördags åkte jag och hämta mamma, pappa och Andreas vid flygplatsen. Det gick väldigt bra men det var ganska tur att Eva var med mig, jag behövde verkligen nån som kunde läsa skyltarna när jag oncentrerar mig på vägen och de andra bilisterna. Fick vänta i ca en timme på mina gäster eftersom det var lite långsamt i tullen, men tillslut så! Och vilket kramkalas det blev, underbart!

På söndagen åkte vi in till DC och gick på maddame Tussauds, såg vita huset och strosade runt lite. Vi åt på Rosa Mexicana som råkar ha den mest värdelösa servetören i historien men den godaste maten :).

Igår, hände inte mycke, Jag hade prov och resten av min familj stannade henne med min amerikanska familj. Idag är städerskan här vilket betyder att vi måste iväg, snabbt!






- When the feeling is right -

Dag 268 - 97 dagar kvar

åh, det är så fruktansvärt nära nu! Om mindre än 24 timmar kommer jag kunna krama Andreas (och mamma och pappa).

Idag var det lugnt, vilket var bra eftersom jag bara sov 3 timmar inatt. Men säga vad man vill om filmen..den va lätt värt endast 3 timmars sömn. Och just ja, jag bryr mig inte om att Han som spelar Jacob bara är 17, han är ändå den sexigaste jag vet. Jag och pojkarna var på playdate och sen åkte jag till mallet och klippte mig, och fixa lite hemlisar.
Fick idag reda på att mitt flyg hem är bokat, jag kommer åka hem den 22:a februari, en måndag. Vem kommer och hämtar mig på Arlanda?

Nu ska jag fortsätta att plugga, eller föressten, kanske skulle man poppa popcron och kolla en film istället? Ja!



- come on and bring your body next to me -

Dag 267 - 98 dagar kvar

Oookej, jag håller allvarligt på att somna och ska se New Moon om en timme. Hur ska detta gå? Får köra på Mister Bean och spärra upp ögonen med hjälp av fingrarna. Det ska bli så sjukt roligt och att se denna film, och ja drägelpåsen är också med.

Idag träffa jag Elins mamma och pappa, Vi hade playdate i parken. Dem påminde ganska mycket om mina föräldrar och det fick mig att inse att jag saknar mina föräldrar ganska mycket. Vilken tur att de kommer och hälsar på om 2 dagar.

Nä, nu måste jag göra mig iordning för min och Jaobs date. Som jag väntat! Ehh, läste just att han bara är 17 år..så åkte vi över till team Edward igen då.





- Woohoo -

...Just because I can...



Nu är det bara 2! dagar tills vi ses. Åh, vad det kommer blir bra

Dag 266 - 99 dagar kvar

Åh herregud, nu kan man säga att nedräkningen börjat på riktigt...99 dagar..nu är det inte länge kvar innan snön i luleå ler kallt åt mig!

Försöker fortfarande att trycka in den där klassiska musik - kunskapen i mitt huvud, går sådär..men Rihanna drar iaf sitt strå till stacken. Jag fattar inte varför jag alltid ska ha så himla svårt med att plugga så många dagar i förväg...så var det aldrig i luleå, då plugga jag minsann i tid. Nu kommer det ju sluta med att jag sitter med det här på söndag fast jag borde kramas istället!

Jaja, idag har inget spännande hänt heller. Just nu känns allt som en lång väntan. Men imorgon..då jäklar..ska jag på premiären av New Moon...woohoo Jacob here I come. Okey, sure jag var på team Edward innan, men guuud har ni sett på bilderna av Jacob utan tröja? Jag är så team Jacob just nu. Han är dessutom varm och jag hatar att frysa.

Nej, nu måste jag läsa liiite mer i sista boken. Börjar iofs hata Bella nu, men jaja det går väll över det också.



- I'm so lost without you -


Dag 265 - 100 dagar kvar

Men bara fyra dagar tills världens bästa Andreas kommer...wiiooo

Sitter just nu och diggar Mozart, Beethoven, Vivaldi och alla andra goa gubbar under barocken och den klassiska perioden. Jag känner mig ju väldigt avslappnad och lugn om inte annat. Men hur jag ska kunna memorera alla dessa låtar tills måndag har jag ingen aning om.

Just ja, skulle ju tränat idag..men fick snällt vänta på gubben som skulle leverera kinamaten istället. Jaja, får träna morgon och hoppas på att Andreas inte bryr sig om mina "amerikanska" kilon. Han kan ju alltid åka hem om det inte passar *fnys*.
Börjar föressten planera veckan lite smått, blir hockey på onsdag iaf, och DC på söndag..sen vet jag inte riktigt. Får väll hitta på nåt. Jo just ja Zoo på morgonen på onsdag också.

Nu ska jag poppa popcorn och läsa twillight!



Läser man om vampyrer riktigt mycke..så blir man lika blek som en!



- You can't handle me -

...even though I shoulden't...



As IF a good thing could make up for all the pain...


Dag 264 - 101 dagar kvar

Jaha då var det måndag igen, jobba igen och skola igen. Jag börjar som ogilla måndagar igen helt plötsligt. Men ja om inte annat så är det ju i alla fall en dag mindre tills jag åker till flygplatsen och hämtar upp mina kära päron, och min underbara pojkvän!

Så, vad hände i söndags då? Jo, jag var på luciaträning..det ni! En kvinna från (en kyrka?) ringde mig och fråga om jag ville vara med, och lite julstämning säger man ju inte nej till. Så jag, Ida och en tjej som heter Julia åkte bort till Greenbelt och sjöng lucissånger med en massa andra svenskar. Annars var dagen ganska lugn, jag åt lunch med Åsa och försökte mig sedan på att plugga. Har test på måndag och måste verkligen plugga innan mina gäster kommer, då kommer jag ju inte vilja plugga iaf!

För övrigt så blir jag galen på vädret här, nu är det sommar igen! I söndags när jag och Åsa åt på Unle Julios så satt vi ute och ja, det var som att det var en varm sommar dag. Var bara drinken som fattades! Själv känner jag mig alltid som nån i The Hills när jag äter ute med mina flickor här.

Nu ska jag sova, tisdag imorgon. Måste träna! Måste träna! Mäste träna!



- cause I love goodbyes -

...even though I shoulden't...

Take a breath, take it deep
Calm yourself, he says to me
He says close your eyes
Sometimes it helps
And then I get a scary thought
That he's here means he's never lost








Dag 262 - 103 dagar kvar

Precis hemkommen från DC =) Spenderade andra halvan av dagen med att gå igenom the National Archive...you gotta love köer! Eftersom precis alla jag känner i denna stad bestämt sig för att amerikansk historia är tråkigt så fick jag gå ensam, kände mig väldigt malplacerad måste jag säga. Det är vissa ställen men inte vill vara ensam, restauranger, barer. dansgolv och tydligen museum med endast kärlekspar.

Första halvan av dagen (för att ta det baklänges) spenderades med Soren och barnen på en kyrka, en danskjulmarknad stod på schemat. Men jäklar, de var ju tvungen att ha marknaden på världens minsta ställe och alla i hela Maryland var tydligen där för att avsmaka de danska läckerheterna som smorebrod och lakrits. Jag hade kanske uppskattat det mer om jag inte hade haft tre skrikande och trötta barn med mig =)

Igår så var hemma hos Ida och kollade (eller sov mig igenom) Ice Age (typ 3 kanske) vilket var trevligt. Jag oh Åsa passade på att äta mat på McDonalds också. Hallelulja!

Nu ska jag äta upp min lakritspåse som jag lyckades knycka från en gammal och grinig tant (som för övrigt redan hade typ tio påsar) i kyrkan.


- The rest is still unwritten -

Dag 260 - 105 dagar kvar

Nej nu jäklar får dagarna ta och gå liiite långsamare i alla fall. VA?! Säger ni och syftar på att Andreas och mamma och pappa kommer om ca 1.5 vecka. JA! säger jag och syftar på att dagarna kommer flyga fram oavsett när Andreas är med mig (han har som den effekten) men om dagarna flyger fram utan honom så betyder ju det att det kommer att gå i racer pacer fart när han är här (vem såg den vändningen?)

Det är redan onsdag kvälloch jag måste laga mat imorgon, ja det blir väll köttfärspaj igen då...Jippiie.

Kliar mig lite i huvudet också angående svininfluensan..Andreas sa idag att han skulle vaccinera sig.Men åhh jag vill ju ha en pojkvän som kan normalt framlänges! Nej skämt åsido så ska inte jag vaccinera mig, jag anser att kroppen har ett eget försvar som man får lita på ibland. Ja, jag kan bli smitbärare istället och smitta nån som råkar illa ut istället för mig...men ska jag tänka så hela tiden så kan jag ju inte göra något. Om jag kör till höger i en korsning istället för vänster så kanske det betyder att bilen efter mig råkar ut för en bilolycka..okej kanske inte riktigt men ni fattar tankesättet. Jag vill inte spruta in okända saker i min kropp...det är så enkelt!

Och Nattiz din lilla trollunge, jag saknar dig med..mer än du tror! Och jag är helt säker på att du kan hitta ett nytt jobb som är både roligare och mer givande..man ska inte behöva låtsas vara glad. Puss



- I've seen enough -

Dag 259 - 106 dagar kvar

jag glömde ju berätta om min massage som jag fick igår. En ganska painful experience, men idag känns det skönt..jag känner mig mer rörlig och inte lika stel. Men jag kan nog lugnt säga att jag inte tänker utsätta mig för djupmuskel massage av den kvinnan igen, jäklar vad hon tog i. Iofs har jag ganska mycke knutar och sjukt stela muskler, men ändå!

Hade ju skola igår också, hade en fruktansvärd huvudvärk under hela lektionen. Jag tror på allvar att min lärare använder mig som woodoo docka för sista jag var där på lektion hade jag en djävulsk magkramp. Hon gillar antagligen inte att jag klarar alla hennes uppgifter galant! hehe

Idag har jag inte gjort mycke alls. Den tokiga städerskan har varit på besök och mutrat åt mig så inte vågar man vara inomhus iaf. Hon är läskig.

Nu kollar jag julfilmer och kommer i julstämning.



- Meet me halfway -

Dag 258 - 107 dagar kvar


Lycka i ett paket =
Tre chokladkakor, en påse sura bläckfiskar, spotify premium, ett hjärtlinne och kärlekbrev.

Jag kunde inte vara lyckligare
<3

Dag 257 - 108 dagar kvar

Efter seg lördag kommer myssöndag! Idag har jag bara tagit det lugnt, jag vaknade sjukt tidigt och var lite arg över det. Kom sedan på att det kanske är lika bra så man kan vara lite produktiv på söndagar, så jag tog med kameran ut och tog lite höstbilder.

Efter det så åkte jag in till DC med Ida och Åsa och gick på Loppmarknad, hitta två diadem och en present till min sötnos.











Det är så vackert här på hösten, jag önskar att jag hade en bättre kamera och att jag var bättre på att fånga naturen.

Nu ska jag se ett par avsnitt av House och sen sova, blir sängen tidigt ikväll. Låång dag imorgon med skola och allt.



- Heartbreaking -

Dag 256 - 109 dagar kvar

Usch vilken seg lördag. Var ju ute i DC igår, Local 16 blev det, och kom hem först typ 3..inte så smart eftersom jag skulle börja jobba kl 8 igen. Men det var inte nån jobbig jobbdag, jag gick på puppetshow med flickan och sen hadevi picknick ute i parken. Det underbara med USA är att man kan köpa picknick mat precis vart som helst.

Efter jobbandet gick jag och la mig och sov, föräldrarna hade besök och tydligen sprang deras barn in på mitt rum men eftersom jag sov så djupt så hörde jag ingenting. haha.

Klockan 5 vakna jag och följde med familjen till mallet, vi skulle nämligen bygga egna nallebjörnar. Jag gjorde såklart en med converse skor, hon vart supersöt. Men hela den här nalleindustrin är lite för mycke i det här landet, jag va tvungen att bada nallen och kamma den och göra alla konstiga saker innan jag fick ta med den hem.




- I gave up everything -

Dag 255 - 110 dagar kvar

Haha, jag läste världens roligaste grej i expressen idag. En kille som skulle ta skolfoto och hade på sig en tröja med stötande budskap, fotografen ändrade då tröjans motiv i efterhand till Nalle Puh. Hur klockrent som helst, ja jag gråter fortfarande av skratt. Det är så de ska tas..pojkar som bara vill provocera. Ni kan själva läsa artikeln här

Idag bokade jag flyg hem..och när jag satt här framför min dator och bokade min datum så blev jag ledsen istället för glad. Det kändes inte alls som jag ville hem, det kändes som jag hade mer att ge. Och dessutom vart jag arg på Cultural care eftersom jag var tvungen att bestämma vilka datum jag ska hem inom ett par dagar, och det betyder att jag inte hinner planera att resa sista månaden jag är här. Visst det är antagligen mest mitt fel, men jag blev arg ändå.
Jag har dessutom sjuk panik för vad jag ska göra när jag kommer hem. Kollade runt på ams och det ser bäcksvart ut kan jag säga. Men ja, det är väll bara att bita i det sura äpplet och komma på resten sen.

Ikväll ska jag iaf ut med mina söta flickor. Cheescake factory blir det igen och sen dans nånstans i DC. Om jag klarar av det, bröt ju nämligen tån igår...så nu ser det ut som att jag har ett litet blåbär mellan tårna. Toppen!


 

- Sweet dreams or a beautiful nightmare? -


Dag 254 - 111 dagar kvar

Så var det torsdag igen, veckorna bara flyger fram. Önskar dock att de kunde flyga lite snabbare så att min underbara pojke kunde komma hit snart...jag är så otroligt kramsugen att jag börjat krama katterna här. De tycker dock att det är lite jobbigt.

Idag hade vi en playdate med Ida, tiden flög fram och jag jobbade över en timme...bara för att jag är så snäll. Ja, vad gör man inte för de här underbara pojkarna. Kommer antagligen ta med mig en hem när jag åker..men schhh säg inget till nån.

Åt lax för första gången sen jag kom hit också, jag lagade den. Mamman har ju klagat på min matlagning så idag fick hon gourme mat. =)

Nu ska jag se klart vänner och sen sova. Lång dag imorgon...eller ja egentligen inte!




- Love is all around -

...Just because I can...


Close your eyes, make a wish that this could last forever <3

Dag 253 - 112 dagar kvar

Åh herregud, det känns som att det enda jag gör är att sova och jobba...och nu är jag trött igen. Orkar egentligen inte blogga men jag måste ju behålla alla mina läsare (som jag kan räkna på handen höhö).

Idag var jag och åt på min favoritrestaurang heescakefactory med Eva, Laura och Diana. Jag älskar verkligen pastan på det stället. Annars har jag bara jobbat, allt går bättre nu och på något sätt önskar jag att det kunde vart så här från början. Fast vem vet, då kanske jag hade stannat =)

Var och såg Michael Jackson - this is it igår, en bra film och jag blir så danssugen varje gång jag hör hans låtar. Saknar STUK och fuldansarna med Ida L, det var annat det än DCs klubbar. Här måste man ju va hög eller nåt för att uppskatta låtarna. Men ja, julpyntet har iaf redan satt igång.





Ber om ursäkt för deppigheten, men ja jag går igenom lite saker nu..blandat med hemlängtan. Men snart kommer mamma och pappa och underbara Andreas.



- Tell me now what to do -

Dag 251 - 114 dagar kvar

Ibland är det svårt, men ja får man A igen så blir allt lättare.

Nu är det lite mörkare i vattnet, men det blir nog bra


First off, I can't keep a promise
I'm no one to count on at all
Add on that I'm a coward
Too scared to return your call

But you don't care
You keep sticking around
While I'm acting a clown
You're bigger
Than me
Cause you're still here
Your feet stuck to the ground
Despite how silly it sounds
You're bigger
Than me


It's known that I'm a liar
Often they're blacker than white
Add on my unkinded ego
No one's less humble than I


Varje gång jag hör låten tänker jag på dig..det är precis så här du är..mitt i prick faktiskt



Dag 250 - 115 dagar kvar

Ja, vad säger man?
Lördageskvällen blev en besvikelse...jag var på dåligt humör och lät det gå ut över mina flickor. Ledsen för det.
Lördagen var otroligt lång också. Började med fotbollsmatch på morgon mot CRUSH..och vi krossade dem med 1-0..haha där fick ni stöddiga kvinnor. Sen var det att komma hem och plugga lite innan vi besökte ett haunted house (för övrigt störtlöjligt) och sen treak or treat! Vilken annorlunda känsla att fira halloween i USA, alla har sjukt mycket godis och dekorationerna är helt oslgabara. Ett av husen hade en mumie som prata..sjukt coolt.

Ja, jag tror att det var för att jag hade så lång dag och för att min outfit var alldeles för kall som kvällen blev jobbig. Dessutom är jag ganska säker på att jag dragit på mig en dunderförkylning.



Våra sjukt häftiga pumpor, jag gjorde katten och spöket...buu...

Jag och Eva tog med Caroline på ircus idag, sjukt häftig med massa akrobater, prima ballerina, elefanter som balanserade på framtassarna och vita tigrar m.m.



Hann ta en fin bild på Tigrarna innan en arg arbetare kom fram och skällde på spanska.



Pussbild!

Nu ska jag se klart National treasue och sen sova, ny vecka imorgon och snart kommer mina underbara föräldrar och min heta pojkvän



- I never meant to start a war -

...even though I shoulden't...

Looking at a picture of you and her
Wondering why I'm still trying
You said you needed more time
I gave you years
You said it was to hard
I made it simple, I ran away
Nothing will ever matter
You always find a way for us not to be great
You always find another one
and I'm a shadow in your past
Why give my heart to someone that is not completely sure
When I have love and safety in him?
Why not make the shadow dissapear....

- Greatest love song



Dag 249 - 116 dagar kvar



Ny flyger tinkerbell iväg på nya äventyr

RSS 2.0