...Dag 219 - 146 dagar kvar


Jag är så trött att jag inte orkar skriva...måste sova


Dag 217 - 148 dagar kvar

Usch va de här lediga dagarna går fort...om några timmar är det måndag igen och då väntar jobba i 6 timmat och sen skola + exam. Livet kunde ju se lusare ut...haha

Söndagen har dock bjudit på roligheter, var på Hockey tillsammans med Eva. Caps vs. Rangers stod på schemat...det var en försäsongsmatch och det märktes. Ingen glöd och inget kämpa, inte ens närkontakter fick man se. Tur att Bäckström var på planen i alla fall. När vi ändå va i närheten så shoppade vi på H&M också, prova en massa kläder men köpte bara en mössa. Men den va söt iaf.

Nu ska jag se klart Legally Blond och plugga lite...



Jag och Eva,



Jag framför isen...



Matchen...



Söta Eva...



Min nya T-shirt...



Jag framför isen i min nya Jacka..och T-shirt




- I believe in miracle -

...In case you were wondering...

Så skulle jag och mina kära pojkvän prata via msn ikväll....



...så bra gick det... - puckot somna!

Dag 216 - 149 dagar kvar

Idag blir det en lugn kväll, jobbar tills..ja när resten av familjen kommer hem från segelturen.
Dock är det ganska lugnt att jobba med bara tvillingarna, de somnar ju ganska tidigt och istället har jag suttit och pluggat i 2 timmar...känner mig väldigt duktig. Det är svårt med klassisk musik, det är svårt att skilja styckena från varandra...jag menar självklart låter inte allt lika - men det är svårt att hitta något kännetecken så att man direkt vet att det är Beethoven eller Chopin. Förhoppningsvis ska det vara lättare till jul =)

Åkte och köpte en Nightguard idag också, och när jag kommer hem står det på paketet:
- Får ej användas om man har klickningar i käken eller blivit diagnostoserad med TMJ
Vilken tur att jag både har klickningar i käken och fått den diagnosen av tandläkaren...jippiie ytterligare ett dilemma...att vara eller icke vara...att använda nightguard eller inte! Jobbigt!

Nä nu är jag redo för mys i soffan framför en bra film. Myskläderna är på, Twizzlers i munnen och popcorn i micron. Härligt!





- don't wanna see your face, you better disappear -

Dag 215 - 150 dagar kvar

Idag är det fredan, efterlängtade fredag. Ibland känns det som att man bara glider igenom veckorna i hopp om att helgerna ska komma snabbare. Men ja nu är den här och idag står Fame på schemat, förhoppningarna är skyhöga så kommer antagligen komme hem besviken.

Hade playdate idag och insåg att jag antagligen inte kommer kunna lämna dessa underbara pojkar. En kvinna i gruppen var eftera mina pojkar som en igel och jag ville bara slå henne, ga fan i mina pojkar! Så hur i all världen ska jag kunna lämna över pojkarna till nästa Au-pair? Aja, det är ett senare problem..förs måste jag fixa kvinnan i gruppen på måndag. Får lura i pojkarna att hon är ond.

Nä nu måste jag antagligen duscha



Det spelar ingen roll hur högt jag skriker...du kommer ändå aldrig höra...



- You're one in a million -

Dag 214 - 151 dagar kvar

Har lite svårt just nu, saknar alla och känner mig lite ensam. Jag önskar att jag var som hon i Förhäxad och kunde förflytta mig till andra sidan jorden på en sekund. Det vore skönt att få ligga i hans famn igen och känna hans tunga andetag mot min hals...saknar honom så mycket att jag sårar honom. Blir sur för minsta lilla sak och tillslut blir det bara pinsamt.

Har haft lite jobbiga dagar med barnen också...ibland sker allting på en gång och jag flyger snart i luften. Tur att jag har kort dag imorgon...

Tycker btw att Fringe börjar bli lite läskigt? Nån som vill hålla min hand?





- I wish it wasen't so -

...Just because I can...



I'm ready to rise again....




Dag 212 - 153 dagar kvar

Oj, jag somnade visst till vänner igår så det får bli ett morgoninlägg igen...hehe

Igår hände inte så mycke skoj, jag bev förbannad men det är ju inte så ovanligt..jag åt kycklingvårrulle till middag (om nån nu skulle vara intresserade av det) och jag kollade eftersändningar av Greek och OTH. Ja, vilket otorligt viktigt och intressant tisdag, undrar just varför det bara är helgerna som är roliga i detta land?

Fick reda på att jag ska jobba hela helgen också, fantastisk roligt. Men ja, tvillingarna somnar ju 7 så det ska väll inte vara några problem. Dessutom har ju ett prov i musikhistoria på måndag så det är väll ett bra tillfälle att plugga till det. Fast jag vill ju inte...

nej, nu får jag rycka upp mig och klä på mig och kanske äta något.





- Oh no you didn't -

Dag 211 - 154 dagar kvar

Idag blev hela världen förklarad för mig. Lika bra att ta det från början;
Jag har ju alltid haft problem med höger och vänster och så har jag varit lika lika duktig med att använda båda höger och vänster hand, tex, jag klipper med vänster, skriver med höger och äter med gaffeln i vänster. Inte för att jag lagt ner mycket enrgi på varför men iaf. Nu har det kommit fram att det finns ett ord för det (som jag naturligtvis glömt bort..men ändå!) och detta händer bara väldigt intelligenta personer. Detta har min professor i musik klargjort för mig...woohoo jag är ett geni!

Annars hände inte så mycke skoj idag, jobbade som vanligt, pluggade, gick i skolan och sen så shoppade jag upp mina pengar på CVS pharmacy. Livet är bra och okomplicerat.

Här kommer lite bilder från i helgen:



Mathias var tvungen att framhäva att var enda killen med oss till festen (väll där fanns ju en massa andra)



Tequila shots!



Mia efter tequilan!





Baseball på söndagen

Har en stor dag framför mig imorgon. Önska mig lycka till!



- You're the queen of everything -

Dag 210 - 155 dagar kvar

Ja, i helgen har det hänt en massa skoj! Igår blev det mexikansk fest för att fira deras befrielse...woohoo en massa exotisk mat och som vanligt vitast på fältet. Lärde mig uppskatta mexikansk musik och mexikanska killars beteende..eller ja uppskatta och uppskatta..stå ut med snarare! Men roligt var det.

Idag stod Baseball och Bio på schemat. Jag, Åsa och Elin åkte till Baltimore och titta på Orioles vs Red sox. Såklart vann Red Sox eftersom Orioles suger, men de va iaf kul att titta på en Major league match..nu har jag en sak att boka av. Köpte också en T-shirt till mig själv och en boll åt min sötnos. På kvällen direkt efter matchen åkte jag, Elin och Ida till Rockville och såg Love Happens...mycket mysig film.

Självklart så är jag fruktansvärt dålig på att ta med kameran, så jag har inte tagit några bilder...men jag ska sno några från mina vänner så lägger jag upp dem sen.

Nu sova!




- Moving my hips like YEAH! -

Dag 209 - 156 dagar kvar



I got a feeling...that tonight's gonna be a good night



De vita conversen är på, och de mexicanska brudarna väntar....PARTY!!

Dag 208 - 157 dagar kvar






Ibland vill man bara sova..och önska att allt är bättre imorgon





Dag 207 - 158 dagar kvar

Ligger och kollar på The beautiful life på CW..hmm en serie som supermodeller..och så är han från Highschool musical där..weird. Men ja, den verkar lovande, bra skådespelare och bra musik. Men jag gillar inte när människor spelat onda i andra serier och nu ska man tycka synd om dem...nä sånt gillar inte jag. Man får väll bestämma om man ska va ond eller inte!

Kollade på So you Think you can Dance idag med min hostdad...han är ju lite av en stjärna. De va en kille i showen som va så där störrigt högljud så då börjar vi prata om honom;
Jag: I don't like loud people
Hostdad: What? Like how I was screaming when I watched soccer earlier today?
Jag: No, I mean like annoying people who just talks loud and screams all the time
Hostdad: Are you calling me annoying?
Jag: I was talking abou the guy on TV
Hostdad: Who is loud like me?
Jag: Just forget it, you don't get it
Hostdad: No lets talk about this...
Så började ännu en otorligt dum diskussion på 20 min innan han fatta vad jag mena. Jag måste lära mig hålla tyst!

Imorgon är det torsdag, en helt vanlig torsdag SUCK




- A lot can happend in two weeks -


Dag 206 -159 dagar kvar

Kom in i en diskussion med min hostdad idag om klädesreglerna för beachvolleyboll...visste ni att tjejerna inte får ha trosor som är längre än 7cm i sidsömen. ja, jag tycker det är sexistiskt medan min hostdad hävdar att det mer handlar om regler och att det måste finnas något som berättigar det. Ja, säger jag...antagligen män i styrelsen.

Annars har det varit en lugn dag ida,hade playdate med Ida och Elin på förmiddagen och sen spenderade jag och barnen eftermiddagen i parken. Lugnt och mysigt.

Idag saknar jag min sötnos..jag vet inte varför men vissa dagar är alltid svårare än andra. Kanske beror det på att jag måste börja bestämma mig om jag ska stanna längre i USA eller inte. Funderar på att förlänga sex månader...men ja, jag vet inte.






- Just go -

Dag 205 - 160 dagar kvar

Ja, jag har dålig nyheter och bra nyheter.
Den bra nyheten är att jag inte hade något hål (måste ju vara första gången) men dock är den dåliga nyheten att smärtan i tanden kommer från en fyllning som spruckit. Sprickan lagas förhållandevis billigt...200 dollar för att byta ut fyllningen och göra det bättre. Det riktigt riktigt dåliga nyheten är att sprickan kommer från att jag biter ihop och gnuggar min tänder mot varandra så att fyllningarna och tänderna går sönder (något som man tydligen inte kunde komma påi sverige under alla mina tandläkarbesök). Jag måste alltså ha ett nattskydd som kostar 900 dollar!! Det här kan bli intressant att lösa...

Var på lektion idag igen, gillar verkligen inte min professor...hon är sån där översittare. Sen har jag en tjej i klassen som hela tiden kommenterar och rättar läraren, som lärare (eftersom jag är det) så avskyr jag sådant, vill man rätta undervisningen kan man göra det efter lektionstid. Visst, ett par fel sådär kan man ju ifrågasätta men hon gör det konstant vilket påverkar undervisningen för oss andra negativt. Jag trodde att kursen skulle bli lätt, icke! Här har man läxor och uppgifter hela tiden, puh! Skulle körtpå womenstudies i alla fallk känner jag.

Nä, nu har jag kollat på twillight och Robert ytterligare en gång och borde sova.Gnatt




- You're the best I've ever had -

...In case you were wondering...



Så är jag sjukt nervös inför det stundande tandläkarbesöket, skulle inte tacka nej till något lugnande..right about now!




Dag 204 -161 dagar kvar

Jaha, så gick hela helgen i bara ett svep.
Detta var ju en (av mina få) helger då jag är ledig lördagar, så jag försökte göra det mesta va det;

Lördag morgon var jag uppe kl 6 på morgonen för att kunna åka iväg till matchen mot Crush. Vi vann med 4-0 och jag fixade en frispark...hell yeah. Jag förstår inte riktigt det där med divisioner i WASWL...jag menar, vi har gått upp till div.2 men moståndet verkar inte ha blivit svårare. Lika bra att skryta medan det går bra...så att säga

Kvällen spenderade jag med mina mexikanska flickor,först var inflyttningsfest hos Katya och hennes familj. En trevlig sammankomst som vi lämna när medelålderna människorna blev fulla och pinsamma, så vi gick över till Mathias, den ny killen från Österrike. Men den tyska flickan (hans flickvän?) tyckte vi trängde på så vi åkte in till en klubb i Bethesda istället. Vi åkte till Jack's Union och det var ett roligt ställe, bra musik och så fick man behålla sitt livsrum.
Så jag kom hem 5 inatt och sova ända till 11, då krafsade Magnus på dörren och tyckte jag skulle vakna.

Idag har jag gjort läxor och sen åkte jag till Laurel med de svenska flickorna och åt på Japansk restaurang, mycket gott och trevligt.

Nu ligger jag och kollar på VMA och tycker att Beyonce är en ganska trevlig prick =)










- Are U ok Annie? -

...just because I can...



Så sitter jag i min nya Divison Champion T-shirt och gör läxor


Dag 202- 263 dagar kvar



Åh herregud, suttit och dreglat över Edward i en timme nu, nej det här går inte.
Upp med tuppen imorgon för att spela match8.00...ibland måste man ju bara älska lagsporter.


Imorgon blir det dessutom middag hemmahos söta Katya och hennes familj.






- knock on wood BABY! -

Dag 200 -165 dagar kvar

Ja,nu har man alltså varit här i 200 dagar, wow..känns konstigt. Ibland villjag vara här 200 dagar till och ibland vill jag bara hem. Som tur är kommer familjen snart och hälsar på.

Eftersom det bara var en helt vanligt skitonsdag igår så hände ju inget roligt alls..men men vi tar nya tag.

Okej, nu är det så här..helt allvarligt..jag har bestämt mig för att jag också vill ha en vampyr till pojkvän! Varför får Bella men inte jag? Är helt förlorad i Twilight serien och faktiskt så är min högsta önskan just nu att få en vampyr till pojkvän...jag vill att mitt hjärta ska smälta också. Tänk er att träffa nån som får er att sluta andas med en kyss, att få er kropp att rysa av välbehag bara han rör er...mmm det vore tom bättre än marabou.
Så, om ni träffar på en vampyr där ute,så ge han mitt nummer okej?

Tänkte bara avsluta med en rolig bild som Katya tog för nån vecka sen..det roliga är att jag ser naken ut :O. Vilket jag absolut inte är, fast det ärlite ovanligt att jag visar mig med så här lite kläder;





- Why did you have to be a heartbreaker? -



Dag 199 - 166 dagar kvar







Har inget mer att säga...
Frågar man frågan man inte vill veta svaret på så blir det så...
Det sista är borta, nu ska jag glömma...

Dag 198 - 167 dagar kvar

Efter en timmes sömn är man människa igen!

Herregud vilken gårdag! När jag är ute med mina Mexicanska brudar så kommer vi alltid hem vid 3 snåret, vilket alltid för att jag kan börja jobba 8 dagen efter =). Men med min svenska flickor är det minsann annorlunda..jag följde med Ida och Åsa till DC igår och jag hade inte mer än satt mig på metron innan jag insåg att jag glömt hemnycklen hemma...FAN! Det betydde att jag redan innan visste att jag va tvungen att sova hso Ida och gå uppkl 7 för att hinna hem lagom till att jobba...dessutom skulle min värdfamilj bli oroliga. Roligt!
Iaf, jag struntade i detta och åkte in till DC ändå! Och himla roligt var det..var först på local 16 och sen Midtown..jag måste dock säga att Midtown var lite creapy eftersom det var allt för lite flickor där vilket betydde att killarna samlades som flugor kring koskit runt oss. Och tydligen så är det helt ok att ta nån på rumpan helt utan anledning i detta land.

Just ja, så regna det ju såklart så jag såg ut som en dränkt katt på klubben..helt otroligt att jag kom in alltså!

Iaf, vi kom hem kl 5 och jag somna i soffan...larmet gick kl 7 och kort därefter ringer min hostdad och frågar om jag är okej. 30 min senare har han också hämtat mig med bilen. Kände mig som 15 igen.














- Me and U -

Dag 196 - 169 dagar kvar

Åh vilken bra dag! Fast å andra sidan dras jag med världens huvudvärk så den kanske inte va så bra ändå.
Idag åkte jag, barnen och deras far till bokaffären, barnen älskar att titta i böckerna och leka med leksakerna där. Min hostdad var sådär extra gullig och köpte den tredje Twilightboken åt mig, helt sådär plötslig...jag behövde inte ens fråga. Det är vad jag kallar bonus på arbetet!

Har haft huvudvärk och vet inte riktigt var den kommer ifrån...men men förhoppningsvis går den över till imorgon. Jag fick den när jag satt och skrek över Zatans mål i slutsekunden...men herregud kille, kunde du inte gjort mål lite tidigare eller? Här får man ju hjärtattack för mindre.

Känner att jag grävt ner mig för mycket i en komplicerad situation också...man jag vet inte hur jag ska ta mig ur den. Varje gång jag bestämmer att det får vara nog så börjas det om..och idag fick du mig att erkänna att det jag skrev va till dig också...och jag som alltid levt efter att det man ger ska man få tillbaka annars slutar man med det!



Boten för huvudvärken får bli godis i massor och den senaste boken om snygiggen Edward! Mumma!




- hole in he head -

Dag 195 - 170 dagar kvar

Gör mig iordning för bio!



See yah!




- I like where you sleep, when you sleep next to me -

194 - 171 dagar kvar

Nu hände ju något väldigt intressant...eller ja det beror ju på hur man ser det. Men iaf, jag har alltid tyckt att Jack Nicholson är det äckligaste människan på den jord, jag menar skulle jag göra en film skulle han lätt va den däräckliga gubben som har en tröja som bara når halvvägs ner på ölmagen och kliar sig i navelen. Men nu säger min Hostdad att Jack Nicholson tydligen är den bästa skådisen i hela världen och dessutom är med i världens bästa film - A good few men. Ja jag vet, men självklart måste detta undersökas...så det blir att bädda ner sig och titta på denna film. Om inte annat är Tom Cruise med...och han är ju..ja konstig.

Annars har absolut inget roligt hänt, en vanlig trosdag med vanliga händelser. Dock har jag fått veta att min underbara prins kommer på återbesök under Thanksgiving, tillsammans med mina föräldrar. Oj, nu börjar det bli allvar här =)

Vi hörs imorgon.






- That was all you had to say -

...just because I can...



Saknar!

Dag 193 - 172 dagar kvar

Okej, så om jag blundar och långsamt räknar till 10 så är du borta ur mina tankar va? Men snäll om du får en glass då? Försvinner du då?

Åh så har hösten kommit till Gleb echo också. Ska göra en 10 - i - topp - lista:
1. Karusellen går numera bara på lördagar (-)
2. Alla camp-ungar är borta från lekparken (++)
3. Jag måste ta på tvillingarna långbyxor (+)
4. Jag måste sluta sova i mina underkläder och ta på mig pyjamas igen (+++)
5. Skolbussarna går utanför mitt fönster igen (- - )
6. Jag måste skjusa och hämta barn
7. Jag får börja använda halsduk (snart iaf)
8. Alla serier har säsongsperiär igen (+++++)
9. Höstenlöven faller
10. Caroline börjar skolan och jag har bara 2 barn att ta hand om (+ gånger hundra)

Så ja, sakta men säker går mitt liv här till att bli lite lättare. Dock har en del otroliga saker hänt. Om ni kommer ihåg så har jag ju haft problem med mitt VISUM, jag får ju inte ta körkort eftersom nån statlig organisation inte kan verifiera mina uppgifter, och idag fick jag veta att ambassaden råkat skriva fel födelsedagsdatum på visumet och detta gör att jag numera inte kan skaffa nånting som har med amerikanska regeringen att göra...roligt! Ringde till CC och de sa bara att man kan ju inte få ett nytt visum..hallå..det är amerikat vi pratar om...så jag får leva med mitt fel och utan körkort! Hoppasan hejsan.

Dessutom har kattskrällena skaffat loppor..roligt säger jag och kliar mig på benet!

Nu myser jag i mina nya Harvard tröja och kollar Gleek...ganska roligt.






- Why don't you keep trying? -

...just in case you were wondering...



Jag älskar att känna dina mjuka läppar på min hals
Jag älskar hur du kittlar mig bakom öronen med din mun
Jag älskar hur din mun plutar ut när du blir sur
Jag älskar hur barnsligt glad du blir när du får som du vill
Jag älskar hur du alltid lutar huvudet bakåt och säger Ja!, och gör det där med ögonen.. när du verkligen vill nåt
Jag älskar hur dina ögon byter färg beroende på vilket humör du är på
Jag älskar hur vi kan sitta och göra ingenting och att det är ändå min favorit stund på dagen
Jag älskar, älskar, älskar dig


Du har startat något som kommer finnas för alltid, du vägrar bara inse det




Du undrade säker inte men får veta det ändå!






Dag 191 - 174 dagar kvar

Idag känns det väldigt svårt, första dagen utan min älskade Andreas har precis gått mot sitt slut. Det är så himla jobbigt att sakna nån, och nu är det värre än det var innan. Tur att mina föräldrar kommer snart!

Idag var en mycket lugn dag igen, tvillingarna är så mycket roligare att ha att göra med när dem sover hela nätterna. Vi hade en playdate med Melina och Adeline..alltid roligt eftersom tiden går fortare då. Tyvärr jobbar inte hon imorgon så får se vad vi hittar på då. Flickan har ju börjat skolan nu, vilket gör det lättare att planera saker - tvillingarna har inte lika stora krav!

Nej, nu ska jag sova. Ännu en natt utan min älskling.






- Hur många gånger kan en person krossa ens hjärta innan man glömmer? -

Dag 190 - 175 dagar kvar

Som om jag har råd att lägga 100 dollar på kurslitteratur, jag har bättre saker att lägga pengar på!

Igår var första dagen på nya kursen..hrm..ja easy A var det ju inte. Jäklarns vad mycket man ska lära sig. Här trodde jag att de va en flumkurs där man mest satt och lyssna på musik och myste. Icke! Visst, man lyssnar på musik men sen ska man ju kunna identifiera skiten också..typ, era, årtal, kompositör och sen ska man kunna dela in låten i sina 4 "grund" pelare - det som gör det till musik. Alltså, om jag inte passar mig så kommer jag ju faktiskt bli kultiverad på riktigt!

Annars var det en ledsam dag igår, min underbara åkte hem...hela vägen till andra sidan Atlanten. Det är så sjukt orättvisst, och jobbigt, här utan honom. Nu måste jag passa alla barnen själva igen! Tur att flickan börjar skolan idag på morgonen. Då blir det jag och tvillingarna mot världen!
Det var tur för mig och mina tårar att Greek hades äsongspremiär på teven igår.





- Wakw up call -

RSS 2.0