MEEEN du behåller din plats i kön!

Ni vet den där reklamen där ett par har suttit i garderoben sen förra nyår? Det är ungefär så jag känner mig, det känns som att jag kommer nå Svenstavik först om ett år! Suck, men ja nu är jag iaf i Bollnäs så det är bra.

Mötte söta Jonas på centralen i sthlm, hans tåg var också försenat. När man är två så går tiden så sjukt mycket fortare så det var tur (eller ödet) att han faktiskt var där.

Nu ska jag fortsätta kolla på miraklet i New York och försöka få lite julstämmning. Det är ju faktiskt jul om bara två timmar =)




Mitt i kaoset

Dagen för dagen (om jag kommer fram)

Den här dagen har varit dålig från början, Det börja med att jag missade i att lägga i pasta i salladen. Pastasallad utan pasta blir ju bara...eh sallad! Sedan när jag sitter och väntar på tåget till Göteborg inser jag förfärat att jag glömt plattången hemma..får fira jul och nyår med affrokrull alternativt uppsatt.

Kommer fram till Göteborg och då är tåget 90 min försenat. Sitter nu och läser på internet att all tågtarfik har stannat i sthlm. Tur för mig att jag ska byta just där!

Underbara dag!

Bye bye Uddevalla!

Imorgon åker jag hem, först hem till Svenstavik och sen hem till USA :D. Ja, jag vet att jag inte borde kalla USA hemma, men ibland känns de så...vart ju som en andra familj så att säga.

Iaf, upp med handen ni som tror att jag kommer hem på utsatt tid imorgon. Ingen? Ne inte jag heller, jag är glad om jag kommer fram lagom tills jag ska tillbaka igen. Men ja, en julafton på centralen kan ju vara helt underbar eller?

Nu är lägenheten städad iaf, sopporna är slängda denna gång så det ska inte behöva lukta skunk när jag kommer hem igen. Men nu är jag så trött att ögonen nästan går i kors....

så goonatt

Sista veckan - sista måndag innan jul

Åh så var det bara 4 dagar kvar!

I'm to old for this shit! Kroppen värker och jag funderar på om jag blivit överkörd av en pansarvagn inatt. Men nej, det är bara en helt vanligt innebandymatch som får mig att vilja pensionera mig och promenera med käpp. Jag tror inte jag kommer klara av att bli gammal..om det känns så här att vara 25! Ja och det stora feta blåmärket på knät gör inte det hela bättre...Orust..vem fan e de och vad fan e det för skitregel!

Nåja, dagen har varit bra iaf...jag har haft två lektioner varav en innebar dubbeltimme med Sherlock Holmes. Jag ska inte klaga.




Nu mys till CSI

Matchdag!

Jag förstår inte varför folks envisas med att lägga matcher tidigt på söndagar, här ligger man i en varm säng och brevid en mysig kille och så helt plötsligt ringer klockan och man måste gå upp och göra sig iordning. Jag tror att en samtal till de-som-bestämmer-matchtiderna vore i sin ordning....jobbar på det på måndag!

Annars kommer det bli en trevlig vecka, mån-ons är det jobb...faaast när det är sista veckan och betygen redan är satta så brukar vi ta det lugnt, kanske se lite film och mysa. Sjuorna ska iofs ha ett läxförhör men sen så får de glo film också!
På torsdag åker jag till mamma och pappa och firar jul. Stannar bara två dagar och drar sedan vidare till Ö-vik. Där blir jag dock bara en dag innan jag åker vidare mot staterna. JUST JA - köpa resväska måste göras!



lördag morgon!

Klockan är nio...och jag är vaken!!!

Aja lika bra att gå in till den snarkande Ida då och väcka henne


Vi gör ett nytt försök

Märkte att det här med bloggen fått ligga lågt ett tag...kan lätt bli så när det finns så sjukt mycket som händer. Jag vet exakt vad som händer..MEN jag tror jag börjar bli vuxen!

Jobbet rullar på, tar upp det mesta av tiden just nu. Betyg ska vara satta imorrn och innan dess var det typ 200 skriftliga omdömen som skulle skrivas. Detta har resulterat i att jag spenderat all ledig tid i skolan på sistone. Men ja, jag antar att det är så när man blir vuxen och viktig.

Innebandyn är väll det andra stora som sker i mitt liv (åh fy så tråkigt det lät då). Vi har speluppehåll nu och det är lite slitningar i laget. Ibland önskar jag att jag spelade i ett herrlag, för kvinnor kan va jävlig griniga ibland.


Men en rolig lagfest hann vi i alla fall med =)



Men nu ska jag göra en powerpoint om Bibeln...hejja vad mina elever komma älska det!

RSS 2.0