I'm Back!

Lite längre uppehåll än vanligt men jag har jobbat så fruktansvärt mycke denna vecka. Är galet trött men glad, jag gillar mitt jobb =)

Så tillbaka till verkligheten! Eurovision är min verklighet just nu. Jag har alla mina favoriter i final (eh ja, Anna var aldrig nån favorit). Vi har nu fått fram alla 22?! bidrag till finalen.

Azerbaijan - helt klart en favorit, ja jag gillar det där dripp droppandet!
Spanien - Eh nej! Jag vill aldrig mer gå på tivoli efter att ha sett videon!
Norge - Vill uppenbarligen inte vinna igen. Så tråkig ballad, men vad hade dem väntat sig av Kempe?
Moldavien - Inte en aning, kommer faktiskt inte ens ihåg.
Cypern - Ja tack, och helst med lite grädde på. Röstar enbart för att han är snygg.
Bosnien - Kanske, fast ändå inte. Nej!
Belgien - Låten är helt ok, han är helt ok...men allt är bara lite ok. Jag kommer inte ihåg sången och gillar inte den blåa färgen på kostymen
Serbien - Man bara måste gilla luggen och jämfota hoppen. Låten fastnar lite också.
Vitryssland - Jag blir lite rädd för dem där änglavingarna. Och kommer ej ihåg hur låten gick.
Irland: En cover på you raise me up, fast plus för det röda håret.
Grekland: Låten och dansarna är faktiskt helt  ok! Fast sen får jag kvälvningar av medelåldersmän som sjunger låtar gjorda för 20-åringar. Så nej tack!
Storbritannien - Nej, låter som en billiga kopia av alla andra pojkar i den åldern. Inte snygg och inte en fartig låt. Usch!
Georgien: Låten är väll bra, tills hon börjar skråla på dem där höga tonerna. Ve och fasa. Men ja som sagt, låten skiner lite iaf.
Turkiet: Mer rock åt folket! Lite 30 seconds to Mars och det gillar jag. En klar favorit.
Albanien: Min favorit från delfinal 1. Charmig låt som fastnar på hjärnan. It's all about you..lalala.
Island: Hamnar nog nånstans i mitten, gillar låten men den sticker inte ut.
Ukraina: Har väll iofs ett bra budskap. Men jag tycker man ska lämna politik utanför denna tävling!
Frankrike: Fotbolls VM feeling, and I like!
Rumänien: Låten är faktiskt sjukt bra, men det är något som fattas. Lite....
Ryssland: NEJ!
Armenien: Vill bara slänga den där aprikosen i huvudet på henne. Fast skulle nog inte nå upp ändå...
Tyskland: Åh här har vi vinnaren. Åh vad jag älskar hennes sound...låter så egen och söt.
Portugal: Eh va? nej bort!
Israel: NEEEEJ! Jag fattar inte varför alla tjatar om den här dötrista låten. För många ord, för lite engelska och nej nej nej!
Danmark: Mest schlager i år, ja vi gillar den! Och fläkten!

Puh, de va de...nu ska jag kika på så ska det låta.
Just ja, drar på roadtrip i mörn...ses på tisdag!


Busy day!

Ja idag händer det grejjer vill jag lova! Först har jag en intervju för ett sommarjobb...fingers crossed! Och sen jobb. Jobbar bara halvdag idag och det kan vara rätt skönt att starta veckan så.

I helgen händer det ännu mer tuffa saker. Jag ska iväg på en liten roadtrip till Göteborg. Har nämligen fått en liten intervju på en skola i Smögen...japp ni hörde rätt! Jag som aldrig ens besökt smögen förut. Men det går nog bra. Fingers crossed även här danke.

Jag undrar omjag kommer steka så här genom att bara sätta min fot i smögen!

ger upp

Nä, nu ger jag upp. Om tom Flashforward ska läggas ner finns absolut inget hopp för televisionen längre. Jag ska sluta titta på TV...och äta godis!


Varannan dag?

Vad tror ni om det här med att bara blogga var tvående dag? Igår kom jag hem kl 6 från jobbet, var helt död och somna typ 21..så ja..bloggen? Nej det fanns som inte i mitt lilla huvud.

Men idag är det andra bullar, jag är ledig! Det är charmen med att bara jobba 75 %..då har man en dag ledigt..I like! Jag tänkte spendera dagen med att söka mer jobb och träna..och kanske kanske kan jag övertala Andreas att köpa en glass till mig också. På vägen hem från träningen kanske?


Helgen borta

Ojdå, nu glömde jag visst att skriva igen! Jaja, alla mina miljoner läsare får snällt hålla sig.
Iaf, helgen var riktigt kul. Var som sagt och grattade Ida i lördags, hon tog examen och kan nu vara med i de vuxnas klubb =)
Lördag kväll så var jag ute, och ja de va...som de brukar vara...alldeles för dålig musik och alldeles för lite snygga killar. Men trevigt sällskap iaf!
Söndagen gick till absolut ingenting, jag tror inte ens jag lyfte mig ur sängen! haha. Men jag ladda för en ny jobbvecka på bästa sätt.

Nu har jag precis kommit hem från en lååång dag på jobbet. Var på fria Emilia idag, det är en reggioemilia inspirerad skola..och jag måste säga att jag gilla den.
Sen var det dags för arbetsintervju...kanske kanske att jag har jobb i sommar. Hoppas!

Nu ska jag äta..GRILLAT!


Nu kör vi!

Rosetten är på! Nu sticker jag och gratulerar Ida till hennes examen!


Sommar!

Sån himla härlig dag! Det är sommar på gång i Luleå, jag trodde ju aldrig att den skulle komma men ack så fel jag hade.

Idag har jag hängt på stan en liten stund, och sen bara slappat i solen. Om jag ser ut som en kräft? jajemän..detta år också.



Nu laddar jag för musikquiz!

Ledig!

Idag har jag varit ledig heeela dagen! Och dessutom har jag flera (tre) sådana dagar kvar att se fram emot.
Vad jag har gjort när jag vart ledig? Eh ja, det man brukar..städa, handla mat och göra om hemma. Vad annars?


ett äpple om dagen

eh ja, jag och Nelly.com har tydligen inte samma åsikt när det gäller klädesstorlekar. Jag hävdar bestämt att jag är en size S medan dem skickar en klänning i size S som får mig att jag känna som att jag egentligen är XL men försöker klämma i mig denna lilla klänning...

så ja därav äpplet liksom


Tisdag

Idag är en sjukt bra dag. Det är Må Bra dag på skolan, så inga vaniga lektioner utan bara softa lektioner och så slutar man tidigt. Och sen det bästa av allt, Andreas kommer hem från Barcelona ikväll!!

Så ja, det var inte fullt lika svårt att kliva upp ur sängen imorse som det varit dem andra dagarna.


Hemma!

Ja herregud, äntligen hemma. Det är inte ofta jag åker bort klockan tre och inte är hemma förrän halv elva en söndag. men ja idag var det dags.

Jag spenderade som sagt dagen på vårmässan i Arcus. Ett ställe med massa företag som har extrapriser och snor andras pengar. Jag fick med mig sparris, tunnbröd och en massa kola hem. Så ja, jag är väll ganska så nöjd iaf. Efter mässan så dro vi och såg skräckfilm...typ en film om en massa brudar som klättrar i berg, och ja just ja..så dör dem! Ovanligt va? Ja jag kommer iaf inte kunna sova inatt. Var är Andreas när man behöver honom?
Nu måste jag sova, har tre hela dagar arbete framför mig.


Mot Arcus

Jag trodde att jag skulle få ha en skön söndag, med TV-tittande och promenad till köket för mer mat som enda motionen. Men nej, istället åker jag med Jonas till Arcus och kollar in vårmässan.

Kan bli spännande, kan bli tråkigt. Men hur som haver så måste jag klä på mig andra kläder.


Underbara lördag

Ah! Solen är framme, jag är ledig..ja det känns som att våren är här helt enkelt.
Jag ska dra in till stan och möta upp Jonas, jag tänker mig lunch ute i solen...mysigt!



Jag vill ha sommar!

När allt är kaos...



Älskling jag vet hur det känns,
när broar till tryggheten bränns



Tröstshopping

Eftersom nån från högre makter inte ville att jag skulle till sthlm i helgen så har jag fått tillbringa dagen med jobb och shopping. Jag tycker det är konstigt att alla kläder blir så fina när jag är ledsen....måste vara något jag snappade upp i US and A.

Iaf, Jag klickade hem dessa två skönheter från Nelly.com


Bilderna kommer alltså från nelly.com

Jobbade på fritids idag, det är alltid lika avslappnande att ha att göra med barn -10 å än barn +10 år. Speciellt om i stort sett det enda man gör är att bygga puzzel och spela spel...inte för att jag säger att fritidspedagog inte är ett riktigt jobb..för det är det! (nästan)

Åldersnoja

jag beställde HM katalogen för ett par dagar sedan...jag fick hem denna i brevlådan istället



Kan det vara HMs sätt at säga att jag är för gammal för deras kläder nu?

Nyshetsmorgon

Sitter och tittar på Nyehtsmorgon på SVT,
Sporten gick hur bra som helst,vädret funka också..fick liiite svårt att koncentrera mig till nyheterna och sen när de börjar prata ekonomi och hur krisen i grekland påverkar sverige så gav jag upp...Jag klarar inte så fina och svåra ord så här tidigt på morgonen. Styrränta...BNP...eh ne jag ger upp



Uppe och redo för jobb

Godisråtta

Ja, jag har åkt dit igen. Jag har ju lovat mig själv att jag inte ska äta godis...och jag har inte ätit godis på 3 veckor och så åkte jag förbi "godishuset" och naturligtvis föll jag för frestelsen.
Det här är som med vilket beroende som helst kan jag lova, just nu känner jag panik över att behöva starta från ruta ett igen. Och vilken skam jag måste känna när jag ska berätta för mina nära och kära om mitt snedsteg. Det blir nog rehab igen alltså.

Btw..de borde göra en godis rehab på teven så jag kan vara med där.



Man kan verkligen se hur långt nere i träsket jag är!

shoppingabstinens

Jag har varit inne och kollat på en massa olika modesajter i hopp om att hitta nya snygga kläder. Tyvärr är ju sverige inte jätterolig på den biten...hittar absolut ingenting. I ren frustration loggar jag in på forever21 och hittar hur mycket snyggt som helst...men då kostar ju fasiken tullavgifter lika mycket som själva plaggen...herregud!

Jag får gå naken helt enkelt!



Lördag

Vilken mysdag jag haft idag...och helt själv dessutom! Ibland är det skönt att vara helt själv och inte tänka på något. Jag har ägnat dagen åt att se klart säsong 3 av greek och sen såg jag såklart körslaget och ny En nannys dagbok.

Körslaget är en helt fantastisk programidé föressten. Åh, vad jag skulle önska att någon från min hemstad va känd och ville vara med i körslaget, ja så kunde jag vara med i den personens kör.
Jag hejjade såkart på Kalles kör eftersom han ser ut som min pappa, men Picassos MJs framträdande är helt otroligt. Det är sådant man vill vara med om själv, sjunga i en kör som både sjunger och dansar...bra också!

Men men, nu har jag drömt klart om de så nu går vi vidare. Imorgon börjar ett nytt hälsosamt liv, mer motion, mer grönsaker mindre chips. (kan bero på att jag för närvarandet känner mig helt uppsvälld efter att ha tryckt i mig en hel påse ostkrokar). Men jag ska försöka iaf.


RSS 2.0