Leona Lewis!!



So what if it hurts me?
So what if I break down
So what if this world just throws me off the edge
My feet run out of  gorund
I gotta find my place, I wanna hear my sound
Don't care about all the pain in front of me
Cause I'm just trying to be happy
I can't stand by your side
and watch my life pass me by



Inte så bra..

Idag är ingen bra dag, huvudvärk och illamående. Vi tar nya tag imorgon.


Hemma!

Äntligen hemma!
Jag har kommit fram till att jag faktiskt inte gillar att vara ute i naturen, utan dusch och speciellt när det är kallt! Jag hade som en föreställning om att jag och Andreas skulle åka till Rippfjäll, det skulle vara varmt och soligt..vi skulle bada och jag skulle visa honom en massa minnen från barndomen. HA! Det var svinkallt, och kryp överallt!

Men det var mysigt att träffa mamma och pappa, och det var mysigt att visa Andreas min koja som jag byggde när jag var 8, Umnäs där min mormor och morfar ligger begravd och sen vart vi brukade bada. Så utforskade vi vinden också...där jag och min syster bodde under sommrarna i stugan. Och det var god mat och dryck. På det helt en väldigt mysig midsommar!










Rippfjäll!

Det är okristligt tidigt och både jag och Andreas är vaken! Nej, vi är inte sjuka, vi ska åka till min mammas och pappas sommarstuga och fira midsommar! Vi hörs efter helgen!

Vi är sjukt trötta och komma bara dra fötterna efter oss till bussen där vi kommer däcka igen!

Just ja, sa ja att vi skulle ta med våra snowbards på bussen? Jo lite dumma i huvudet är vi nog..när allt kommer omkring!


Sommar!

Nu känns det äntligen att det är sommar!
Solen är framme och jag är ledig!

Tar en Callippo och lägger mig på balkongen.

ses sen!


Så här glad blir jag när det är sol ute!!

Kärlek i VM!

Det är officiellt! Har hittad den snyggaste killen i VM! Oh yeah...

Bilden är från oleole.com..om nu nån vill se mer bilder på den här snyggingen...I know I will!


Myrorna

Idag var jag och Andreas duktiga. Vi rensade ut garderoberna och åkte till myrorna med kläderna som vi inte ville ha längre. Det vi inte tänkte på var att 6 kassar och väskor är liiite svårt att transportera ut till storheden på cykel. Vi såg ut som två sopberg som cyklade, ja jag är inte ens säker på att vi syntes där under kassarna med kläder.

Vi försöker bli av med så mycket som vi kan innan vi flyttar ner till Uddevalla. Vi har kommit på att vi vill köpa mest nya saker. Mest för att jag inte har annat än kläder upppe i Luleå som den hemlösa människan jag är och de saker som Andreas äger ser ut som...ja skräp. Förutom TVn då =)

Nu Spanien och Torres...eh mumma!

P.s. Andreas fick en telefon idag...tydligen var de nån desire töntig telefon...så nu är man nr 2. TYPISKT!

Bröllopsyra!

Åh vad det är mysigt med kärlek! Idag har tittat på bröllopet nästan hela dagen (hann med att jobba också) och jag tycker det är så vackert. Victoria och Daniel är så vackra tillsammans och dem ser så lyckliga ut ihop, ni vet sådär mysigt nästan på gränsen äckligt lyckliga ut..man kan inte annat än älska dem.

Jag tycker det är intressant att man beter som att man nästan känner Victoria och Daniel. Jag menar, hur kan man vara glad eller lycklig över att bröllop mellan två helt främmande (för mig) människor. Helt ofattbart!
And btw, hur häftigt måste de inte ha varit för prins Daniels föräldrar att gå på röda mattan med alla dessa kungligheter...det är ju nåt att berätta på lunchen på jobbet på måndag. Och en annan sak..rolig ledighetsansökan "jag måste ha ledigt den 19:e juni för då ska min son gifta sig med kronprinsessan av sverige" Gotta love it!




Älska mer!

Gonatt

And off to bed we go!


Nya lägenhet!

Vi har ju lyckats få tag på en lägenhet i Uddevalla, en som ska renoverad frå topp till tå dessutom HURRA! Fast nu måste vi bestämma tapeter och det är inte det lättaste. Vi lyckades komma överens om hur vi vill ha det och skrev ner i mail och skickade till de som ska tapetsera. Såklart hade dem helt andra årgångar av tapeter så det blev helt fel. Nu måste vi börja om från början...

Annars var det en mysig dag igår. Jag och Andreas skulle åka ut med skärgårdsbåten tänkte vi. Det tänkte inte skärgårdsbåten som inte ville avgå den tiden vi ville. Vi tyckte de skulle å vid 12 och båten bestämde 15 eftersom det tydligen fortfarande är lågsäsong. Det blev en komprimiss och jag och Andreas satte oss vid hamnen och åt lunch istället. Skärgården får vi ta en annan gång.



Morgonpigg!

Jag har tänkt på en sak...varför i hela världen måste jag vara morgonpigg? Vad fasiken ska de vara bra för? Vem har gjort så jag måste kliva upp åtta på morgonen, sträcka mig i morgonsolen och sjunga nån glad låt om hur man seizar dagen? Jag kanske också någon gång vill ligga kvar i sängen, dra täcket över huvudet och sova fram till lunch? Och jag har dessutom en ledig dagidag!

Och vem ska jag skylla det här på? Mamma? Pappa? Någon ond föskolefröken? Gud?

Och den andra frågan: Hur i hela världen har jag lyckats få en kille som inte är morgonpigg för en femma? En kille som hellre sitter framför TVspelet till 5på morgonen och sen sover tills fotbollen börjar på TVn?

P.s. Ja, nu kan de ju vara så att min kille har semester och därför lägger om dygnet som han vill medan jag får slita vidare i ytterligare 3 veckor innan min semester....

Här ligger jag helt klarvaken 8.20...snart kommer sången. Jag lovar!

Jobb och VM!

Mitt liv är ganska enkelt just nu! Jag jobbar, jag kommer hem och äter och ser VM och sen sover jag. Ja, sen drar Andreas med mig på träning någonstans där emellan.
Har en väldigt intensiv period med jobb nu, har jobbat typ varje dag sen förra måndagen (ledig lördag) men efter imorgon är jag ledig i 2! dagar! Wihoo...hoppas på bra väder. Idag tog inskolningen slut och jag börjar på riktigt imorgon.

Tittar på VM och funderar över hur Elfenbenskusten kunde komma till VM men inte Sverige?  Funderar också hur jag kunnat få en sån bra kille som lagar mat när man kommer hem? A keeper? I think so.





VM!



Så här tjocka och sura har jag och Andreas blivit efter bara tre dagars VM!

Ledig!

Åh, finns det nåt bättre än när solen skiner, blåsten (som vi alltid får leva med i Lule) är ganska mild och fåglarna kvittar? OCH när chefen ringer och säger att man är ledig idag...ja då är det toppen! Och så fotbolls VM på det!
Gotta löv it!

Se så många fräknar jag får när jag bara sitter på balkongen och solar heeela förmiddagen!


If we ever meet again


Träning

Okej, jag har börjat med något jättedumt. Jag tänkte att jag skulle ta tag i det där med träningen en gån för alla, beach 2010 är ju typ snart borta. (detta är inte det dumma), men eftersom löpning inte gör det för mig så har jag provat en massa olika gruppträningar på gymet. Amen guud...inte visste jag att man måste vara dansare eller iaf ha bra koordinations förmåga (ni ser jag kan inte ens stava till det) för att kunna träna ihop med andra idag. Träningen den senaste veckan har alltså resulterat i att jag känt mig som en idiot med alla olika hopp och förgjorda dansprogram. Jag tror jag återgår till vanlig hederlig spinning, om dom nu inte gjort om det så man ska byta cyklar med varandra mitt i.

P.S...varför heter allt body? Bodybalance, Bodycombat, Bodystep?? Nu vet jag iaf att så fort de står Body framför så springer jag långt långt långt bort. fa ta dem om de börjar med bodyspinning!!


Hitta en ursöt bild på mig och katya igår. På tal om Body liksom??


Titta!

Titta vad jag fick hem idag!!


Nytt jobb nya utmaningar

Jaha, sitter i soffan med morgonrocken och funderar på vad jag ska göra med alla timmar jag har till godo denna morgon? Ge min pojke frukost på sängen?...neeej. Facebooka och leka datanörd? JAAA!

Iaf, jag börjar nytt spännande jobb idag. Jag ska för första gången i mitt liv jobba som personlig assistent. Det kommer bli välidigt spänannde. Speciellt tiderna. Jag har aldrig tidigare jobbat längre än 18 (läs barnomsorgen och skola) och nu ska jag helt plötsligt börja jobba nätter och kvällar och helger. Ja, jag vet inte riktigt hur de kommer gå. Kommer jag fungera på ett jobb efter 18? Tveksamt.



Nyvaken och ingen aning alls var denna morgon ska innehålla.

Söndag igen!

Alltså vart tar helgerna vägen? Klockan är nu snart 3! söndag eftermiddag och jag sitter fortfarande i pyjamasen. Jag behöver längre helger, eler iaf längre dagar under helgerna.

Igår var det avslutningsfestival. Åh mysigt tänkte jag och såg framför mig en massa folk på filtar och sol och god mat och trevlit sällskap och kanske en och en annan schlagervisa. Gissa om jag kände mig lurad. Jag fick iofs filt, trevligt sällskap och god mat, men till vilket pris? Regn, fruktansvärd kyla, dålig musik och dessutom typ noll övriga människor. Nej, jag är besviken.

Men sen såg jag att alla tydligen valfärdat till STUK istället..för där fick man typ inte plats.


Men trevligt var det!

...Even though I shoulden't...


You made a life out of hurting me


Total Lycka!

JAAA! För jag har fått jobb...för jag har fått jobb...fööör jaaag haaaar fååååt joooobb!!! Och det är en fast tjänst och inget fjant vik! Och det bästa av allt...det blev smögen! Ojoj vad jag kommer steka, åh det finns ingen hejd på stekandet (mest pga att jag kommer jobba som HKK-lärare och det kommer bli en del stekandet i köken.)

Så ja, den 18:e tar jag mitt pick och pack och drar söderut. Närmare syrran och närmare havet på andra sidan sverige.


Torsdag

Idag jobbade jag på en förskola, det är så bra med förskolor..barnen där säger verkligen vad dem tycker, man vet liksom att man lever

4-årig pojke: Du är så smal, vart är ditt barn?
Maria (överlyckig för du-är-smal kommentaren): Jag har inget barn, jag är för ung
4-åringen nu med argt uttryck: Gillar inte du barn? Alla har barn.


Så ja, nu vet tom 4-åringarna att alla har barn i min ålder. Jag tror det är guds sätt att säga "sätt igång och producera, snart är det försent..du är iaf halvvägs till 50 i sommar.

Nu vill jag tillbaka och lära tonåringar om Gustav Wasa.




Det är så underbart med webcam, vill man va snygg fixar den det. Vill man va ful fixar den det också. Lovely!

Lite konstigt

Jag har tänkt på en sak...
Det är inte alla gånger jag ser en film två gånger..ännu mera sällan 3..men ibland händer det, och då blir det oftast gamla svenska klassiker som SUNE eller liknande. Ikväll har jag sett första timmen av filmen YRROL (jag somnar ju alltid när jag ser film) och jag har inte skrattat så mycket nånsin. Jag tyckte den va rolig när jag såg den sista för nåt år sen, men nu fattar jag så mycket mer och allt blir så mycket roligare. Det bästa i hela filmen är när två män ska laga en stereo.."Tun är tyska för tuning" hahaha jag dör!

Iaf. min poäng var att jag tror att humor mognar den också. Om ni inte fattar så se YRROL.

Iaf, idag har varit en ganska seg dag. Jag har varit tandläkaren och fixa bettskena..inte så himla kul. Nu är det slut på natthånglet.

Just ja. såg en kille idag...sjukt snygg...påminde om en annan sjuk(t snygg) kille. Men ja, Andreas blev svartis så de va väll lika bra att jag inte kände honom.

Nu ska jag sova, jobb imörrn igen. Whatz up with that lixom.




Göteborg - Smögen - Lidköping - Övik - Luleå

Äntligen hemma från roadtripen. Och nej, jag tänker aldrig mer åka bi...fy fasiken va less jag är! Intervjuerna gick bra, och vi såg mycket att sverige på vägen.

Vi besökte högakusten bron (som mycket väll kan misstolkas för bron i San Francisco..med udantaget för de norrländska skogarna som omger den) och Dragon Gate.



I smögen stannade vi exakt 2 timmar och Lidköping 1 timme. Men det räckte för att jag skulle göra ett awesom intryck.


Min nya jobbort? Den som lever får se!

Nu ska jag baka bröd!

RSS 2.0