Dag 120 - 245 dagar kvar

Kickboxningsklubben har sommarstängt en vecka, det betyder att lilla Mia måste ta tag i sitt tränande sjlv denna vecka. Kanske är det därför jag sitter här med en glasskål istället. Vem vet! Nä imorgon måste jag ut och springa, va så himla länge sen. Missa ju fotollsträningen i lördags också pga tekniska problem med tunnelbanan. Nä nu får det bli bätring! (för hundrade gången)

Idag var barnens morföräldrar här, det är så bra när dem är här för dem vill göra allt med barnen så då blir mitt jobba tusen gånger lättare. Sweet! Vi gic till poolen men eftersom ungdomarna som jobbar där (de får va hur snygga de vill) inte rensat barnpoolen så det låg döda insekter och massa löv där sågick vi tillbaka hem igen. Vidrigt för barnen att bada där.







- She shoot the bullet -

Dag 119 - 246 dagar kvar

Så, nu sitter jag här i min pyjamas och funderar på vart denna lediga (enda på hela veckan) tagit vägen och varför alla lediga dagar ska gå så himla fort. Dagen började så dåligt som den kunde, jag vakna av att tvillingarna skrek och med huvudvärk, dessutom regnade det. Jag som ville ligga vid poolen hela långa dagen och pressa...men men tur att det är lite kvar av sommaren fortfarande.
Eftersom jag hade huvudvärk så tänkte jag stanna hemma, kanske läsa lite och titta på TV. Eva och Laura ville annat och drog med mig på bio och lite shopping. Jag var i stort behov av jobbarshorts så vi åkte till Old Navy och jag hittade 4 (ej så snygga men dock så bekväma och perfekta för jobba) shorts för under 40 dollar...det ni! Passa också på att köpa bikini överdel eftersom jag tappart bort min (hrm) och ankelsockor..förstår inte hur jag klarat mig utan dem innan.

Filmen vi såg hette My sisters Keeper..så sjukt sorglig. Vet ej om den går på svenska biografer än men jag kan säga er att jag grät mig igenom precis hela filmen. Den handlar om en tjej som kommer tillvärlden enbart för att göra sin syster, som har leukemi, frisk. Föräldrarna väljer alltså att skaffa en nytt barn som matchar 100% med systern så hon kan få nya organ och blod och allt sånt. Filmen börjar när lillasystern är 11 år och bestämmer att hon bill bestämma själv över sin kropp och vilka operationer som ska utföras och vilka organ hon vill ge bort, så hon stämmer sin mamma. Så sjukt sorglig film som verkligen skar i hjärtat. Är ni up for hjärtskärnade drama så se den..om inte så se en annan film.

Nu ska jag läsa lite och sen sova, imorgon börjar en ny vecka. Och då är det bara 7! veckor till Andreas kommer hit...det ska bli bäst!






- Everything she do is like me -

Dag 118 - 247 dagar kvar

Idag hade jag fotbollsträning, den första som jag faktiskt skulle kunna gå på sedan jag körde vilse i DC. Jag var ute i god tid och tänkte att det var bästa att ta tunnelbanan så jag inte åkte vilse igen (ja, jag vet att jag har gps..men ändå) men efter att det tagit 90 minuter att åak en sträcka som vanligtvis tar 7 minuter så insåg att jag att jag skulle missa träningen och åkte därför hem igen. Ganska misslyckad resa eftersom jag spenderade typ 3 timmar på den där J*vla tunnelbanan innan jag faktiskt kom hem igen. Allt är ju på grund av den där olyckan som hände i veckan och att de nu upptäckt att det var tekniska problem med spåren....ja jag vet, jag får börja bli amerikansk och ta bilden överallt för detta funkar ju inte längre.

Så såg min dag ut, skulle även gå till poolen och jobba lite på solbrännan men eftersom knattarna tydligen bestämt att ha simtävlingar idag så vart det ju inget av med det heller. Skit dag!

Nu ska jag vara sur över allt som hänt denna dag och att Andreas dessutom vägrar vara online...så det är bäst jag går och lägger mig.

Natti Natti




- I love you, I love you, I love you -



Dag 116 - 249 dagar kvar

Jaha och så var Michael Jackson död också..inte för att jag var ett jätte stort fan men det är konstigt i alla fall. Jag menar, för mig har han mest varit typ ett levande spöke men att han skulle dö på riktigt trodde jag inte, än i alla fall. Men ja nu är det som det är och livet måste ju rulla på ändå för oss vanliga. Kan ändå inte förstår hur han kan ha vita barn. Nån som kan förklara det?

Idag har det återigen varit en lugn dag, flickan har varit lite sjuk så hon har mest legat i soffan och kollat på Shrek medan jag och tvillingarna jobbade på solbrännan på balkongen. Snart är nog linjerna borta, ge mig en dag vid poolen imorgon så fixar vi det nog.

Imorgon blir det Transformers med de svenska brudarna, kan vara skönt med lite Bio. Har som lovat mig själv att jag ska det lugnt denna helg och inte spendera en massa pengar. Tänkte mig mest en helg vid poolen med en bra bok och massa glaas? Låter inte det som en bra idé?

Kollade igenom en massa gamla kort idag och hittade det här underbara kortet på mig och syster. Snacka om snygga tjejer. Ber om ursäkt för bröst flashingen men hade tydligen förhoppningar om att bli glamoumodell eller liknande som ung.



Saknar dig syster!



- Just promise me you'll try -

Dag 115 - 250 dagar kvar

Herregud mitt huvud blir helt snurrigt av college kurser, jag har ingen aning om vad jag ska förvänta mig. Ska i alla fall söka Amerikansk historia från kolonialtiden...får se om jag klarar av det. Jag tänkte först läsa något roligt och lättsamt som typ dans...men de kurserna gick bara under dagtid..typiskt! Jag vet inte riktigt om jag orkar gå tillbaka till att gräba ner huvudet i böcker igen, har varit ganska skönt utan det. Till hösten ska jag i alla fall läsa Womens Study...haha och värsta töntiga anledningen. Ni vet att ala coola brudar i alla häftiga amerikanska serier läser ju den kursen...därför ska jag häftiga och sjukt coola Mia också göra det. Kommer det antagligen va en supertråkig kurs.

Idag har jag försökt jobba på att jämna till min bondbränna. Efter det att jag och Eva var på Sixflags så råkade jag bränna axlar ioch armar plus hals så det ser för tillfället ut som att jag konstant har ett vitt linne på mig, sjukt sexigt. Tur att jag har några veckor på mig innan jag måste visa mig naken för nån ;) Men jag ska fortsätta jobba på det här ett par dagar till och jag ska aldrig mer glömma att smörja in mig.

   






- Cause you're so beautiful -

Dag 114 - 251 dagar kvar

Var på Montgomery College idag och fick mitt resultat av engelska provet, jag hamnade i gruppen EN101 vilket betyder att jag kan läsa i princip vilka kurser jag vill. Jag ska läsa friståendekurser och sammanlagt 6 credits eller 72 timmar på hela året. Kollade runt lite när jag kom hem och det finns mycket roligt att läsa, men det blir problematiskt eftersom jag jobbar så sent på kvällarna. I alla fall så lutar det åt att jag ska läsa Amerikansk historia, men vi får se, funderar lite på spanska också.

Annars händer det inte så mycket just nu, jag ligger på lågtryck ett tag, måste spara pengar och måste jobba tillbaka energin. Men vädret är på topp och jag tillbringar dagarna vid poolen med mina söta.






- I feel so untouched right now -

Dag 113 - 252 dagar kvar

Otroligt bra avslut på helgen...
Det här har varit en helt otrolig helg..jag har kört på nonstop hela tiden och nu äntligen ska jag pusta en vecka tills nästa helgs tokigheter börjar. Fast funderar starkt på att bara ta det lugnt nästa helg..ligga vid poolen och jämna min otroligt fula bränna (eller tomatrödfärgning) som jag drog på mig på six flags.

Jag och Eva spenderade dagen på Six Flags..vi var från början några fler som skulle åka men alla andra hade tydligen bättre saker för sig. Men vad gjorde det, jag och Eva hade sjukt roligt ändå. Har aldrig åkt så många berg och dalbanor som jag gjort idag, sjukt roligt. Nu har jag spenderat de sista två timmarna med popcorn och Greek, jag älskar den serien!



Bjuder på den här läckra bilden på mig och Eva.
Sov gott!




- It's the end of the world, who do you wanna be with? -

Dag 112 - 253 dagar kvar

Åh hej och hå!

Herregud var roligt jag hade det igår. Var helt nykter och fick leka chaufför...(första gången jag körde på beltway) men ändå hade jag så sjukt roligt. Vi åt en massa god mat, lekte sånglekar och dansa till schlagers...och avsluta såklart kvällen i Jacuzzin. Vi var 6 svenska tjejer som firade midsommar ihop och det var länge sen jag hade såhär roligt...nykter! Kom hem 3 och böja jobba 10..vart ju iaf några timmars sömn.



Den ljuvliga maten



Skål!



Jag, Pauline och Åsa



Ida, Pauline, Sara och Kristin




Och så jag!

Idag jobbade jag som sagt mellan 10-13 och sen åkte jag med Eva till Mongomery mall. Skulle köpa en ny bikini..som är lite mer sola vänlig. Kom hem med 4 toppar och ingen bikini...men så kan det gå ibland.



Nu ska jag iväg på Bio eller nåt tror jag. Ha det bäst!



- But If I kiss you I might miss you babe -

Dag 111 - 254 dagar kvar

Just nu går vi på sparad energi...en enda liten sak till och jag försvinner.

Men idag ska jag koppla bort allting som är jobbigt just nu och fira svensk midsommar. Håller som bäst på att göra en läcker potatissalad...efter eget recept så vi får se hur det går. Sedan ska jag gör mig lite midsommar fin...blir klänning..händer inte så ofta men det är ju trots allt midsommar. Sedan ska jag hämta Kristin och Sara och köra till Åsa. Åsa bor en bit bort så jag måste köra på Beltway...huvva...men det går nog bra :S.

Så glad midsommar på er allihopa.






- Thank you for everything -

Dag 109 - 256 dagar kvar!

Min första "treatment" av en Kiropraktor är avklarad...lät värre än vad det var måste jag säga. Jag har haft lite problem med min nacke sen jag kom hit, så idag frågade jag henne om hon kunde titta lite på den. Att titta lite på den blev fyra tillrättningar av ruyggraden och nacken. Det kändes inte så mycket men det hördes desto mer...är ganska öm nu men hoppas på att det blir bättre :)

Idag har det varit en riktig tråkdag! Eftersom det regnade i stort sett hela dagen så blev det film och film och film. Var ensam med tvillingarna hela förmiddagen medan flickan och mamman var och shoppade (nej, jag är inte bitter). När de kom hem sprang flickan in för att visa sina nya snygga skor...rosa Converse...hur söta som helst! Så tittar hon så där sött på mig och säger..Precis som du Maria! Ibland vet man att man har hamnat rätt...

 

Så här söta var skorna..gissa om mitt barn (när jag får ett) ska ha såna.




- I'm sorry If I hurted you by ending things like that
- Who said it was over? -

Dag 108 - 257 dagar kvar

Åh herregud...blondmoment deluxe!

Jag måste verkligen berätta det här..det är så himla roligt. I lördags efter att jag, Pauline och Åsa hade varit på Ibiza så stod vi och pratade på perrongen innan tåget kom. Av nån anledning (har totalt glömt vilken) kom vi in på Converse skor...jag var ju bara tvungen att berätta att jag hade hittat ett par Converse för 3 dollar på Payless Shoeless. Åsa tittar då lite konstigt på mig och säger att den affären inte alls säljer Converse så jag måste ha köpt ett annat märke. Icke säger jag självsäkert...jag är ju helt säker på att jag köpt Comverse. Jag tilläger också att skorna var antagligen ett fabriksfel eftersom de va så billiga och de satt ju jättekonstigt så därför köpte jag ett par typ likadana fast av märket Airwalk för att de är billigare (ca 10 dollar). Åsa tror fortfarande inte att det är Converse men jag är säker på min sak. Men igår så kom jag och tänka på det där och vill dubbelkolla så jag tog fram mina påstådda Converse och se att det är ju inte alls Comverse! Det är ju också Airwalk...hur dum får man va!? Hahahaha...här har jag skrutit om att jag hittat Converse för 3 dollar och så är det inte ens Converse...haha...jag är antagligen på väg att bli blind och måste börja använda glasögorna på heltid. Så summan är alltså att jag köpt två likadana skor av märket Airwalk...ett par som antagligen är fabriksfel för 3 dollar och ett par "riktiga" för 10 dollar. Shit..jag borde antagligen fötts blond! :P

Nä nu ska jag iväg på kickboxning med Eva, har ju som förstått att det här med att träna på egen hand inte är för mig. Vi provar gruppträning istället.





- Queen of youur heart? -

Dag 107 - 258 dagar kvar

Jag lovade att jag skulle berätta om helgen..den var väldigt händelserik och jag var så fruktansvärt trött igår att jag inte orkade skriva om den då.

På fredagkvällen gjorde jag ingenting...tog igen en massa sömn som var välbehövligt. Har börjat med en ovana att sova alldeles för lite sen jag kom hit...ej okej not hot!
På lördagen så började dagen med att jag jobbade till 1.30 (Ja jag jobbar ju 3 av 4 lördagar varje månad..Crap!) Sen skyndade jag in till DC och spelade fotbollsmatch. Det var sista matchen för säsongen och vi vann med 7-0, jag gjorde 2 mål så det måste ju vara godkännt i alla fall. Efter matchen åkte jag med mina fotbollskamrater hem till Vinney och vi hade BBQ, mycket gott. Dock hade Maria missuppfattat hela grejjen att man skulle ta med nåt till alla, knytpartaj ni fattar, men icke - jag hade bara tagit med till mig själv. Efter BBQ satte jag mig på metron och åkte hem till Pauline och följde med henne och Åsa till Ibiza. Direkt när vi kom dit var det bra musik, som där som är på svenska klubbar typ, men efter ett tag börja de med reggaton som inte alls är lika bra. Jag förstår ju inte alls de här rumpdanserna som man sysslar med i detta land, det är typ som att man har sex fast med kläderna på, mycket märkligt.

Efter lördagen så åkte jag hem och träffade sen Eva, Laura och Dasha för att åka till Au-pair mötet som för dagen innehöll självförsvar. Råkade i förbifarten skriva upp mig på kickboxning också som startar imorgon...eh. Efter detta åkte jag med Pauline och Åsa till IKEA. Mycket händelserik helg - men rolig!

Nu ska jag ta vara på den här måndagen och ta en löptur och sen gosa ner mig i sängen och titta på Greek. Ha det bra så hörs vi imorgon igen.



Zoe, Carrie och Dana






Dana, Jamie, Jasmin och Jasmins pojkvän.

Tyvärr tog jag inte kort från utegången med Pauline och Åsa, men det får bli nästa gång!



- You are so not who I thought you were -

Dag 106 - 259 dagar kvar

Vilken helfylld vecka...av Mcdoalds! Haha och en massa annat...

Men nu är jag så trött att jag måste sova. Skriver imorgon istället








- The coldest story ever told -








Dag 104 - 261 dagar kvar

Ibland kan man helt plötsligt fastna för en låt fastän man hört den flera gånger...så var det med mig och Halo av Beyoncé. Jag har hört den flera gånger på radion och tyckta att den vart sådär...men så hörde jag den i bilen idag och jag blev helt förälskad. Och så bra den passar in på mig just nu....obs detta kommer låta som en klyscha...när jag hörde låten så börja jag tänka på att jag ska sluta vara velig..jag ska sluta såra dem som betyder mest för mig och som verkligen bryr sig om mig...jag ska sluta springa efter det som jag vet kommer sluta i katastrof. Jag har hittat min ängel..och det räcker, inte bara räcker..det är det som kommer få mig att vara lycklig.

Så nu sitter jag här med ett leende på läpparna och känner mig lyckligare än på mycket länge, och konstigt är det eftersom personen ansvarig för min lycka sitter på andra siden jorden (eller ja sover väll antagligen nu).






- Every where I'm looking now, I'm surrounded by your embrace -

Dag 103 - 262 dagar kvar

Men gud vilket underbart land jag lever i...
Igår kom jag på att serien Greek kanske fortfarande gick i USA (eller om de hade säsongsavbrott) och kom in på deras hemsida. Då såg jag att man fakiskt är inne på säsong 3 och att alla avsnitt av säsong 2 ligger på hemsidan. Men gud, nu har jag ju bara 24 avsnitt att ta mig igenom. Det bästa är att jag kan titta på dem när jag vill och vart jag vill...här pratar vi fri vilja!

Idag har det varit en väldigt rolig dag. Jag och Ida åkte till naturhistoriska museét med barnen och det var verkligen superskoj. Visserligen tog vi oss bara igenom insektsdelen men ändå! Fick dock stressa och köra som en kriminell hem eftersom jag va lite sen...men det gick bra!

Vädret är dock tråkigt...ser ut som en syster till bröderna fluff tack vare luftfuktigheten. Men ja, det gör väll inte så mycket eller?

Fick för övrigt världen gulligaste paket idag också...man vet när man har något som är för bra för att kasta bort. Man vet när dem som bryr sig är viktigast! Det är lätt att bli förvirrad och glömma bort det ibland.

Nu ska jag krypa ner i sängen...vi hörs imorgon





- What if I had never let you go -

Dag 101 - 264 dagar kvar

Var så himla skönt att äntligen få prata lite med drömprisen idag....vi har inte pratat på ett par dagar eftersom han håller på att flytta. Men den som väntar på något gott ;). Det är konstigt hur fort tiden går ändå...nu har jag bott här i 4 månader och om 2 månader kommer min prins...det betyder att jag varit här längre än det är innan han kommer hit...det är ju helt fantastiskt. Vi vet ju redan vad vi ska göra när han kommer hit, men nu kommer det roliga att boka hotell och event och resor till och från platser..sjukt spännande. Måste fixa så jag kommer in i Canada också...eller rättare sagt..måste fixa så jag kommer tillbaka in i USA när jag varit i Canada.

Fixade mitt socialsecurity number idag också...och nej jag behövde inte ha ett giltigt körkort för att få numret. Det var förvånansvärt lätt och jag var därifrån efter 30 minuter..nu måste jag bara vänta i typ 100 år innan jag får kortet. I den här farten kommer jag alltså ha mitt körkort lagom till jag åker hem igen.

Var storm här idag låg som bäst och glassade brevid poolen med kidsen när vädret ändrade sig i blixtfart. Helt plötslig var himlen svart och det blåste löv runt hela området. Sen kom regnet och åskan och blixten, och det kan jag säga..att åskan och blixten här är 100 gånger värre än hemma..huvva.



och så här glad var jag efter mitt och prinsens efterlängtad samtal idag! Underbart!




- Kiss me thru teh phone -

Dag 100 - 265 dagar kvar!

Åh snart skiter jag i det här jävla amerikanska körkortet. Fan pappersarbetet är ju värren än provet, och nu ska jag fixa social security number eftersom man måste ha det, ännu mer skit pappergöra och handlingar att fylla i. Usch jag ska aldrig bli egen företagare...kan ju bara gissa hur mycket man måste göra då om man måste göra allt det här när man bara är privatperson.

Försöker komma igång med träningen igen också (för femtielfte gången)...simmade 1, 25 km i poolen idag...ja jag vet att det inte är så himla mycket..men det känns i kroppen. Min tanke är att simma måndag och fredag och springa tisdag och torsdag. Har ju fått Stil innebandys sommar träningsschem som jag tänkte prova.

Jajaja..imorgon är det en annan dag..förhoppningsvis är jag gladare då






- I never thought I would fall for you as hard as I did -

Dag 99 - 266 dagar kvar

Åh herregud! Jag längtar inte tils imorgon..snälla ge mig mer helg!

Gårdagen var supermysig. Jag, Pauline och Sara åkte till Åsa och grillade och badade jacuzzi...helt sådär perfekt att det nästan kände slite svenskt. Även om det var elgrill och jag inte ens har något som är i närheten av en jacuzzi...men ändå så kändes det som USAs svar på grilla med engångsgrill vid sjön. Var ju dock varmare i vattnet.





Idag spenderade jag första delen av dagen vid poolen..och brände mig...och som grädde på moset så har ju jag en ganska fet bikini...ni vet med stor axelband..så jag ser inte klok ut! Och ont gör det också...
Andra halvan av dagen spenderade jag inne i Bethesda...var först på en helt värdelös alkohol och drog utbildining. Jag måste gå den kursen (3 timmar!) för att kunna få körkortet. Har ganska stora problem med att fixa allt innan jag ens kan gå tillbaka till VMA igen. Pappersarbetet och alla kurser är ju fasiken värre än själva uppkörningen.

Sen var jag på bio med Eva och Ingrid. Jag har nog inte varit så här mycket på bio i hela mitt liv. Men ja det bra, då får jag ju prova alla olika biosnack som finns. Ett tips: Popcorn som köpes utan salt = ingen hit!

Nu ska jag sova, upp med tuppen imorgon. Sov gott.





- You're on my heart just like a tatoo -

Dag 98 - 267 dagar kvar

Åh herregud en sån helg!

Igår såg jag världens kanske roligaste film..jag lovar det var länge sen jag såg en sån sjukt rolig film...skratta mig igenom hela filmen non stop! Filmen heter Hangover och handlar om  killar som åker till Vegas för en svensexa...och när de vaknar morgonen efter så är det en tiger i badrummet och en av killarna fattas. Alltså ni måste se den!

Jag sov 4 timmar och åkte sen till Montgomery College för att fixa mitt engelska prov.  Kommer en aning för sent och får ta taxi från metrostation...typ 3 minuter...men ändå! Provet va lekande lätt...inte ens chans att jag inte klara det. Efter provet kom Eva och hämta mig och vi åkte till Montgomery mall för lunch...mycket god tonfiskwraps stod på menyn.

Nu ska jag powernapa en timme eller så och så ska jag åka vidare. Ikväll blir det grillning och Jacuzzi...wehoo





- Om du va himmelen skulle jag ha vingar -

Dag 96 - 269 dagar kvar

Puh...så tar vi et djupt andetag och låtsas att allt är bra

Idag var betydligt lugnare...alla var hemma..hela och friska om än med några stygn. Tråkigt nog regnade det hela dagen så jag fick hålla mig inomhus..men hann med både att baka kladdkaka och ångkoka morötter. Men men...imorgon är det en ny dag och nya tag.

Har för örvigt sett Shrek den 3:e för femtioelfte gången idag...och nej den blir inte bättre med tiden.






- You found me when no one else was looking -

Dag 95 - 270 dagar kvar

Hahaha...shit vad jag räknar fel på dagarna...har egentligen vart här i 100 dagar men enligt min blogg bara 95...haha ja så kan de gå.

Idag var en av värsta dagarna i mitt liv...kan ju inte säga vad som hände pga tystnadsplikten men den innehöll blod, ambulans och en himla massa rädsla. Det här är ett sjukt bra jobb för att förbereda min framtid som mamma om ett par år, jag kommer kunna hantera krissituationer ypperligt. Skulle verkligen behöva nån att prata med...och dem som är online loggar ju bara ut när man vill prata! - ja ta åt dig :P
Hoppas Andreas är online imorgon så kan jag prata med honom.....
Är inte lika rädd längre men det va läskigt...ta det lugnt mamma och pappa och syster jag lever...jag berättar sen för er!

Nu ska jag fortsätta kolla på Criminal Minds...sjukt bra avsnitt..

Puss och kram





- Mind if I play? -

Dag 94 - 271 dagar kvar

Ibland är det de små sakerna som gör att man vet vem man hör ihop med...
Man kämpar för något och kanske kanske vet man att det kommer bli bra...bara jag visar att jag älskar honom..
Ibland vet man att det man kämpat för är värt allt...

Dag 93 - 272 dagar kvar

Woohoo IKEA rocks!

Idag var vi på IKEA...hittade ännu mer svenskt godis och kalles kaviar :)...det är tur att den svenska kulturen har hittat till USA. Passad också på att äta svenska kötbullar och potatismos på IKEA...kändes nästan som hemma. Köpte lite ramar också, har en massa kort att rama in...inte minst det där stora kortet ni vet ;)

Nu ska jag sova...ska försöka ta amerikanskt körkort imorgon..är så himla nervös.





- If you only knew that I'm crazy for you -

Dag 92 - 273 dagar kvar

Jag älskar verkligen söndagar! Idag åkte vi först till Rio och skulle se en film (ja, här kan man se alla filmer mitt på dagen) men vi hade redan sett alla filmer, så vi beslöt istället att äta lite på Carliforna Pizza place...fruktansvärt god mat. Sedan åkte vi till Montogomery mall och shoppade lite på Victoria Secrets rea...haha jag kommer snart äga alla underkläder som den affären häar :D

Vi avslutade dagen med underbara Smoothies på Robeks juice...jag har aldrig druckit godare smoothies.

Jag och mina brudar vid Rio.



Gårdagen var också helt underbar. Vi hamnade på salsa klubben Café Citron och dansade hela natten...jag kom hem riktigt sent och vakna kl 7 av att flickan kröp ner i min säng och ville att jag skulle vakna. Tur att hon är söt....



Jag och Eva kickin it at Citron

Nu avslutar jag dagen med The hills och popcorn. Underbart!



- Please don't go -

RSS 2.0